Si ndiheni sot??????

leonora

Primus registratum
Re: Si ndiheni sot??????

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] isha mire der pare por tani jo dhe shum /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
mos u merzit..."ajo qe nuk te vret te forcon!" [/qb]
:kiss: :kiss:
sot njehem me mire /pf/images/graemlins/smile.gif

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga peson:
[qb]
Fillimisht postuar nga anny:
[qb] sot ndihem e lodhur e keputur,kam gjume e merzitur ,e stresua ................ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: [/qb]
e kev nga koha sa te dali dielli do ndryshosh d.m.th do ndjehesh me mire [/qb]
thua.ishalla se nuk shtyhet dhe keshtu kam nje muaj ne kete gjendje

xhoni

Primus registratum

jam me grip /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] jam me grip /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
zoti ta beri se me qeshje mua ti :smash: ja maje tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
[qb] isha mire der pare por tani jo dhe shum /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
mos u merzit..."ajo qe nuk te vret te forcon!" [/qb]
:kiss: :kiss:
sot njehem me mire /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
he a te thashe...ajo qe nuk te vret te forcon /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: :kiss:

:devil: grice ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Me ndodh sa here nuk me ecin punet.. /pf/images/graemlins/wink.gif

rosela

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] parajse gjitha te ftofura ne ***** jeni andej nga italia ju mahh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:smash: :smash: :smash: po na kalon plas /pf/images/graemlins/tongue.gif !!!

pipiricka

Primus registratum

Pak si neper gjume,edhe pse kam fjetur deri ne 11,pak e lodhur edhe pse s'kam bere palester keto dite,pak e stresuar dhe pse s'kam menduar fare per asgje,e qete edhe pse me vjen te ulerij,e gezuar dhe pse dua te qaj,e nevrikosur edhe pse s'kam motren time ketu,e pasur edhe pse nuk e kam ndonje gje kushedi llogarine bankare,e.....shume gjera te tjera,por ama ndihem pergjumesh se skam fjetur tre dite rresht,e lodhur se dje kam ecur tere diten,e stresuar se kam per te mesuar,e qete se mendoj per diten e neserme,e gezuar se do shkoj ne shtepi,e nevrikosur se kam provime,e pasur se kam shuuuuuume njerez rreth meje qe me duan dhe i dua,............ja si ndihem sot,me pakez fjale.

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :devil: grice ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Me ndodh sa here nuk me ecin punet.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
po pse moj :rolleyes: :kiss:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rosela:
[qb]
[qb] parajse gjitha te ftofura ne ***** jeni andej nga italia ju mahh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:smash: :smash: :smash: po na kalon plas /pf/images/graemlins/tongue.gif !!! [/qb]
SE NJOF plasjen se mos me ngaterron me shoket e tuj /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

anny

Primus registratum

:thumbsup: i feel good tèreèrèere so good tètè so good.................
po po eshte e vertete sot pas nje muaj merzitjeje ndihem mire

anny

Primus registratum

[qb] shyqyr se na bone dhe ne me stres amon /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e mo mbaroi kaq ishte dhe stresi per kete muaj,vetm ti mos u streso /pf/images/graemlins/laugh.gif