Si te duket vetja para pasqyres?

Hektor12

Locus omnem
aha eshte drejte ... se besoj fleta e aluminit keshtu .... po pasqyra flete alumini ka pse sqenka e drejte ajo ... se me doli nga mendja mua

Landi78

Forumium maestatis
Mendoj se njeriu me pasqyren nuk kane relata te mira, ne pergjithesi them.​
Pasqyra e tregon njeriun ashtu sic eshte, sepse është shëmbëllim i asaj që i del përpara. Normale kjo, prandaj quhet pasqyrë :D
Ndodh shpesh, mendoj, qe dy boterat e njeriut, te asaj që, cka ne mendojme se jemi dhe te asaj tjetres, cka jemi ne realitet, jane kontraditore me njera tjetren.​
Shpesh here mendoj, se jetoj ne ate cka une mendoj se jam dhe kur vjen perballja me realitetin, me situata, me ballafaqime, shikoj se ajo qe un mendoj qe jam , nuk pasqyr-ohet ne ate cka une jam ne te vertet.​
Jetojme shpesh ne idealin e perfeksionit, qe per mendimin tim eshte kurthi me i madh per te cuar ditet e jetes tone dëm. Per mendimin tim Perfeksioni nuk ekziston. Eshte thjesht perralle. Aq me mire qe nuk ekziston sepse nese do te ishim perfekt, A nuk do te futej jeta jone ne nje montotoni ? Pasqyra i prish njeriut kete ideal per veten, idealin e te qenurit perfekt!​
Pasqyra fizike na pasqyron te metat trupore, prandaj e kemi inat :p
Dhe pasqyra e perballjeve ne realitet ne jeten e perditeshme na thyen ate idealit te asaj qe cka mendojme qe jemi dhe cka jemi ne te vertetë :D
Pak a shume kete mendoj!!​

dr love

Locus omnem
Une mendoj se cdo njeri e njeh mire veten....dhe nuk surprizohet para pasqyres.
E njeh mire dhe boten e tij te brendshme dhe nuk surpprizohet nga realiteti.
Pyetja eshte a deshiron ta shfaq ate cka eshte te te tjeret..Pasqyra eshte nje e keqe e domosdoshme...egoja te ben ta duash e ta mbivlersosh ate.Para pasqyres jam kjo qe jam dhe qe dua te jem..vetvetja ime te cilen e adhuroj..edhe sikur ajo te ishte e shemtuar per pasqyren..per mua eshte yll bote..rendesi ka cfar mendoj une..dhe jo cfar pasqyrohet aty..te ndjerit mire brenda lekures time...gjithsesi per te bukur e mbaj veten ..hahahaaa

Wishmiss

Valoris scriptorum
Kur zgjohem ne mengjes kam frik prej asaj qe shof...gjate dites e fresket sikur e shof per her te pare :p
Ne dark shpesh her eshte pasqyra qe eshte me e mire po gjithmon ri mendushem ...