Mendoj se njeriu me pasqyren nuk kane relata te mira, ne pergjithesi them.
Pasqyra e tregon njeriun ashtu sic eshte, sepse është shëmbëllim i asaj që i del përpara. Normale kjo, prandaj quhet pasqyrë
![Big Grin :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ndodh shpesh, mendoj, qe dy boterat e njeriut, te asaj që, cka ne mendojme se jemi dhe te asaj tjetres, cka jemi ne realitet, jane kontraditore me njera tjetren.
Shpesh here mendoj, se jetoj ne ate cka une mendoj se jam dhe kur vjen perballja me realitetin, me situata, me ballafaqime, shikoj se ajo qe un mendoj qe jam , nuk pasqyr-ohet ne ate cka une jam ne te vertet.
Jetojme shpesh ne idealin e perfeksionit, qe per mendimin tim eshte kurthi me i madh per te cuar ditet e jetes tone dëm. Per mendimin tim Perfeksioni nuk ekziston. Eshte thjesht perralle. Aq me mire qe nuk ekziston sepse nese do te ishim perfekt, A nuk do te futej jeta jone ne nje montotoni ? Pasqyra i prish njeriut kete ideal per veten, idealin e te qenurit perfekt!
Pasqyra fizike na pasqyron te metat trupore, prandaj e kemi inat
![Stick Out Tongue :p :p](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
Dhe pasqyra e perballjeve ne realitet ne jeten e perditeshme na thyen ate idealit te asaj qe cka mendojme qe jemi dhe cka jemi ne te vertetë
![Big Grin :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Pak a shume kete mendoj!!