Waaa ca thu Raul po Burin se kam apo u bona un shen mariaFillimisht postuar nga RAUL:
[qb] :thumbsup:
mace,ti qenke shtatzene.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]
Interesant edhe une po mendoja qe se kam grune :shrug:Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb]Waaa ca thu Raul po Burin se kam apo u bona un shen mariaFillimisht postuar nga RAUL:
qyqja ca flet kshu [/qb]
kom kompjuterin pa qeif,(virus)Fillimisht postuar nga rosela:
[qb] mire nuk qahemi........... /pf/images/graemlins/laugh.gif
p.s. raulo nag ke humbur kshu ore??? na mori malli :kiss: :kiss: [/qb]
qaqa moj ca thua. /pf/images/graemlins/laugh.gif ju mocat nuk e ndjeni deria sa te beheni 7muajshe.. :tipsy: :lol:Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb]Waaa ca thu Raul po Burin se kam apo u bona un shen mariaFillimisht postuar nga RAUL:
qyqja ca flet kshu [/qb]
un nuk e kom prek pc tende.. /pf/images/graemlins/wink.gif ndoshta komshiu qe banon nje kat me siper.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :lol:Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] mire o mire shtyhemi. /pf/images/graemlins/wink.gif Raulo,ti ma paske infektuar kete pc time :smash: :smash: [/qb]
hahahaha po beji derman ore te kemi dhe shef te spitali i albforumit pale!!!! :kiss: :kiss: :kiss:Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb]kom kompjuterin pa qeif,(virus)Fillimisht postuar nga rosela:
[qb] mire nuk qahemi........... /pf/images/graemlins/laugh.gif
p.s. raulo nag ke humbur kshu ore??? na mori malli :kiss: :kiss: [/qb]
:kiss: :kiss: [/qb]
piccola /pf/images/graemlins/frown.gif sherohu shpejtFillimisht postuar nga Joy:
[qb] Po behet java dhe une akoma me grip. Kam ardhur ne pune te ngjis virusin.... :lol: kam kolle dhe temperature... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga durrsake:
[qb]flm zemra, sot nuk kam temperature vetem kolle... po nejse...une te puth fort se sot dhe neser jam...behu e gjalle mi raccomando!!! :kiss: :kiss:Fillimisht postuar nga Joy:
sot jam mire vetem se me mungon pa mase [/qb]
erdha une, sherohu tani!!! /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] keq fare [/qb]
hahahaha po beji derman ore te kemi dhe shef te spitali i albforumit pale!!!! :kiss: :kiss: :kiss: [/QB][/QUOTE]he he kesaj rradhe kjo pc ime me beri ta hedh pe dritarje. /pf/images/graemlins/wink.gif e kom rregjistruar nga fillimi,i kom humbur te gjitha qa kom pas ne file /pf/images/graemlins/frown.gif hajt mo cti besh..Fillimisht postuar nga rosela:
[qb]
[/qb]