Simultane shahu ne forum! Regjistrohu ketu!

Erison700

Forumium maestatis
Re: Simultane shahu ne forum! Regjistrohu ketu!

Ej Visi une jam APACHE, mua me eshte bllokuar fare. Dua te leviz dhe nuk mundem.

Vis Elbasani

Forumium praecox

Edhe mua me dukete se jane fshire nja tri-kater tabela ku nuk ishin mbushur 10 levizje. Me siguri ndonje defekt ne forum. me vjen keq....

Mbase nisim lojera te tjera. Shihemi!

Vis Elbasani

Forumium praecox

Per gjergji001,

Gjergji, perkujdesesit e forumit kane hequr fatkeqesisht shahun. Sigurisht, kjo nuk deshmon per injorance shqiptaresh ne te luajturit shah. Por disa deshirojne te luajne live, se dyshojne per manipulime kompjuterike, ndaj edhe lojerat shahut nuk paten ndonje sukses te madh ne Albforumi.

Sidoqofte, per lojtaret e shahut, kush e ka pare lojen tone nuk mund te mos e kete vleresuar per levizjet e goditura.

Nese deshiron ta vazhdojme lojen e shahut, le te vazhdojme ta luajme ketu ne forum, me ane postimesh. Ne mos gaboj, levizja jote e fundit ka qene (e themi ne shqip) De7.

Levizja ime eshte Kd5.

Posto ketu levizjen tende. Ose me co mesazh ne shahisti@hotmail.com<br />
Te njjten gje do te bej edhe me lojen tjeter te shahut qe nuk pata perfunduar, pjese e simultanes se nisur.

S6T6N6

Forumium maestatis

un do sjell plakun me lujt me qe e kam pas kampion te shqiperise ne shah /pf/images/graemlins/laugh.gif jeni dakort???

personazh

Valoris scriptorum

po sikur me e ndrru lojen me bo Battaglia Navale ça do i thush babit pastaj? ti thyu brinjet! /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

do ti them te bohet marinar /pf/images/graemlins/laugh.gif

E

enxhian

Guest

Me beri nje sugjerim miqesor Logos. Me tha se meqe disa nga te regjistruarit nuk do ta zbatonin rregulloren(d.m.th., meqe ndodh edhe qe te largohen nga loja pa lajmeruar dite me pare), isha i lutur te luaja me shpejt me disa prej jush, keshtu qe lojerat nuk do te zgjateshin dhe nuk do te humbin shijen.

Pra, ke te drejte; simultania ideale do te ishte qe te gjithe ju te luanit brena pak ditesh. Por nese dy terhiqen para fillimit, dy regjistrohen e s'japin adrese, dhe tre luajne dy here e s'duken me, une nuk dua te humbim lojerat qe kemi nisur.

Rendesi ka qe po luajme, njehere! Mos u merzitni! Rreshkitem ca nga rregullorja e simultanes, por nuk rreshkita nga qellimi im: te luajturit shah ne forum! /pf/images/graemlins/smile.gif

E

enxhian

Guest
dua te regjistrohem ne simultane .mendoj se i kam aftesit per te luajtur mire