Si Te Veproj???

Loti

Primus registratum
Si Te Veproj???

E dija... por une kurre nuk i besoja gjerat deri kur ti perjetoja vete...kurre... kurren e kurres nuk me vajti mendja qe ajo (injorante)te me bej mua kurth...
Une si e drejte dhe isha shume afer me nje vajze i tregova sekretin tim...i vetmi sekret qe kisha ne jete...qe kisha te dashur dhe se cfare kishim biseduar (sigurisht jo fill e per pe por pak a shume gjerat qe mendova qe duheshin treguar)...
Ky person ishte e fejuara e djalit te halles (qe mos qofte o Zot....

nuk e kisha ditur por ajo kishte bere ne plan te me fuste ne kurth mua ngaqe te gjithe njerezit flisnin shume shume mire per mua...nxenese e dalluar, familja ime shume e larte dhe e respektueshme...ndersa ajo pak e hedhur dhe nuk i ishte degjuar zeri per ndonje gje te madhe...dhe nuk shkonte aspak mire me familjen e saj...ndersa une shume e lidhur me prinderit...dhe u tregoja gjithcka...por erdhi ai casti qe te them te drejten nuk e deshiroja por nuk mund tu thoja prinderve edhe per nje kohe qe une dashuroja dike...ajo eshte e embel kur bisedon me te...kujtova se me te vertete eshte...kujtova se kjo eshte pak me ndryshe se i fejuari i saj qe eshte si gomar...por me duket se kishte gjetur kapaku...tenxheren...

Ajo ate nate i kishte thene te fejuarit te saj i cili ai eshte djali i halles sime dhe te nesermen ai tregon babit tim qe une kam te bej me nje djale... por ajo k**va (me falni) me kerkoj emrin, mbiemrin e te dashurit, nga eshte...etj etj gjate muhabetit...por une mendova qe po bejme muhabet si shoqe...motra...dhe i tregova...nejse per me shkurt...une e telefonova dhe i thashe qe pse ma bere kete por ajo bente be ne vellain e saj te vetem...ne familjen e saj...biles edhe ne jeten e te fejuarit te saj...qe ajo si kishte thene gje...dhe qe ajo sdinte asgje per kete pune... nejse erdhi ajo te nesermen bashke me prinderit e saj per nje vizite sepse kishim nje rast...ajo u cudit kur pa qe mami me babin me duar ne qaf mua dhe duke me perkedhelur e duke me thene qe sa shume me duan...normal ata si gjithmone... asaj i plasi shpirti nga inati si duket...qe si eshte e mundur... me thoshte mua ne dhome si eshte e mundur qe prinderit e tu jane kaq te qete...une ju pergjigjesha qe nuk kam bere krim ...kam rene ne dashuri asgje tjeter...por une akoma nuk e dija qe ajo ishte personi qe e kish bere kete...

rastesisht i thashe ta shikoj pak telefonin te lutem ajo that po...
i pashe mesazhet kur pa pritur desh me ra te fiket...u duka si nje idiote...si e pa zgjuar...cme duhej mua gjithe ajo shkolle dhe zgjuarsi qe njerezit kishin krijuar per mua kur mua me genjeu nje femij, nje 16 vjecare...
ja te citoj disa nga fjalet qe i fejuari i kish shkruar "lali i thashe dajes per ate...por ajo (une) nuk e di qe jam une...kis"

nuk dua te tregoj me teper se cka ndoshur por JU LUTEM shume me jepni mendime se si te sillem me ket femer dhe me ate mashkull te pershtire..., me keta krijesa injorante...cfare tu them...si mendoni ju a ta konfrentoj ate vajzen apo jo?? Cfare mund ti/tu them????cilat jane fjalet me banale qe ju me keshilloni ti/tu them...sepse desh me ben te shkallohem...vetem shpirti im e di se ckam vuajtur..."""

abs

nuk e di...
Re: Si Te Veproj???

E dija... por une kurre nuk i besoja gjerat deri kur ti perjetoja vete...kurre... kurren e kurres nuk me vajti mendja qe ajo (injorante)te me bej mua kurth...

nigjo..., e shikon ate fjalen me te zeza?
ajo ta e ngushton trunin, na ban me mendu se te gjithe njerezit jane ashtu sic i duam ne dhe jo ashtu sic jane ato, si dhe ne vete s jemi absolut ashtu sic ne deshirojme te jemi.
fundja mire ke bere qe ke bisedu me te, ne ate moment e ke pas te nevojshme te bisedosh me dike, ajo e ka keqperdor besimin tend, gje qe s eshte e mire, por ajo ndoshta e shikon ngjarjen me nje sy tjeter, pyete njehere ne qetsi, - si e shikon ti lidhjen time? perfito nga mendimi i saj, mos e ofendo/paragjyko se fundja ti doja t ja tregoje, pastaj per tu distancu ke kohe bolle.
hajt zemer se nuk asht shemb dynjaja...ngjo absin :wink:

----------------------

...syte e te ngujuarve...jane si acid per shpirtin tim...

Ema

Goddes

...Mos u merzit kukull
Leji Zotin,thote mami i shoqes time.

ilva

Primus registratum

Bej sikur nuk ka ndodhur asgje, normalisht mos i konfido asnje gje rri sa me e qete dhe e lumtur me shtepine dhe te dashurin tend. Me kete qe beri ajo regoi veten e saj edhhe kaq. Ty nuk te beri keq kur familje jote nuk te ndalon lidhjen me kete te dashur. Jeto jeten dhe dashurine sepse keto jan grimca te vogla te jetes se perditeshme.

Don't worry, be happy :thumbsup:

Danae

Primus registratum

une nuk kam kuptu asnje fjale,po mos e bej nje gje me te madhe sesa mund te jete,qetesohu njehere e merr fryme thelle,asgje nuk eshte aq e tmerrshme sa duket.
dikush keqperdoron besimin tend e ti je e bindur ne kete ok,shume keq per te e nje mesim me teper per ty.ti me kete person mban lidhje mjaft te distancuara shume e qete e qeshur po e ftohte.
kur te vijne te pyesin direkt nese ka ndodhe gja mama e babi jot atehere do u pergjigjesh e nuk ka njerez qe te kuptojne me mire se ata,nese nuk te thone gje nuk me duket se ke ba naj gja te tmerreshme prinderit e tu mund te kene kuptu se cila eshte gjendja jote dhe duhet te kene besim tek ty nese nuk te thone gje e as te gozhdojne,nuk e di sa vjec je,por me dukesh shume e ndjeshme,nese ndergjegjia jote kalon dicka kaq traumatizuese sa ajo qe ke shkruar ne te cilen nuk kuptoj asgje dhe duhet te jesh shume e hidheruar do jete lufta me e veshtire per ata qe nuk te njohin,qofte edhe per fisin per ata qe jane jashte celesit qe mbyll shtepine thote gjyshja ime cudia me e madhe tre dite zgjat,mos i ekzagjero gjerat se mund te gabosh me shume nga ndjenjat e fajit.
e hajt njehere fshiji lotet se eshte periudhe e keq kjo ka ere e mund te marresh ndonje te ftohur.

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga AisHa:
[qb] ...Mos u merzit kukull
Leji Zotin,thote mami i shoqes time. [/qb]
o goce, shpresoj te mos qash ma, :angel:
e mos e degjo kte AisHA_n se kjo asht idealiste... /pf/images/graemlins/laugh.gif
e ka rrezik EDHE shpirtin me nda me shoqnin... :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: AIsSHa :angel:

-------------------------

PER Shtetet e Bashkuara te Albanise: Shqiperi,Kosove,Maqedoni, propozoj:
Rendi Publik te drejtohet 70% nga FEMRAT!!!!

Guest

futi i got raki /pf/images/graemlins/wink.gif as dhe mundohu tja besh dhe ti ashtu /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Loti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga issi:
[qb] hiqi vize si njeri :mad: [/qb]
pergjigje absolutisht e sakte

por a nuk e meritoj sado pak te vereten qe pse e beri nje gje e tille???

ju faleminderit te gjitheve...por jam kaq e vrare ne shpirt saqe nuk e di s vete se ckam shkruar me siper...me falni per ate qe se kane kuptuar...dikush me pyeti sa vjec jam...une jam 19vjec...

me respekt nga Ana

Guest

Fillimisht postuar nga Lotet_e_nje_vajze:
[qb]
Fillimisht postuar nga issi:
[qb] por a nuk e meritoj sado pak te vereten qe pse e beri nje gje e tille???

[/qb]
e verteta ndonjehere eshte shume e veshtire [er tu kuptuar po mund te kete shume arsye nje psh mund te jete sepse te ka zili apo eshte xheloze se ti ke reputacion te mire dhe thote me vete pse mos ta kem dhe une dmth te krahason me veten duke e detir veten se si eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif ky eshte pak budallallek po mos u cudit ka lloj lloj njerezish en kete bote dhe asnjerit sduhet besuar kur them asnjerit perfshi dhe ata qe i konsideron si me te afert e di qe jam brutale po ky eshte realiteti ..
gjithashtu mund te jete sepse e di qe ti je shpirt mire dhe ka perfituar ngo kjo gje te te beje budallaqe por ti e ke kapur keshtu qe gezohu qe nuk ta kalli me shume cdo beje po mos e kishe ditur??
tani qendrimi yt ndaj tyre do jete mos perfilles dhe i prere nese do dish ta luash mire pjesen mund dhe te vijne e te kerkojne te falur dhe pastaj thuaj me puth doren /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
kshu pra mo su merzit ti goce se gjithcka do shkoje per mire vetem se duhet te jesh shume e forte dhe ti perballosh keto lloj veshtiresish mos rrij pasive :thumbsup:

Maria Antoinette

Primus registratum

Ana , me vjen keq per ngjarjen tende, dhe kam pershtypjen qe te gjithe pak a shume te kanedhene pergjigjje te mira.Sepse nese do te tregohesh e nxituar dhe inati do te te mbllokoje ato celulat gri qe ne mbrenda teje ka shume mundesi qe ne rastin me te pare te dobsise tende ajo ose dikush tjeter te te zhgenjeje perseri. KEshilla e dikujt ketu qe te thoshte qe te besosh eshte mire, por te mos besosh eshte edhe me mire. KUptohet qe ne fund te fundit tek dikush duhet te kemi besim por situata dhe personi duhen vleresuar me gjakftohtesi. /pf/images/graemlins/smile.gif Kam pershtypjen se me te fejuaren e djalit te halles , do 'tja harrish t'ia dalesh ne menyren me te mire dhe ajo do te jete pikerisht menyra qe do te gjesh ti vete. SEpse dhe realitetin ku jeton e njeh ti me mire se ne te gjithe pavarsisht nga pergjigjjet qe mund te te japim.
Respekte Maria Antoinette

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]
Fillimisht postuar nga AisHa:
[qb] ...Mos u merzit kukull
Leji Zotin,thote mami i shoqes time. [/qb]
o goce, shpresoj te mos qash ma, :angel:
e mos e degjo kte AisHA_n se kjo asht idealiste... /pf/images/graemlins/laugh.gif
e ka rrezik EDHE shpirtin me nda me shoqnin... :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: AIsSHa :angel:

:lol:
PO c'te boje ajo ri?Te mori shpaten e te boje terror?
:kiss:
Read pm?

abs

nuk e di...

jo mi jo, shpaten thote kjo, pak qe meshkujt jane ne gjak, te futemi dhe ne femrat tani :wink:

--------------------------

abs

nuk e di...

ate qe pret gjuhen mi...ops koken desha me than... :devil:

----------------------

Asnje nuk eshte i PAZEVENDESUESHEM!
as un, dhe as ti...
----------------------

Leandra

Primus registratum

Ti dukesh se qenke vajze e mire dhe e sinqerte...

Degjo mos e vrit shume mendjen nese familja jote s'eshte kundra s'ke pse merzitesh. Sikur tha dikush me siper asaj hiqja vizen, nese te gurmon kjo gje shume thuaji se ajo e ka nxjerre kete sekret... Dhe nje gje duhet te kesh parasysh se e fejuara te fejuarit i tregon cdo gje aq me teper kjo rraca e ketyre dyve qe i ke pershkruar vete...
"Kur peson, meson" eshte fjala e urte, pra here tjeter dhe gjithemone kur ke te besh me nje shoqe ose shoqeri ne pergjithesi kurre mos u trego sekretet e tua sepse pa diskutim ato do ti nxjerrin sepse keshtu bejne shoqeri shumica duke treguar sekretet e tjetrit...
Gjithe te mirat Leadra.

moonlight

Primus registratum

E dashur, mos loto me por shko puth te dashurin tend se fundja me ate e jo me te fejuaren e djalit te halles do kesh mundesi te ndash lumturine tende.
Mesa lexova, ty me duket se me teper se inatit te saj ke marr inat veten (per kete rast) pasi te duket vetja e dobet apo naive qe re ne gracke te saje. Por, puna eshte se jo te gjithe do mund t'i analizojme sic duhet. Mbase ti je rrembyer duke iu besuar asaj verberisht pasi pasioni per djalin ka qen i forte e i papermbajtur brenda teje. Kjo eshte normale; fundja prej kesaj qe ndodhi ke marre nje mesim per tjeter here.
Jeto jeten tende e mos e humb besimin tek te tjeret pasi jo te gjithe jane manipulues; por gjithnje mos i harro eksperiencat e jetes e ca meson prej tyre. /pf/images/graemlins/smile.gif

Shko e puth dashnorin nime! /pf/images/graemlins/laugh.gif