Si ndiheni sot??????

receli

Primus registratum
Re: Si ndiheni sot??????

nuk duhet te trembet njeriu nga nje shtypje butoni send apo nga ca germa qe formojn fjalen lamtumir etj..

kryesorja eshte se ndodhemi ne kte glob e ska buton qe e c'gravitacionon..lol kte bot qe na mban se ajo do te ish hataja e vertete..sepse njerzit do te fluturonin ne drejtime te ndryshme pa adres ne universin pa fund..
pra ne jemi ktu e shyqyr zotit derisa jemi do te thote se esht me ne shpresa se mund te shihen ata qe duan ..

posiii

nje cigare te kendshme ne balkon ju uroj ne kte nate te ngrohte gushti te gjithve e ..hena aty rri lart e ju lidh me ate internetin e saj magjik me ate qe doni..lol.

ladouce2005

Primus registratum

una ndihem shume mire dhe shume e dashuruar :wub:
sapo mora nje buqete me lule nga zemra ime, qe ma sollen ne zyre :wub:
how could i not feel great? :wub:

ladouce2005

Primus registratum

:kiss: fiona si u be mami?

una ndihem shume mire /pf/images/graemlins/smile.gif
me pelqen koha e vranet nganjehere /pf/images/graemlins/laugh.gif me zgjon kujtime :cool:

ladouce2005

Primus registratum

po cilesia e kalimit te kohes ne shtepi eshte me e rendesishmja ne dite te tilla /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Tout a fait d'accord! Po te kishe pas kalim kohe jo cilsor ateher do te pelqente koha me diell kur rrije perjasht /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

edhe ajo me pelqen, se kam kujtime te tjera :devil:
cdo dite bukur e lakoj une /pf/images/graemlins/laugh.gif
plus qe fantazine e kam gjithmone prodhimtare te suksesshme /pf/images/graemlins/laugh.gif