Si ta bëni më interesant seksin nga mbrapa

Mirabel

Locus omnem
Me vjen mire qe ke lepiresa..
Copy paste e bej shpesh ne shume tema e per kete gje nuk me ndalon dot njeri,per sa i perket seksit flas me vepra.
Ka dy momente njeriu ne jete Teorine dhe Praktiken
Ne situaten ku ndodhemi ne virtual dmth mund te shfaqesh anen teorike .
Gjithsesi nuk jam tip qe ve te tjeret ne sprova....dhe me vjen mire qe je mire ne praktike!
Qofsh perhere ashtu

WhySoSerious

Forumium maestatis
provoni 'doggy style' mbi stufen e druve kur te jete e ndezur... mua me ngjiti aty dhe qe atehere here pas here shkoj edhe i fry te shkretit, djegie e shkalles se 3-te !

Mirabel

Locus omnem
provoni 'doggy style' mbi stufen e druve kur te jete e ndezur... mua me ngjiti aty dhe qe atehere here pas here shkoj edhe i fry te shkretit, djegie e shkalles se 3-te !
Ti qeke per komposto mer cun. Po mire veten e more me qaf po me dynjane cke qe i udhezon keq lol

WhySoSerious

Forumium maestatis
Ti qeke per komposto mer cun. Po mire veten e more me qaf po me dynjane cke qe i udhezon keq lol
lol. kush eshte i interesuar i ndjek udhezimet :p anyway pergjigja varet gjithmone nga tema, une nuk e mora aq serioze temen, si rrjedhoje e tille eshte dhe pergjigja :p lol

mario582

Primus registratum
tani ti moj goce 2 gjana ke....o je doktorreshe seksi o je tu maru dek per seks hahahahahaha