:kiss: :kiss:Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]mos u merzit..."ajo qe nuk te vret te forcon!" [/qb]Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] isha mire der pare por tani jo dhe shum /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
thua.ishalla se nuk shtyhet dhe keshtu kam nje muaj ne kete gjendjeFillimisht postuar nga peson:
[qb]e kev nga koha sa te dali dielli do ndryshosh d.m.th do ndjehesh me mire [/qb]Fillimisht postuar nga anny:
[qb] sot ndihem e lodhur e keputur,kam gjume e merzitur ,e stresua ................ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: [/qb]
Futi i Ponc...Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] jam me grip /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
zoti ta beri se me qeshje mua ti :smash: ja maje tani /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga xhoni:
[qb] jam me grip /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
he a te thashe...ajo qe nuk te vret te forcon /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: :kiss:Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb]:kiss: :kiss:Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]mos u merzit..."ajo qe nuk te vret te forcon!" [/qb]Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] isha mire der pare por tani jo dhe shum /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
sot njehem me mire /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
:smash: :smash: :smash: po na kalon plas /pf/images/graemlins/tongue.gif !!!Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] parajse gjitha te ftofura ne ***** jeni andej nga italia ju mahh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po pse moj :kiss:Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :devil: grice ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Me ndodh sa here nuk me ecin punet.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
SE NJOF plasjen se mos me ngaterron me shoket e tuj /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:Fillimisht postuar nga rosela:
[qb]:smash: :smash: :smash: po na kalon plas /pf/images/graemlins/tongue.gif !!! [/qb]Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] parajse gjitha te ftofura ne ***** jeni andej nga italia ju mahh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e mo mbaroi kaq ishte dhe stresi per kete muaj,vetm ti mos u streso /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] shyqyr se na bone dhe ne me stres amon /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]