SI te bie 10 kile deri ne 31 dhjetor?

sweet eda

Primus registratum
Re: SI te bie 10 kile deri ne 31 dhjetor?

hey edhe une kam te njejtin problem qe ka parukierja, vetem se une nuk dua te bie 10 kg por 10 lb(mdht nja 6 kg, ne mos i kam gabim llogarite) kam nja 2 pale jeans, qe s'me hyjne e s'me hyjne, e dua ti vesh patjetr se me pelqejne shume, he tani si ti heq qafe 10 lb--help!!!
une nuk bej asnje nga ato qe thote parukerja, por merrem me tim bir i cili eshtedyfishi i atyre qe ben ajo

Kondrapedali

Kondrapedali

Najso, 10 lb = 4.5 kg (1 kg = 2.2 lb). Un do t'pytsha, po sikur me ble i pal xhinse si puna atyne që t'pëlqejn po 1 numër më të madh /pf/images/graemlins/shrug.gif?

Indulgence

Primus registratum

Jashte teme

<font color="blue"> Goca me vjen keq qe ju fshi, por e keni kthy ne "portokalli" fare /pf/images/graemlins/rolleyes.gif </font>

Kondrapedali

Kondrapedali

Kush o presidentja /pf/images/graemlins/rolleyes.gif? U bona kaq sa jom e s'm'u ndan i her sherret e femnave /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Për mu nuk kanë rëndësi abset apo të tjerat (well, ca po /pf/images/graemlins/laugh.gif). Nuk e di pse kjo teta ktu do me u dobsu se s'bo 10 kile.

Ka të bëjë gjë pesha me ndonjë aspekt të jetës tënde /pf/images/graemlins/shrug.gif?

regele

Forumium maestatis

Une di dy variante efikase per te rene nga pesha!

Nje eshte kura e dobesimit me uje (me dergo PM nese te duhet) dhe tjetra eshte me aktivitet te shumellojshme fizik (jo ne palester) por ne krevat /pf/images/graemlins/smile.gif

Per mendimin tim, palestra apo ushtrimet e shumta nuk do te ulin volumin e muskujve te tu, por perkundrazi do ta shtojne ata dhe nuk besoj se do te kesh shenja te dukshme dobesimi!

Parukiere kokaina eshte dore me nje, jo 10 po edhe 20 kile i rrezon per dy muaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Tu kshu n'shpi ngjova ne rajdjo se ka dal i metod e re per te heq dhjamin me 'ultratinguj'...

Une per vete do provoj ti bi kitares e t'shof mos bo fajde tingujt e saj. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Juela

Primus registratum

Ka të bëjë gjë pesha me ndonjë aspekt të jetës tënde /pf/images/graemlins/shrug.gif?

[/ QUOTE ]

Po cuni, du me u be balerine te Teatri Balshoj i moskes? Ju na vdiqet me keto dietat e ujit, qitros, ultra tinguj. Mire qe s'thoni qe "me qe je parukiere ha qime se dobesohesh". Nejse faleminderit gjithsesi. Une ne fakt kisha rene sot se takova nji shoqen time qe kisha nja nje muaj qe se kisha takuar dhe ajo me tha "uaaa ste njoha fare, sa qenke dobesuar" edhe u kenaqa. Po megjithate, dobesimi eshte ceshtje personale, pastaj jam femer e ku ka femer te jete e kenaqur 100% me pamjen e saj, ose thone i kam bythet e medha, ose gjoksin e vogel, ose e kam kocken e rende, kycin e majte me shko shtrembet, gishtin e mesit te kembes e kam me grip, hajt mo. Ca te bejme. Do vazhdoj palester dhe do ha shendeteshem, dhe pastaj kur te me vi i dashuri ne dhjetor sdo dalim 1 muj nga shpia tij, derisa te vij janari e ta percjell ne aeroport. Pastaj ne janar do jem pike fare, do e le parukerine e do konkurroj te Miss Shqiperia ose do bej ndonje kalendar erotik. Me kte rast bej dhe leke. Pastaj do heqe dore nga shoqeria ime e do rri me Ciljeten e Zajminen dhe nja tre kater velina Fiksi, e do blej celular 500 Euro e xhinse te ngushta diesel, bluza te hapura, kepuce me taka te larta edhe aty te blloku gjithe diten, ose te Sheratoni, varet me ca pikesynimesh zgjohem ate dite.

Le_Routard

Forumium maestatis

Gjithe keto gjonat do i bosh pri here apo vec e vec? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos e mundo veten shume se vetem nje ke.

ana karenina

Primus registratum

Po ja per shembull, provo te rrish pa ngrene /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Une ne mengjes rri shpesh pa ngrene. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pastaj, une sado qe t'ha ne drek prap nuk shnoshem, ngaqe jam i levizshem shume me duket. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Une di dy variante efikase per te rene nga pesha!

Nje eshte kura e dobesimit me uje (me dergo PM nese te duhet) dhe tjetra eshte me aktivitet te shumellojshme fizik (jo ne palester) por ne krevat /pf/images/graemlins/smile.gif

Per mendimin tim, palestra apo ushtrimet e shumta nuk do te ulin volumin e muskujve te tu, por perkundrazi do ta shtojne ata dhe nuk besoj se do te kesh shenja te dukshme dobesimi!

[/ QUOTE ]

me ate te dyten hardhon rreth 600 kalori... keshtu qe mund te marresh rezultate /pf/images/graemlins/laugh.gif