SINQERITETI, virtyt apo i dalë mode?!!

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: SINQERITETI, virtyt apo i dalë mode?!!

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]
Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] O Dolce,kush te tha ty ,qe ne shqiperi nuk ka sinqeritet... :confused: Po ti moj vajze e mire ,duhet te thithesh esencen....e jo te degjosh ...bla,bla,bla.... /pf/images/graemlins/wink.gif :devil: [/qb]
Moira* po parafolesit nuk i ke lexuar :confused:
Une e kam thithur essencen /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
mos pse esenca jam une qe me ke thith ti :tipsy: :kiss:

dolce_vita

Primus registratum

zeqo po ti c`ke qe nderhyn :confused:
nuk je ti essenca jo :devil:
pastaja lexoje pak me mire se oer cfare essence e kishte fjalen Moira*, dmth nuk ka te beje me ty :devil:

O Dolce ...Ti ke per te mesuar dhe me ve mua te lexoj.... /pf/images/graemlins/wink.gif :smash:
Me thene te drejten gjysmat i lexova,se n'a lodhen syte pastaj,por vazhdoj t'i qendroj asaj qe duhet te thithesh esencen...psh...nqs ben nje pyetje qe kerkon sinqeritet...mos mer per baze se c'fare thote ,por vlereso ate se sa donte te shpjegohej... :devil: ...nqs don te tregosh te verteten per dicka ...mos e vrit mendjen se cfare don te thuash ,por vlereso menyren e te thenit... :devil:
Psh ....kjo per ty.... :book: Si do te vinte ty te te thonin qe sinqeritetit i ka vdek nona.... :mad: ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

....kjo per ty.... :book: Si do te vinte ty te te thonin qe sinqeritetit i ka vdek nona.... :mad: ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]

do me vinte shume keq :mad: :smash:
per mua sinqeritetit nuk i ka vdek as nona e as baba /pf/images/graemlins/laugh.gif

albanian

Primus registratum

Fillimisht dua te them se sinqeriteti vjen si rrjedhoje e besimit dhe dashurise nqs humbin keto 2 virtyte atehere nuk mund te pretendosh se exziston sinqeriteti.Prandaj i jap te drejte asaj vajzes dolta.....

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] zeqo po ti c`ke qe nderhyn :confused:
nuk je ti essenca jo :devil:
pastaja lexoje pak me mire se oer cfare essence e kishte fjalen Moira*, dmth nuk ka te beje me ty :devil: [/qb]
pse qellon ti dolce_vita sthash gje une :confused:
edhe mau me pelqein te sinqertat skam nga tja mbaj i kam shum shum xhan :wub:

Florus

Forumium maestatis

[qb] per mendimin tim sinqeriteti eshte nje nga virtytet e mira te nje njeriu. Ne nje shoqeri, lidhje, familje eshte sinqeriteti ai qe lidh ndjenjat e tjera bashke. Une per veten time nuk do te mund te krijoja besim dhe dashuri tek dikush nese sinqeriteti nuk eshte midis.
/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif shoh qe paskemi disa gjera te perbashketa (sinqeritetin p.sh) dhe me pelqen kjo gje, vetem se kujdes, si te ka mesuar xhaxhi, me mend ne koke... miracomando /pf/images/graemlins/wink.gif

jim_albanian_morrison

Primus registratum

qe te thuash qe sinqeriteti ka vdekur eshte njelloj si te thuash qe shoqeria ka vdekur.dhe une nuk i bashkohem ketij mendimi me te vertete sinqeriteti po vuan por sa te jete kjo bote do te jete dhe ai.per mendimin tim sinqeriteti nuk ka vdekur por vete plagosja e tij tregon qe shoqeria shqiptare eshte plagosur dhe kjo gje vihet re edhe ne forum.

[qb] ....kjo per ty.... :book: Si do te vinte ty te te thonin qe sinqeritetit i ka vdek nona.... :mad: ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/QUOTE]

do me vinte shume keq :mad: :smash:

per mua sinqeritetit nuk i ka vdek as nona e as baba /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]

.....eeeeppprraaaaa.... /pf/images/graemlins/wink.gif ..kjo eshte loja.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

kapedani

Primus registratum

Eh sinqeritet ziu thuaj.
Ja p.sh. keta politikanet e sotçem(te djathte dhe te majte) mbas votimeve po ti pyesesh:flitet se jane vjedhe votat,a e keni bere ju nje gje te tille ? Si te pergjigjen keta me sinqeritet,po i vodhem.Jo kete se thone dot se disave nuk do ju vinte mire.
Sinqeriteti eshte virtyt kur di ta perdoresh dhe i dale jashte mode ne raste te ngjashme si ky me siper.

viSara

Primus registratum

Njeriu duhet te thote gjithnje te verteten, por jo gjithmone gjithe te verteten........
Genjeshtra i ka kembet e shkurtra, kurse e verteta ka nr e kembes te vogel.......
Nje te vertete qe mund te thuash neser, mos e thuaj sot.....

Rambla

Primus registratum

Nga eksperienca ime kam mesuar (dhe ketu kam parasysh nje shprehje te Wilde eksperienca eshte emri qe i vejme gabimeve tona /pf/images/graemlins/frown.gif ) qe virtyt nuk eshte sinqeriteti, por virtyt eshte avere il fegato di essere sincera quando è davvero importante

kapedani

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] .....eeeeppprraaaaa.... /pf/images/graemlins/wink.gif ..kjo eshte loja.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jam dakort me mendimin e shoqes.Vetem se kuptoj se ç'hyn loja ketu. :shrug:

anabella

Primus registratum

Kordelja, cdo gje e tepert con ne naivitet,jo vetem sinqeriteti.Vertet qe eshte nje virtyt dhe nuk eshte i dale mode, ama nuk eshte vene ndonjehere ne plan te pare. Gjeja e vetme dhe ku sinqeriteti vertet ka shume per te thene, dhe nuk del kurre mode...eshte atehere KUR JETON BRENDA TEJE!

edda

Primus registratum

82-shko

Ne nje rrug pa fund
Anetar/e # 6668

Shkruajtur më 18 Mars, 2004 20:19
--------------------------------------------------------------------------------
Si mendoni ju, te jeshe i sinqerte gjithmone, eshte injorance apo nje ves i mire i nje njeriu qe dhe pse has shum probleme, ne fund del i fituar?!

--------------------
Te do ai qe te therret ne emer e jo ai qe te thote o shpirte, o zemer, te do ai qe te sheh ne sy, jo ai qe thote kam nevoje per ty....

--------------------------------------------------------------------------------
Postime: 424 | Nga: milano (IT) | Regjistruar: Jan 2004 | IP: e Regjistruar |

Leila

How did I get here..?
Anetar/e # 4345

Shkruajtur më 18 Mars, 2004 21:26
Thone qe sinqeriteti i tepruar eshte ves i budallenjve... ( ndoshta i njerezve naive )e kjo eshte nje eksperince jetesore qe njerezit e kane kthyer ne kuotim, smund te jesh i sinqerte me kedo e gjithkund.....madje ka dhe genjeshtra te pademshme qe perpiqen te anashkalojne sinqeritetin absolut
Cdo njeri ne vetvete eshte i sinqerte, por sapo hyn dikush tjeter ne jeten e tij fillon paksa hipokrizia.....
Per mua?????????? do thosha qe perseri sinqeriteti mbetet kusht i domosdoshem per ta bere te funksionoje ne afat te gjate kohor nje miqesi ose nje lidhje mes dy a me shume personave........kaq

--------------------
I am missing you so much today .......

Postime: 452 | Nga: ne boten e cudirave | Regjistruar: Korr 2003 | IP: e Regjistruar |

darli

Primus registratum

Sinqerisht mendoj se sinqeriteti eshte nje nga virtytet qe e vleresoj tek nje njeri por qe mjerisht nuk po mund ta gjej tek askush.
Dikush nga ju mund te thote qe s'eshte e vertete ose nuk ke sy per ta pare ose, ose qe eshte e vertete. Sot, pas kaq vitesh jete:jete shkollore-studentore-punetore une e them me plot gojen se sinqeriteti ne shoqeri ka mbaruar,çfardolloj shoqerie qofte ajo.Nese do te kisha pak ndjenja optimizmi do te ishte vetem per sinqeritetin brenda familjes por dhe per te ndonjehere ka pikepyetje.
Nuk di nese sinqeriteti ka qene ndonjehere real sepse nga sa kam pare,degjuar e jetuar kjo fjale
Sinqeritet :shrug: =UFO