Si reagon kur nje femer te hap kembet.

cacol

Forumium maestatis
Re: Si reagon kur nje femer te hap kembet.

Jo mo lla, eshte ceshtje NATYRALE! Femrave u duhet dhene gjithnje ate qe kerkojne... duan te qihen ? Qiji ; Duan te martohen ? Martoji /pf/images/graemlins/laugh.gif ( behen goxha leke keshtu ) ; Duan te dashurohen ? Dashurohu me to po deshe

Mashkulli eshte ai qe VENDOS gjithnje, femra thjeshte zgjedh.

Nqs nje femer me hap kembet, nuk eshte e thene qe t'ja fus. Por asaj qe ja hap vete, asaj ja fus!

pinkparadise

Forumium maestatis

femra zgjedh, dhe mashkulli vendos... ou???
e pse mos te marrim te kunderten (mqse ne shumicen e rasteve ndodh e kunderta)

qe meshkujt zgjedhin, dhe ne fund femra shkon me ke deshiron...pjesa me e madhe e meshkujve jan te gatshem te shkojne, dmth qe femrat kan shume zgjidhje, dmth qe VENDOSIN femrat me ke te shkojne e me ke jo...

cacol

Forumium maestatis

Lexo si e ke mbyllur postimin tend, me ca fjalesh, dhe do kuptosh qe eshte sic them une /pf/images/graemlins/wink.gif

cacol

Forumium maestatis

Po nuk e kuptove, me thuaj se ta shpjegoj une!

pinkparadise

Forumium maestatis

jo me duket se ti nuk po kupton,
ti thua qe mashkulli vendos gjithnje, nderkohe qe une them se femra vendos gjithnje ....

ka noj gjo te njejte ne pikpamjet tona ???

cacol

Forumium maestatis

Jo, e vetmja gje qe mund te thuhet, eshte qe ti e ke gabim.

Ne momentin qe ti thua : me ke te shkoje e me ke jo ti nenkupton qe femra zgjedh midis disave /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Ishalla e kupton...

tushi

Valoris scriptorum

vallahi bilahi (se s'di a lejohet me thane "vallahi bilahi" ne tem erosit /pf/images/graemlins/laugh.gif)

e kisha pvete - a je tuj merdhite moj çike ??
- a ta mbylli pak dritaren se po te hin era /pf/images/graemlins/idea.gif

cacol

Forumium maestatis

Sa i ndershem ky /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pyte : a ban me ta myll une qat senin per mos me t'hi i ftofti ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Jo mo lla, eshte ceshtje NATYRALE! Femrave u duhet dhene gjithnje ate qe kerkojne... duan te qihen ? Qiji ; Duan te martohen ? Martoji /pf/images/graemlins/laugh.gif ( behen goxha leke keshtu ) ; Duan te dashurohen ? Dashurohu me to po deshe

Mashkulli eshte ai qe VENDOS gjithnje, femra thjeshte zgjedh.

Nqs nje femer me hap kembet, nuk eshte e thene qe t'ja fus. Por asaj qe ja hap vete, asaj ja fus!

[/ QUOTE ]
Ne fakt zgjedhja nenkupton vendim. Si meshkujt,si femrat nuk bejne gje tjeter veçse zgjedhin. Ti vendos te shkosh pas X dhe jo pas Y,kjo eshte zgjedhje(te cilen ti VENDOSE ta besh).Nje femer vendos te shkoje pas X dhe jo pas Y,kjo eshte zgjedhje( te cilen ajo VENDOSI ta beje).

Behet fjale per ZGJEDHJE-VENDIME te dyanshme...eshte nje rreth,jo nje zinxhir qe ka nje krye e nje fund.

Ti e ke e shprehur mjaft qarte kete qe thashe une,te postimi yt...sidomos paragrafi i fundit.

U bona boze e di /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Nietzche ka shkruajtur:

Lumturia per mashkullin eshte " UNE DUA "
Lumturia per femren eshte " AI DO "

Dhe do ti qe ka te drejte Friedriech-i /pf/images/graemlins/grin.gif

Ps : Hajde te te pi krahun /pf/images/graemlins/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

sa tip egoist ky Friedriech...
robt sjan te detyruar te gjithe te mendojne keshtu shyqyr zotit
(hajt tusho, se na frymezove me fene /pf/images/graemlins/laugh.gif )

cacol

Forumium maestatis

Nuk jane te detyruar, e vertete. Ama kush behet koshient per ate pohim, ka kapur esencen e jetes, dhe e shijon kete te fundit ne maksimum, pa ndrydhje, paranoja, trapcarje, vetebythecarje...

marina s.

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nietzche ka shkruajtur:

Lumturia per mashkullin eshte " UNE DUA "
Lumturia per femren eshte " AI DO "

Dhe do ti qe ka te drejte Friedriech-i /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Kur e ka shkruar,para apo pasi shkalloi? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Se po ta kete shkrojtur me perpara, i bie qe i mete te kete qene gjithmone /pf/images/graemlins/lol.gif

cacol

Forumium maestatis

Arsyeto Scepto... mendoje thelle thelle, kthjellet kthjellet, dhe si boze e zgjuar qe je, do arrish ne te njejtin konkluzion...

Eh mor zot ishte mire ne kohen e shpellave, mashkulli kapte femren e conte pas nje shkurreje, e pallonte mire e mire, dhe pastaj ikte... e ajo qe pyeste : Po si e ke emrin ? Ca shenje e horoskopit je ? Sa kile lesh ke ? /pf/images/graemlins/lol.gif

( Shaka e ... )

KoDoShi

Primus registratum

Most ...
At'here ka qen kohë e "Artë" /pf/images/graemlins/lol.gif dhe jo si sot qe para emrit t'pysin a ke makine..? ..ça makine ke? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse ...nejse, kuptohet t'gjitha gjerat s'futen me i thes.

marina s.

Forumium maestatis

Njeriu(pa dallim gjinie) eshte egoist.Egoizmi e shtyn njeriun te kerkoje gjithnje me te miren vetem per vete.
"UNE DUA" eshte koherente me NATYREN e njeriut,"AI DO" jo. Ka femra qe DUAN te jene si DO AI,te bejne çfare DO AI etj;pra mbetemi prap te "UNE DUA"... EDHE PER FEMRAT. Duke shtuar qe jo te gjitha femrat duan kete.
Niçja pergjitheson...filozof da 4 soldi!

cacol

Forumium maestatis

O Scept, pse lyhen femrat ? Pse pispillosen ? Pse I HAPIN SHALET ?

marina s.

Forumium maestatis

Pse parfumosen meshkujt,pse rruhen e qethen,pse blejn Benz? /pf/images/graemlins/laugh.gif