Si ndoll kjo :D

MafiaNetwork

Primus registratum
Si ndoll kjo :D

Ne AlbnetWork me duket mua, Se vetem Dashnoret e Aop sop ircop marrin acc ka user qe kane 1 muaj ne chatt e marrin
acc ne qe kemi 4 vjet.... edhe qe eshte heq aop pa te drejt
Nuk na jepet acc por rrime si gjithmon Vop
me ka 3 muaj edhe as nje sop ste kthen pergjigje
te pakten nje pergjigje na jepni po/jo qe te mos parkoj
nick tek dhoma ndihme edhe mos te lodhem mu fut aty
...mbasi ja 3 memo i kam cuar founder as qe te pergjigjet
nejse bela ketu po na pergjigjet na njoni thenks /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/frown.gif(

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest
Re: Si ndoll kjo :D

Gezohem shum qe keni interes ne dhomen tone #shqiperia dhe me shum qe do te ndrosh kohen e lir per koh serioze, per kete te fundit dua te them nje gje. Shum veta kujtojn se Aop'i eshte nje status qe kerkohet dhe pastaj kjo gje jepet nqs ke kete p.sh shum vite ne chat, ose i di te gjitha commandat. Kjo gje nuk eshte e sakt !!
Aopet jan persona qe Sopat dhe founderi i kanalit i beson ta mbajn regulloren dhe mirpritjen e te gjith usera te kalojn nje koh te qet dhe te kendshme ne kohen qe rin ne chat/dhom

Keshtu qe me falni por personat qe marin status Aop zgjidhen ose selektohen, dhe ku status nuk meret duke e kerkuar !!
Ju uroj momente te kendeshme nen shoqerine e stafit te dhomes #shqiperia.

Ajo qe thua ti me lart ndoll sepse ti nuk ke lexuar kete pjese te rregullores dhe nje postim me siper saj e cila qarteson jo vetem per ty por per te gjithe userat qe kerkojne acc mundesine e marrjes se tij.Me nickun qe po shfaqesh po them qe ske me shume se tre dite ne albnetwork.

Ky postim vlen per te gjithe ata qe kerkojne acc.

S

Scorpion

Guest

Jo "Si ndoll kjo" po "Si ndodh kjo" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti mer s'te mjaftojne ne si aop, edhe ty te kemi mangut. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kush je njehere se me kete nick je paidentitifikueshem. /pf/images/graemlins/laugh.gif

MafiaNetwork

Primus registratum

pse re kelti edhe nick shikohen ketu ;;D nuk eshte nick volgare ehh nejse kelti ske pse me tret muhabet daku sepse ketu shtohen aop si mas qefit tuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif Scorpion BELLISSIMO jam : /pf/images/graemlins/laugh.gif
.Me nickun qe po shfaqesh po them qe ske me shume se tre dite ne albnetwork.
lol a nuk po me njef a /pf/images/graemlins/laugh.gif

MafiaNetwork

Primus registratum

Lo1 pse ca punet keni ma!!!!
mos ju dalt pune tjeter se ateher do te jeni busy /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

S"ke patur nje here acces ti? Pse tu hoq??Apo tani sdo besh me floode si dikur dhe sharje per albnetwork? Per kurjozitet kjo nderhyrje.Ti shiko veten tende dhe gjyko veten,te tjeret dashnore apo jo ka kush i gjykon.

S

Scorpion

Guest

E di si eshte puna. Ma shpifet qe te gjithe. Lerini te tjeret te flasin. C'pasket qene per ti gjyku aman. Sa per dijeni ose sa per informacion, Une ha gline se te tjeret bejne floode e spo e can njeri trapin, ju shtoni aop te rinj sa te hane qente e macet dhe i thoni ketyre ketu qe bejne kerkese ketu se nuk pranohen me. S'ka rendesi ti them nick. Aman mer se e keni bere ALbnetwork si fushe lufte. Sa hyn do te dali ndonje text " USer has been baned from ALbnetwork...."

Dua te di vetem kaq, A do chatoj, ose do hyj me mire ndonjehere i lire pa me rene njeri ne qafe ne kete server??

xhaxhi_eli

Primus registratum

Po mer si jo ... ik blej 1 IP vete /pf/images/graemlins/tonguee.gif (kushton ca /pf/images/graemlins/tonguee.gif) dhe jepja ISP qe te jep internet, edhe thuji, kte IP e du vetem per vete /pf/images/graemlins/laugh.gif.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Pikerisht kete po them dhe une,boll me gjykime etj etj.Scorpion me vjen keq per linjen tende,sidomos per faktin qe ti me te vertete se meriton ate banned /pf/images/graemlins/frown.gif

S

Scorpion

Guest

Elian rri mire mer se ta vodha procesorin e PC. Lips flm per ngushellimet. S'kam ce dua linjen me. Do vij te takoj ne Tr, se pune 35 min rruge eshte. /pf/images/graemlins/laugh.gif Mpuahhhhh Lips.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ncncncnnc si ti nxjerr gjerat ky ne shesh /pf/images/graemlins/tonguee.gif.mpuahhhhhhhhhhhhhh yll

S

Scorpion

Guest

Ta marrin vesh te gjithe mi, aman. Pse ta mbajme fshehur ne. Je pasdite per nje kafe yllo? mpuahhhhhhhh /pf/images/graemlins/laugh.gif

MafiaNetwork

Primus registratum

Lips un kam ber flood me vjen keq qera qe nuk jane te vertata nga dora ime ose qe i kam thane kujt me ba flood ne albnetwork se kam ber kurre
po kam hell serverin 3 her un 1 her nje shok i imi

pse e kam hell normale qe ta helli kur me shajn edhe me ofendojn ne privat /pf/images/graemlins/laugh.gif

edhe un prape e helli po pata probleme me admin etj....
se ketu nuk drejtesi eshte kote qe drejtohesh tek admin
edhe te kerkosh drejtesi
e vetmja drejtesi eshte Ddos mbi hub e kam fjalen per servera
shqiptar jo per gja po bajn sikur jane programus
e Microsoftit /pf/images/graemlins/laugh.gif
un e kam ber ateher kure zoti daja me vente akick banned edhe heqje acc nejse

Ps edhe ti do beshe ate pune nqs te bllokojn isp prandaj mos mu fut mua si e nershme sepse se cili aop i shqiperis ka ba flood edhe smundet me ba me shume se e ben

E

EL-DIABLO

Guest

O BELLISIMO kur i mesove ddos-et dhe floodet ti re ti dhe komandat po te mos kishe fletoren perpara nuk i dije hahaha je bere cun i keq ti qe kur kam ik une /pf/images/graemlins/tonguee.gif a naqe naqe pse kshu mer Turp!!!! /pf/images/graemlins/smile.gif

MafiaNetwork

Primus registratum

EL-DIABLO /pf/images/graemlins/tonguee.gif e vertet kjo qe thua ti lol
po mor naqe o me nej ne gline permanente o te mesoja
sherre se nrysh nuk kisha rruge /pf/images/graemlins/tonguee.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

BELLO hec e HE"LL" serverin tem i here, se e kam server edukativ, te meson edhe me shkru shqip.

MafiaNetwork

Primus registratum

jkh;fuweioavrn[gfui9[erf'
,weo-a,o-ercm[time5604ow,SC}>{VW$+OP%<Lby5mioj06we4]-bomi06t9pnmyutyfio/{L_BN<
Bellisimo gjeje ca eshte kjo?

MafiaNetwork

Primus registratum

swje vfrnehio;ntjawe0a,[qop erojewe5ut/p0we4oa /,e'
2q2/msg MemoServ READ #shqiperia 13m,vi a035n4bme54/[AP@#V< q4w3nbu645p6/[,.

po kjo?