Si Te Veprojme Kur Prinderit Zihen ?

Ema

Goddes
Re: Si Te Veprojme Kur Prinderit Zihen ?

Ej i paskeni te gjithe prinderit cifte perfekte...

Florus

Forumium maestatis

Nuk mendoj se eshte ide e mire te nderhysh menjehere. Situata mund te jete e acaruar dhe ne ate moment nuk ka racionalitet. Ndoshta do te ishte me mire qe pasi te ishin qetesuar ujrat te flisni vec e vec me secilin prej tyre dhe te kuptoni cfare nuk shkon ne marredhenien bashkeshortore. Pas sugjerimeve, do te ishte me mire qe menyren e zgjidhjes se konfliktit t'ia linit atyre ne dore.

p.s. Mbani mend gjithmone qe nje prej shkaqeve kryesore te grindjeve eshte menyra e komunikimit. Nqs rregulloni ate keni shume gjasa qe te keni nje marredhenie te mire dhe te evitoni konfliktet.

Lule^bore

Primus registratum

Per ca do nderhyje femija ne grindjen mes te rriturve??
Une per vete shyqyr skam rastis noj here se as kam idene si do veproja.

superman

Primus registratum

Si te veprojme kur zihen prinderit?Kjo varet nga mosha,rrethanat dhe situata ekonomike e femijes.Konkretisht nese je ligjerisht i rritur,i punesuar dhe ne gjendje per te banuar diku tjeter atehere largohu nga shtepia pa nderhyre ne grindjen e tyre (pothuajse shekullore)
Ne qofte se femija eshte krejtesisht i varur nga prinderit ekonomikisht atehere duhet t'i perballoje grindjet me dinjitetin qe pritet nga ajo moshe dhe, nese futet ne mesele rastesisht do te ishte me mire te qendronte asnjanes...

TEDI

Valoris scriptorum

Dhe Nqs Je ne moshe MAdhore dhe i afte te jetosh Vetem ose dhe Jeton vetem nga prinderit Eshte MIre nqs do kesh mundesi ti bindesh ose ti ngushellosh qe te mos vazhdojne Grindjet e Tyre pasi kane nje Jete te Tere qe jetojne bashke ...Gjithashtu dhe nqs eshte i varur ekonomisht nga ata te mos mbaje anen e mamit apo te babit por te mbaje anen e Familjes qe eshte me kryesore se familja e percare con ne femije te percare ose te kerkoje ndihme nga te aferm per te arritur nje paqe te perhershme gjithmone nqs mund te behet ...

gangsterja

Primus registratum
Nese do te me ndodhte mua,do te nderhyja ne mes te dy prinderve,do te qetesoja mamin(pasi nenat jane te qeta)dhe do te sigurohesha qe ti qetesoja e pastaj edhe pse jam thjesht femije do ti qetesoja.

mirdita

Papirus rex
Kur ne jet nuk kam par Mamin dhe Babin te zihen ndonjher prandaj nuk mendoj kurr se qka do te kisha ber nese do te ziheshin