Si ndiheni sot??????

Koli

Primus registratum
Re: Si ndiheni sot??????

Epo si s'ka nje te thote ndihem mire. Te tere me rrufe qenkan gdhire.

ladouce2005

Primus registratum

une jam shume mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
koha eshte shume e bukur, dita mbaroi shume shpejt, darka me pret me specialitete kreole, cdo gje eshte GREAT :thumbsup:

helibak mucogllava

Primus registratum

mir qe kam ditlidnjen kujtohen njerzit tme marin na nje her ne tel ose na nje mp ose na nje email se ndryshe.......... /pf/images/graemlins/frown.gif
PS:leqe tani qe po mendohem me mir mos ta kisha hic se ka ca nejres sjan kujtuar akoma as per tel dhe une prisja dhurat /pf/images/graemlins/frown.gif

Princesha

Primus registratum

Kjo qetesia shpirtnore me mori shpirtin, edhe kur me vjen, ndjehem sikur arsyeja e vetme qe e shkakton, eshte ngaqe jam bere rezistente ndaj "viruseve" te jashtme. :shrug:

BISOU

Primus registratum

SOT NDIHEM AQ MREKULLUESHEM /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :wub: :rockband: :tipsy: :cool:
NUK E DI POR ME KALOJNE EMOCIONE NGA ME TE NDRYSHMET NEPER TRUP E NEPER TRU...
JAM HIGH FARE SOT /pf/images/graemlins/laugh.gif

SHKELQYESHEM
SIC THOTE NJE SHOKU I IM I VJETER NGA SHOQERIA E SHKOLLES
JAM DASHURISH E DASHURUESHME /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

SHUME SHUME MIRE :wub:
MY BOSS NUK ESHTE KETU, LIRI DEMOKRACI, PLUS KOHA ESHTE NJE MREKULLI, PLUS FRIENDS ARE BACK, PLUS MY BABY IS THE BEST, PLUS BISOU IS HAPPY :rockband:
PLUS GEZUAR ZEQOOOO :rockband: EDHE 100 /pf/images/graemlins/wink.gif

BISOU

Primus registratum

LA DOUCHE HIGH-FIVE

GREAT GREAT TODAY /pf/images/graemlins/laugh.gif PO SJEMI TAKU PER LUNCH FARE TANI QE ESHTE DHE HELENKA PRAPE NE BAZE /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
SOT E KAM HERET 12:30 POR NESER NDOSHTA /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:
SA BUKUR SOT PO ME SHKO BUZA VESH ME VESH /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

NE E KEMI LUNCHIN VETEM 30 MINUTA, QE TE IKIM ME SHPEJT NE SHTEPI, SO NO MORE HAPPY LUNCHES :shrug:
BUT, PAS PUNE PER DRINKS IS GONNA BE NICE ONE OF THESE DAYS /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

BISOU

Primus registratum

OK....
GREAT /pf/images/graemlins/laugh.gif UNE THASHE SE PAS PUNE SKA MO NGA OWEN :angel:

NDOSHTA TE ENJTEN PAS PUNE PER NJE DRINK NE SOHO???? /pf/images/graemlins/laugh.gif

katina

Primus registratum

une jam mire sot pak e lodhur por mire
shpresoj qe te jeni te gjithe mire
ohhh i'm so sweet lol

Koli

Primus registratum

Kenaqshem. Epo edhe te te paguajne te marresh 2 lunch e te vertitesh gjithe diten s'eshte keq. Them t'i fut ndonje te lare ne liqen po kismet.