si ta bejme SHQIPERINE me te mire

desaret

Primus registratum
Re: si ta bejme SHQIPERINE me te mire

Shqiperia behet me e mire kur secili nga ne behet me i mire. Kur them me i mire nenkuptoj dashurine dhe ndihmen sado te vogel qe mund te japi per token meme.
Kjo fillon nga ne ...ti dhe une dhe do te vije dhe dita qe Shqiperia te marre vendin qe i takon ne komunitetin nderkombetar politikisht dhe ekonomikisht.
Respekt......Desaret

Ela_001

Primus registratum

Kur te jemi te dedikuar ndaj saj, dhe mos ja kemi njeri tjetrit me te keq e me te futur.

anna

Primus registratum

mendoj se shqiperia (emer abstrakt, nuk kapet etj etj) do behet me mire kur ne te behemi me te mire sepse ne perbejem faktorin e mire(if there is any) apo te keq te saj. mendoj se kur ne te shikojem punen tone, e ta zvogelojme sadopak ate smiren qe kemi per tjetrin, atehere do te shikojme ndryshimet. te jesh egoist apo ambicioz per veten nuk eshte dicka e keqe po rendesi kane veprat (ne dime vetem fjale).

alinos

Forumium maestatis

Ne fillim fare mesojme si i shkruhet emri /pf/images/graemlins/wink.gif

nike palkola

Primus registratum

Pajtohem me ata që shkruan më lart se duhet me ia nisë nga vetja.Duke u bërë të mirë kontribojm për vete dhe për Atdheun. Kur punojm për të mirën e Atdheut, punojmë për të mirën e pasardhësve tanë.
Si pasojë e okupimeve të gjata (rromake,sllave turke dhe nga sundimi i diktaturës komuniste, edhe tash kemi shumë problem të krijojm eliten e aftë- të mirëfilltë e atdhetare për të udhëhequr Kombin. Ata (të zotët) që dinë heshtin, e kur ata heshtin të verbërit- maskarenjt dalin në ball, dhe kështu përdhoset Atdheu!
Duhet ti përmbahemi thënies së Xh. Kenedit:- Mos pyet çka ka bërë Atdheu për ty, por pyet çka ke bërë Ti për Atdheun!

AlbanianEagle

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trouble:
[qb] [*]si ta bejme SHQIPERINE me te mire [/qb]
e mire eshte Shqiperia, problemi qendron se sjemi aq te mire e te denje ne per te!

e ke kap gabim pyetjen.

Dajaku

Primus registratum

C'a mut Shqiprie thoni ju mre?
Ktu po krijohet tani Illirikium :rockband:

disku

UNI

ska nevoje shqiperia te mendoni ju per ate...ka kush mendon..pse kot jan sala tosi liri e co atje ja pra per ket pun jan me u morr me shqiperin...se keni pa sa qytet i ngricum qe eshte se keni pa si plasin pusetat nga bolleku ujit...(uji zi)....apo doni me thon qe ska kioska..tashi te gjitha sdo i keni..rrini edhe pa kiaska ska ca ju gje ca kohe...se prap do i sjellin mos u merzisni... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

Mos ju referoni me jashteqitje Shqiperise vetem se keni nxjerr sumen jasht asaj per vete.

Erison700

Forumium maestatis

Or ca Shqiperi thoni eshte mire. Ajo eshte ne mes te kater rrugeve. Disa qe e shohin me anen e televisinit apo internetit thone qe ka ndryshuar. Po eshte e vertete qe jane ngritur pallate me shume. Por uria e popullit shqiptar nuk eshte shuajtur ende.

Pe.ili.sh

Primus registratum

Shkruar nga Dajaku:

C'a mut Shqiprie thoni ju mre?
Ktu po krijohet tani Illirikium :rockband:
Haaahahaaaaaa cme ke bere per te qeshur ore Dajak /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jo vetem Ilirikum do ta bejme por edhe Pellazgium pa e bere nuk e leme. :rockband:
Pyetja shtrohet si duhet te themi tanime
Rrofte Shqiperia?
Rrofte Iliria?
Apo rrofshin Pellazget /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Dajaku

Primus registratum

Ne dac Illiricium ne dac Federata Pan-Ilire.
Dy jan opsionet.
Kujt ti pelqej --mire se te vije,
Kujt mos i pelqej mos te vije se i shkojm ne atje. :rockband:

Adami polli Even e kjo doli kurve.
Pellazket pollen Evropen e kjo na u be kucke e keqe.
Hajt sat...........!

nike palkola

Primus registratum

I nderuar Dajaku!
Jam nacionalist dhe plotësisht pajtohem me Ty.
Na duhet Bashkimi territorialisht - në një shtet, por edhe shpirtnisht etj.etj.
Kush me e bashkuar? Regjimi i tashëm nuk kishte me e pranuar Kosovën (më pëlqen DARDANINË) as trojet e tjera.
Po na sundojn Shqiperinë antikombëtarët-kuislingët- tradhëtarët!
Opozita s është kurkund.
Duhet shumë mund e kohë. Duhet shumica me e merituar me u quajtur Shqiptarë, me vepra duke punuar secili në fushën e vet për të miren e Trojeve e të Kombit! Kemi shumë shqipfolës që punojn kunder Atdheut e Kombit. Gati të gjithë politikanët aktual në të gjitha trojet janë prostitutanë që janë shitur tek armiqtë tanë më të mdhenj që i kemi (dreqërit kojshi), dhe ia kanë shitur edhe shpirtnat dreqit!
Duhet kohë që të krijohet shtresa e mesme e shoqërisë tonë, e ajo do pjellë eliten kombëtare-nacionaliste!
Tash kemi shumë pak nacionalistë e më shumë antikombëtarë!
Megjthate, kur kemi mbijetuar okupimet e rromës, bizantit, sllavëve, grekëve e turqëve, jam i bindur që kombin e kemi të mrekullueshëm por nuk na vlejn politikanët dhe intelektualët, dhe do vijë dita që ta bëjmë Shqipërinë as të madhe as të vogël por aqë sa e meriton me troje tona e me Shqiptarë të bashkuar!!!

Dajaku

Primus registratum

T'keqen plaku ty nuk dhe na duhen shume se ngatarrojne pune te shumtit. Pak e sak.
Ajo qe na duhet eshte FILLIMI. :tipsy:

Guest

Shqiperine nuk duhet ta ndryshojme por ta bejme me te mire /pf/images/graemlins/smile.gif

Pak vullnet dhe shume pune do bente ndryshim kolosal ...

ReA

Primus registratum

Sic paske nikun e dashke me ter men ti lalo? :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

nike palkola

Primus registratum

Dajaku është shqipfolës, i kuq si Edi Rama edhe ai ka thënë diçka të tillë për vendin -Atdheun e vet. Por ata që e dhjesin Shqipërinë duke deklaruar ashtu, nuk e dhjesin atë por e dhjesin veten. Shqipëria do lulëzojë edhe nga plehërat që i ka jasht e brënda!!!

komino

Valoris scriptorum

Si ta bejme shqiperine me te mire???????????

per mendimin tim SHQIPERIA ( ky emer abstrakt sic tha dikush me lart) si cda shtet tjeter eshte bashkejetesa ne nje toke e shume personave ne menyre te organizuar.
meqenese nuk mund te shpreh asnje mendim per personat qe jane rreth 3 milione vetem brenda kufijve(shume thane qe duhet te permiresohemi dhe une jam dakort)
meqenese toka eshte ajo qe eshte
ajo qe na ngel te permiresojme vazhdimisht eshte organizimi i bashkejeteses se ketyre personave ne kete toke (nuk eshte shume e veshtire mjafton te kopjojme ca nga te tjeret e ta pershtatim me ralitetin shqipetar)
kush mund ta beje kete me mire se ne shqipetaret (te kopjojme e kam llafim) jemi nder kombet me te globalizuar ne bote (kam parasysh te gjithe studentat e emigratet ne gjithe boten)