SMS i fundit qe ju erdhi

Mirabel

Locus omnem
Temthat vendit...lol
Une ate detyre kam , monitoroj monitoroj dhe monitoroj

Ti si konsumator ushqen etjen time lol

Balahk

Locus omnem
Kam ca dite qe po mbaje nr e babit,edhe shyqyr qe nuk paska babi shoqe,se do e kisha zene mat:p asnje sms nuk i ka ardhur :D

katsune

cherry blossom
Perkthe marjet :p un sdi si ta lexoj lol :p
P:s tema O nish a ke munsi mem Marr pak ne tel se ti nuk te merr kurr

po ankoheshim pak per punen dhe dolem ne perfundim se punet me te mira jane bariste ne Maldive ose shitese ne dyqane rrobash. :p

Rimseb10

Valoris scriptorum
I nderuar klient! Numri juaj nuk u regjistrua! Ju lutem paraqituni ne dyqanin me te afert vodafon me dokument identifikimi. Kur dhe familjaret tjapin nr qe blihen tek dollari, duke te then qe e ke nrregull esht ne emrin tim hahahaha

tropojanja

Çike Malsie
Kur shkum nshpi mrame desha me tmarre ntel me te thane hajde se po ju marrim komshieve i pjate lakna se kishin ba per darke. Kur dola mas nja 10 min nballkon, vite era me tmyttttt se i dogjen hahahaha

katsune

cherry blossom
Me pelqen emri i grupit :)
Tema: Kam instaluar pa dashje nje app ne tel ka nja nje jave e po me "bombardojne" me mesazhe publicitare :furious:

emri i grupit lindi nga nje bisede me shoqet ne restorant mbi ate teorine e cuditshme qe thote se njerezit nuk e kane prejardhjen te tere nga majmuni per arsye se majmunat e kane ne gjak faktorin Rh ndersa disa njerez jane Rh-; sipas kesaj teorie nje grup njerezish e kane prejardhjen nga alienet. dhe duke qeshur njera nga shoqet po thoshte "do i besoj kesaj teorie vetem nese me sjellin te tera primatet Macaco rhesus ketu bashke me analizat e gjakut per te vertetuar qe nuk ka jetuar asnje me grupin Rh negativ. :D