Si perkufizohet nje vajze e mire!

Hektor12

Locus omnem
e keni pak ate jeni paksa xheloze dhe inatcie me njera tjetren ... pastaj gjera te tjera rregullohen

scadarsko

Locus omnem
Mqns jam ne djale me shkoi mendja te beja nje perkufizim per vajzen e mire ....
Per mua vajza duhet te dije si te sillet ne ç'do ambient, te kuptoje rolin e saj dhe ta beje me nder ate rol.
Nderi, respekti, gatimi, pastertia, etika, jane karakteristika qe duhet t'i kete secili nga ne, e sidomos femra.
Jane dy here me te nevojshme tek femra moderne dhe ne karriere.
Je ne fais place pas au debat..
uuu thash q apo thot kyyyy...po ito jan tuj ba edhe burrat sot...ku ka burr qe sot nu shetit bebet me karroce ne park,qe nuk gatuan,qe nuk lan pjatat,qe flen n divan vetem kur i bertet gruaja....

joetisti_

Locus omnem
mohimi i vetevetes nuk eshte gje e mire, nese nuk don veten ska se si te duash nje njeri tjeter, per kete nuk jam plotesisht dakort, nese veteflijimin e konsideron si heqja dore nga jeta nuk jam dakort

Une kisha parasysh dicka ndryshe nga ajo qe thua. Shembull nese une bie nga ballkoni ajo prej deshperimit do te me ndiqte pas. Ose, per te qene ngulur fort me kembe ne toke, ka nje flijim te tipit: doreheqje nga gjithcka. Do te ishte njelloj si t'i hiqte jeten vetes.

joetisti_

Locus omnem
edhe kjo do ishte e mire???

Jo se do te ishte mire. Madje une s'do ta deshiroja aspak. Por gjerat ne jete jane me te medha se ne dhe ndodhin gjera qe s'i kuptojme dot. Une me shume se nje mendim, bera nje konstatim. Ndodh keshtu... Une vete do ta beja per "zemren" time.

joetisti_

Locus omnem
Eh, sa inate mbajne te dashuruarit... E vertete eshte qe lendon me shume ate qe do. Te perplas keq nganjere dashuria prandaj ka te vertete kur thuhet: Kam frike nga dashuria...

dr love

Locus omnem
Eh Joetist...shijo jeten...

Nje vajze e mire do kish fjetur me kohe
meqe jam e keqe..po shume e keqe.do fle tani

Naten..kalamoja.