Si ndihet nje djale kur nje shoqe e tij i thot se eshte e dashuruar me te?

joetisti_

Locus omnem
pa deklarata do ishte me e sakte sesa pa fjale, ne ate qe doja te thoja me lart. por une po flisja per dashuri...
po pse urrejtje behet ne motel? Dashuri behet.
Dhe ato fjale apo deklarata, qofshin edhe me mijera, a s'te cojne ne motel ne fund?

S'di pse ky moteli here merr kutpim te mire e here gabimishte merr kuptim te keq...!

katsune

cherry blossom
po pse urrejtje behet ne motel? Dashuri behet.
Dhe ato fjale apo deklarata, qofshin edhe me mijera, a s'te cojne ne motel ne fund?

S'di pse ky moteli here merr kutpim te mire e here gabimishte merr kuptim te keq...!

nuk thashe qe ne motel nuk mund te behet dashuri :) dashuria nuk ka fund dhe qellim, aq me pak motelin per t'u arritur...

Djali Adoloshent

Forumium maestatis
Si do ndiheshe?!

Shkelqyeshem fare,do ishte gjeja me e bukur per nje djale sepse kur nje vajze i thote nje djalit qe e do,djalit i rritet krenaria shume por ama ka edhe nga ata djem qe sillen shume keq duke u tallur me ate vajzen e gjore.
Nese shoqja ime do me thoshte qe me donte,do t'a pranoja me gjithe kenaqesi! :)

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Nuk e di , por ajo që di është që kur i thotë një vajze që ata dashurojnë "Të dua si vëlla"
i ikën mendja fareee!

• Like
Reactions: h3o

Mirabel

Locus omnem
Cte keqe ka ktu? Ndjenjat lindin pamvaresisht atij statusi qe gzohet mes dy gjinive te kunderta...shoqeri ...miqesi...koleg e ku di une.
Ajo cka ka rendesi eshte menyra si manaxhohet situata.
Nese djali nuk e ndjen ti pergjigjet njesoj mjaft tia thote pa bere lojen e ambigut.
Kur gjerat thuhen hapur cdo kush kupton e pranon....