Si ndiheni sot??????

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Si ndiheni sot??????

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Jo dhe aq mire...eh kujt i qahesh se mos te degjon njeri ketu.. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Ne ketu lexojme moj Fantazie . Meqe nuk je mire ahere po t jap i birre ...Barsaleta skom nerva me te Tregu sot ...

Guest

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Jo dhe aq mire...eh kujt i qahesh se mos te degjon njeri ketu.. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Ne ketu lexojme moj Fantazie . Meqe nuk je mire ahere po t jap i birre ...Barsaleta skom nerva me te Tregu sot ... [/qb]
Mjafton s rashe ne vesh te shurdhet...Hajt mo zere se e pime Gezzz :thumbsup:

rosela

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:

Rosela, ti s'je lonely. ti vogliamo bene :kiss: :kiss: :kiss: [/QB]
:kiss: :kiss: :kiss: !!!
fiona si po te shkojne punet?? is everything ok??

susana

Primus registratum

c'ka /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif kam tere ato per te mesuar sot :smash: :smash: :smash:

gatula

Primus registratum

sot ndieja nje melankoli,,,,nje merzitje,, /pf/images/graemlins/frown.gif ,,,degjova disa gjera qe nuk me pelqyen THAT'S WHY,,,,,,,, :shrug: ,,,sa cuditshem mund te te sillet jeta disa here,,,e,,?

@d@

Primus registratum

BAM, BUM, Aaaaaaaaaaaaa :mad: :smash: :rockband:

Shume mire ndihem,pse ? /pf/images/graemlins/wink.gif

katina

Primus registratum

sot djehem shume mir, jasht mase e gezuar dhe ceshtja eshte sepse nuk kam ndonje shkak te jem kaq ne form....nejse shpresoj qe te gjith ju te tjeret te jeni keshtu si una
pacim

susana

Primus registratum

s'ka ku te vej me mire. provimi me shkoj shkelqyshem.I'M SO HAPPYYYYYYYYYYYYYYYYYY :wave:

rosela

Primus registratum

une sot jam shume shume po teper shume /pf/images/graemlins/smile.gif !!!! sepse.....nuk e them !!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Prodigychild01

Primus registratum

Mrekullia vete.

Vjeshta ne New York eshte si nje enderr e bukur. Kam veshur roba te ngrohta dhe te rehatshme!

Ajri eshte ftohur pakez dhe me hyn ne mushkeri, dhe si pa e kuptuar me sjell kujtime te kendshme ne koke.