Si Te Veproj???

Loti

Primus registratum
Re: Si Te Veproj???

shume faleminderit per mendimet dhe sygjerimet e juaja...

me te vertete kjo qe do te them do jete brutale dhe ndoshta disa nga ju nuk do ju pelqeje...por mos heret vone une do e konfrontoj ate ndyresire....do i them se cfare mendoj per te dhe per te fejuarin e saj....ajo nuk ka kthyer vetem te fejuarin e saj kundra meje...(qe me sheh gjithe perbuzje) por ka kthyer edhe vellain e tij dhe gjithe familjen e halles sime...qe une kam qene ylli i tyre......avellai i vogel i halles per cdo gje te vogel mundohet te argumentohet...por nuk vjen tek mua por vete tek babai im...

e vetmja gje qe me mban dhe me ka mbajtur tani eshte babi sepse e dua shume dhe kam shume respekt per te mos e shqetesuar...por ne nje kohe do i kerkoj falje dhe do e paralajmeroj se cdo te bej...

para disa ditesh u bera operacion...ja se ci thane babit tim ne telefon kur i mori e i lajmeroj qe une jam shume semure dhe qe kishte zgjatur 6 ore operacioni dhe nuk e dinin nese kisha shpresa jete apo jo...........

i tha babi ju nuk erdhet edhe ti vendosnit doren ne ball po te me kish vdekur vajza...e ndersa ata u pergjigjen: "hehe se hyri perqejf...e doli perqejf...."
e ndersa une po luftoja me jeten time....

ah sikur te isha dikush me power ti kisha varrosur se gjalli...ti degjoja duke uleritur e duke u perpelitur neper varr...e ndersa une te qeshja e te vallezoja mbi ta....

Zoti me bekofte mua.....e i shkaterrofte ata.....(Amin)

Loti

Primus registratum

per mendimin tim ata njerez qe po me shkaterrojne dhe ne keto dite te dhimbshme...nuk me dhemb vetem plaga e shkaktuar nga operacioni...por me dhemb shpirti...me vajton zemra...me dhemb trupi....me eshte renduar dhe truri...ata meritojne vetem mallkime dhe urrejtje...

kurre deri tani ne fjalorin tim nuk ka ekzistuar fjala 'urrejtje'

Guest

o ti goce shif mi veten le te bejne ca te duan ato mjafton te jesh ti ne rregull :thumbsup:

xXx-DreQnushjA-xXx

Primus registratum

Ana me vjen keq per kete qe te paska ndodhur.....
Lexova disa nga postet ketu... dhe te gjithe kan dhene mendimet e veta... por si duroj dot do ketu si thojne...epo Futja nje gote raki... Rri e qete... Bo perdimek se s'di gjo etj etj... po tju kishte ndodhur ju nje ngjarje e tille se besoj se do i kishit bere ata cfare thate...po nejse mendimet tuaja
Un per vete do e kisha kape ate k*rven,tek per tek e do kisha folur me te...keshtu qe do isha liruar dhe une...
se kisha lene me mu sjedhe si p*ordha neper brek ate pssssssss....
ehuhaaaa spo flas se mu cune nervat psssssssss

p.s Ana i hope u get over it...

take care gurl!!
GoD bLeSs U /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Lotet_e_nje_vajze:
[qb] per mendimin tim ata njerez qe po me shkaterrojne dhe ne keto dite te dhimbshme...nuk me dhemb vetem plaga e shkaktuar nga operacioni...por me dhemb shpirti...me vajton zemra...me dhemb trupi....me eshte renduar dhe truri...ata meritojne vetem mallkime dhe urrejtje...

kurre deri tani ne fjalorin tim nuk ka ekzistuar fjala 'urrejtje' [/qb]
Goce une nuk kuptoj c'eshte gjithe kjo urrejtje?Shpirti ka nevoje te stimuloje ndjenja te kendshme dhe jo gjera qe me shume se te tjeret te helmojne ty.Kurre mos mallko njeri se Zoti t'i degjon lutjet e s'te le kurre ne balte e njekohesisht ai vete e vendos ndeshkimin per ata qe bejne keq.
Te lutem merri gjerat me lehtesi dhe rregullohet gjithcka.
Fol me te dashurin tend,fol shume,ajo ka rendesi! :thumbsup:

ilva

Primus registratum

Edhe une jam me ty Llora. Mendo t'ja kishte bere i dashuri nje gracke te tilla çfare do bente kjo.
Pastaj kaq e rendesishme ishte marredhenia per kete vajze sa ti ke ngelur kaq keq. Hajde mblidhe veten edhe trurin dhe mendo qe ka njerez qe te duan fort,fort. :thumbsup: :kiss:

Loti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga -DreQnushjA-:
[qb] Ana me vjen keq per kete qe te paska ndodhur.....
Lexova disa nga postet ketu... dhe te gjithe kan dhene mendimet e veta... por si duroj dot do ketu si thojne...epo Futja nje gote raki... Rri e qete... Bo perdimek se s'di gjo etj etj... po tju kishte ndodhur ju nje ngjarje e tille se besoj se do i kishit bere ata cfare thate...po nejse mendimet tuaja
Un per vete do e kisha kape ate k*rven,tek per tek e do kisha folur me te...keshtu qe do isha liruar dhe une...
se kisha lene me mu sjedhe si p*ordha neper brek ate pssssssss....
ehuhaaaa spo flas se mu cune nervat psssssssss

p.s Ana i hope u get over it...

take care gurl!!
GoD bLeSs U /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
me get over it??? No honey i don think i will ever get over it...i think i will take this pain with me even when i die...but i will not let that BI*CH know that...i will be as happy as a STAR in her eyes...

cdo dite e me shume me vluan gjaku qe te shkoj e ta vras ne gjume ate ndyresire....se vetem une e di ckam vuajtur dhe vuaj....

Loti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ilva:
[qb] Edhe une jam me ty Llora. Mendo t'ja kishte bere i dashuri nje gracke te tilla çfare do bente kjo.
Pastaj kaq e rendesishme ishte marredhenia per kete vajze sa ti ke ngelur kaq keq. Hajde mblidhe veten edhe trurin dhe mendo qe ka njerez qe te duan fort,fort. :thumbsup: :kiss: [/qb]
nuk ishte mardhenia me vajzen e rendesishme...por eshte shpirti dhe ndjenjat e mia gjithashtu dhe i dashuri me familjen time...por ajo e shkaterroj te teren....

ndoshta jo te gjithen por e humba respektin nga babi...ndoshta jo te gjithen por e humba besimin nga mami...vetem nga fjala e asaj shtrige...kur une i kisha thene qe do i them prinderve shume shpejt ndaj mos i thuaj njeriu...ajo me ishte betuar qe sdo i thoshte kujt...qe bete qe kish bere Zoti ja leshofte...

sa here mendoj per fytyren e saj te kalbur...te vdekur...te lyer me M*T...................
O Zot po kthehem ne njeri me mekate...duke mallkuar...e duke menduar vetem se si te hakmerrem....

Loti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]
Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] une jam dakort me parafoleset /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
degjoje doilce_vita se te flet me pasterti oj goc e vogel :tipsy: [/qb]
more ju te dy keni problem me njeri-tjetrin apo ne duket mua???
edhe shpresoj qe komenti i mesiperm (goce e vogel) te jete kompliment i/e dashur...sepse i kam mbushur 19 vjet e gjysem...nese kjo moshe duket e vogel per ty atehere ne regull...

p.s dolce_vita jam dakort me ty (experienca ben cudira )
cudira...e c'cudira...te lene breathless...

Plaku-i-Detit

Primus registratum

Pershendetje Shoqja.

Ne qofte se ti e ke merri me djalin qe do dhe familjen as qe mos e vri mendjen fare se kush leh.

Eshte ajo fjale e urte.
Qenet lehin karvani shkon.
ajo ka treguar veten e saj se sa vlen dhe se ne ç'familje eshte edukuar.
Mos u merzit fare ti boll duaje me s hpirt dhe mos e tradheto familjen dhe ate djalin qe do se ata qe duan te bejne keq koken e tyre do hane.

Me Respekt.

Danae

Primus registratum

bej nje te qeshur te madhe te lutem,se hyri per qejf e doli per qejf ne lidhje me nje operacion e thone vetem budallenjte.
sic e ke pa edhe vete ke prinderit qe jane burim i gjithckaje qe ke pak a shume,prandaj mos e vrit shume mendjen.
te pyeta per moshen se kjo moshe ka brishtesi dhe sensibilitet,plus qe kur dashuron njeriu behet edhe me sensibel.
tani une nuk dua te perqendrohem ne ate cfare ke lidhje ti me te dashurin tend,por tek lidhja qe ke me prinderit dhe ajo me veten tende.
ti ke kaluar nje operacion qe shkoi mire.
a ia vlen te rendosh gjendjen tende shendetesore per nje njeri qe te do keq??
Jo,e dashur nuk ia vlen,nuk ia vlen qe ti te ndihesh keq ne ndergjegjen tende kur duhet te ndihen keq ata qe vene ne loje dicka shume te rendesishme sic eshte jeta jote.
pra une dy fjale kam,ti per sy e faqe qesh e leri te krijojne telenovela,koha qarteson gjithcka ashtu sic eshte "Bota me rrota" sic thote babi im.
nuk ia vlen as te mendosh per njerez qe te merzitin,ia vlen t'u largohesh e jo te mendosh hakmarrje.uroj qe te mos e marresh me shume seriozisht sec duhet,se ndryshe pas disa vitesh nuk do te kete ngelur mesimi i pesimit,por ndjenja e hidhur qe do te shoqeronte sa here ti shikosh keta dy persona.
gjithe te mirat e sherime te shpejta.

Marimba

Primus registratum

[qb] ....ajo nuk ka kthyer vetem te fejuarin e saj kundra meje...(qe me sheh gjithe perbuzje) por ka kthyer edhe vellain e tij dhe gjithe familjen e halles sime...qe une kam qene ylli i tyre......avellai i vogel i halles per cdo gje te vogel mundohet te argumentohet...por nuk vjen tek mua por vete tek babai im...[/qb]
Deri dje ishe ylli i tyre, dhe tani nuk je me? E perse? Sepse dashurove?!??? Domethene cfare prisnin prej teje ne moshen 19 vjec, te ishe lesbike? :smash:
Ne te vertete nuk te kane dashur, te kane pare thjesht si nje robot-model per t'ia treguar femijeve te tyre (mesoni sic ben Ana etj etj). Nga ana tjeter, kusherinjte e tu te kane pare me zili, sepse prindet i kane krahasuar qe te vegjel me ty.
Nje "dashuri" e ketij lloji nuk ka c'te duhet!

Marimba

Primus registratum

[qb] nuk ishte mardhenia me vajzen e rendesishme...por ndjenjat e mia ...me familjen time...por ajo e shkaterroj te teren....
ndoshta jo te gjithen por e humba respektin nga babi...ndoshta jo te gjithen por e humba besimin nga mami...vetem nga fjala e asaj shtrige...
[/qb]
Asnje njeri i jashtem nuk ka fuqine te shkaterroje nje lidhje te mire familjare. Problemi i vertete qe ke tani eshte se me kete rast doli ne pah komunikimi jo i ndershem qe kishe deri tani me familjen. Nqs prindet e humben respektin per ty sepse krijove nje lidhje dashurie, atehere nuk jane ata ne rregull. Nqs e humben respektin per ty sepse nuk ia the qe ne fillim, atehere duhet te mendojne se ndoshta nuk te kane lene mundesine te diskutoje nje gje te tille me ta. Kane pritur prej teje vetem te reja ne lidhje me mesimet dhe jo ne lidhje me jeten tende shpirterore.
Sido qe te jete puna, fajin ta ka komunikimi jo i hapur ne familjen tende dhe jo nje apo dy persona te jashtem. Prindet e tu nuk kane dashur te degjojne gjera "te tilla" nga ti, dhe per pasoje i degjuan nga "lagja"!

P.S. Mos ma merr per keq, por i shikoj gjerat me objektivitet, sepse jam jashte lojes. Ti vete nuk e kupton lehte nje gje te tille, sepse je mesuar te ndiehesh fajtore per fajet e te tjereve.
Gjithashtu, me lejo te te them se gjithe kete inat qe po shpreh nuk e ke me te-fejuaren-e-djalit-te-halles, por me faktin qe prindet e tu nuk te kane lejuar te jesh e sinqerte me ta. Problemi nuk eshte pse ua tha ajo tjetra, por pse nuk ishin ata vete me prane teje, me te gatshem te te degjonin. Meqenese ti i do ata, eshte me e lehte t'ia hedhesh fajin te huajes.

albavina

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif me vjen keq...si eshte e mundur qe ekzistojne akoma keto gjera?! Indiferenca ndaj ketyre personave eshte hakmarrja me e mire! tregohu indiferente qe ta ndjene veten plehra! njerezit flasin per te tjeret e bejne per te fshehur poshtersite e tyre! mos e vrit mendjen perderisa ke mirekuptimin e prinderve te tu,kjo eshte me e rendesishme :wave:

Ida

Primus registratum

Nese te ka futur kunder te tjereve atehere sillu dhe ti si ajo po pak me dinake.Bej loj te dyfisht.Sillu sikur ti s'ke kuptuar gje qe ishte ajo qe nxori sekretet e tua.Foli per veten tende me kujdes genjeshtra te bukura,sikur ti nuk ke te dashur , u je shtruar mesimeve thuaj sikur ajo kishte te drejt(nese te ka thene dicka te tille).Por vetem kur jeni bashk.Nderkoh qe mundohu te mesosh ndonje gje prej saj.Ndonje qe e ka ngacmuar,ndonje mosmarrveshje apo mospelqim te saj ndaj vjerres dmth halles tende,dhe ti bej sikur e kupton dhe mban anen e saj.Ne ka patur ndonje mosmarrveshje ndonje zenke me te fejuarin.Bej sikur ben muhabet te pergjithshem, jepi te kujtoj se je shoqja e saj e besuar dhe ne acarrimin me te vogel futja prapa kraheve ashtu sic ta beri.Po mos shko te thuash kshu kshu me tha ajo se do te te thone qe merresh me thashetheme.Nisua dhe ti atyre me te bute,hapu muhabetin e kur te kene thene ata mjaft te dhena mbi temen qe ti kerkon shkak thuaju se dhe ti kishe kuptuar dicka e ajo vete te kishte treguar por se ti nuk mund tjua thoshe pasi nuk ishe e sigurt.Per kete dhe gjene me te vogel te dish per te eshte plus per te.Ti tregohu naive dhe e drejt sikur s'ta pret shume.Dhe sa te te vije rasti nirrja ne shesh te tera ato qe ka frike apo inat ajo.Po kujdes mos jep shume te dhena mbi veten.Tregohu e qete sikur u do te miren.

Qingji urte pi dy nena!

Ndaj dhe ti mos e vrit shume mendjen tani behu qingji i urte, kur ti mesosh ndonje gje mos i le borxh pa lare.

mos e ki mendjen se cthote halla e bota.

^^MIA^^

Forumium maestatis

mirembrema nje here te gjitheve atyre qe jane ketu ne kete ore.mu duk interesante kjo bisede dhe dua te them dicka.per mendimin tim,cdo faj dhe cdo gabim lahet ne toke.gjithcka lerja kohes,ajo do te nxjerri fytyrat e verteta te atyre njerezve.dhe me vone ti do te qeshesh dhe do te ndihesh krenare qe ske vepruar pa menduar sic do mundje te veproje tani.per mua ben mire te sillesh mese normal me ata njerez,kuptohet jo si me pare me konfidenca,por duhet te qendrosh e qete.pastaj ti harron dicka,mesa morra vesh une,ajo eshte 16 vjec.e daiiiiiiii.kuptoje pak sa kalama eshte,eshte akoma femije keshtu qe i falen gabimet prej femije.gjithsesi ti mundohu te qendrosh gjakftohte dhe te presesh.nje dite do qeshesh ti me ta.uroj te te kem ndihmuar sadopak.gjithsesi ti bej ate qe eshte me e mire per ty.ciaoo