Ke shume te drejte. Ja nje postim prej mjeshtri nderkombetar!Fillimisht postuar nga Glamdring:
[qb] Pershendetje!
Ide shume e mire kjo, por ne praktike eshte idiotesi. Me sa po kuptoj une, do luhet shah ne Internet, apo jo? Dhe ti Vis po sfidon 20 veta ne loje njekohesisht? Nuk e di se çfare niveli je ne ELO ti mor vlla dhe nuk e di se çfare niveli na mendon ne te tjeret, por duhet te jesh me te vertete i larte. Une rrah aty 1400 ne ELO dhe jam i lumtur me ate nivel, sepse duke pasur parasysh sa te kufizuar e kam kohen mundohem te luaj ndonje loje me miqte e mi ose me kompjuterin.
Tani, pse une nuk besoj ne asnje loje shahu te luajtur ne Internet? Sepse, çdokush qe ka nje "chess engine" mund te fuse te dhenat e lojes dhe te lere kompjuterin te zgjedhe levizjen me te mire. Une e bej vete kete here pas here kur kam marre shenim lojen, vetem per te pare se çfare levizjesh kompjuteri do me jepte dhe i krahasoj me ato qe bera vete. Ahh, te ishte se jemi te gjithe ne nje dhome me shahun dhe lojen tone perpara, me gjithe qejf. Une do isha shume i lumtur ta merrja sfiden, pavarsisht nese humb apo fitoj. Rendesi ka nje loje e mire.
Nejse, shpresoj t'ju eci mbare kjo ide. POR une nuk i besoj asnjeriut kur vjen puna per te luajtur shah ne internet. Tjeter pune te luash tavell, sepse po te heqesh mundesine qe tjetri manipulon zarat, eshte çeshtje zotesie dhe fati njekohesisht.
Gjithe te mirat... [/qb]
Loje e rregult, or vlla, sipas rregullores qe ka shahu ne forum, por dua qe ju te me luani, jo sic po ndodh ne faqen e shahut aktualisht, ku nuk ka pothuajse asnje loje te rregullt... por ka 100 tabela boshe!Fillimisht postuar nga Akus:
[qb] Viso , u_likeme_not@yahoo.com<br />
Nje pyetje kisha une. Do jete loje e rregullt shahu apo do vendosesh ndonje kohe me te shkurter per levizjet tona? [/qb]
Ju kuptoj mire! por: may-day, may-day!, sepse UNE DUA QE TE LUHET SHAH NE FORUM, JO NE POGO APO TOGO. EDHE ATY MUND TE LUAJME ME VONE, S'KA PROBLEM.Fillimisht postuar nga ALB$KO&USA$NJ:
[qb] Idea me e mire do ishte kjo
Te futeshim te gjithe ne www.Pogo.com (eshte FREE)
Dhe te mblidheshim te nje dhome shahu
Aty do kesh mundesine ti Vis te na sfidosh te gjitheve dhe nuk do kesh mundesi se si te manipulosh duke perdorur ndonje program ,ne te njejten kohe nje game qe luhet midis dy personash u jepet mundesia te gjitheve ta ndjekin dhe te chat ne lidhje me shahun. [/qb]
Patjeter, po nje adrese te mundshme?Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] A mund te marr pjese dhe une?? Kam deshire ta provoj meqe dhe kohet nuk qenkan urgjente. Nuk di shume po mund tia nis ketu. Si thua?? [/qb]
mandi@shqiperia.comFillimisht postuar nga Vis Elbasani:
[qb] Listes i shtohen edhe:
8.NIKU(qe me ka kontaktuar personalisht, por s'ka dhene adrese, ndonese ka hapur tabele-jashte funksioni)
9.RONI
10.MANDI(po adresen mando) [/qb]