Si ndiheni sot??????

xhoni

Primus registratum
Re: Si ndiheni sot??????

Cpate mi Rrapatushe,kujtove se je ne shqiperi ktu ku makinat ecin me 20 ne ore.
Makina eshte hekur te merr jeten nuk eshte......... ashtu qe te ben qefin :shrug: /pf/images/graemlins/tongue.gif
Te te puth nje cike mjeshtri se me ka marre malli shume per ty :kiss: :kiss: :kiss:

leonora

Primus registratum

te betohem qe nuk eshte faji im mo xhoni se kur ta hap ai tjetri pa besisht deren e makines dhe ti po kalon ne te njejten kohe rrezohesh dhe ne te njejten kohe ke makinen tjeter qe po kalon perbri dhe shikon koken tate qe gati po behej belsi..... ma thuaj ti kush ma kishte fajin pastaj???

ODISEA

Primus registratum

Si pa gjume, dhe kur une jam pa gjume...
E di vete...
Pagjumesia sikur te jep krahe...
:devil:

ladouce2005

Primus registratum

DHE UNE SI PA GJUME JAM, POR PAGJUMESIA MI KA MARRE KRAHET MUA DHE JA PASKA DHENE ARAGORNIT /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Princesha

Primus registratum

Tu me ardh gjum, po prejtoj me shku deri te shtrati, ka noj vullnetar? Per me ba hamallin po tham.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

rosela

Primus registratum

shume shume mire!!!!!! /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

renata

Forumium praecox

Fatkeqesisht keq.Kam nje dhembje te tmerrshme koke se mbreme nuk kam fjetur fare.Me date 7 kam nje provim shume te veshtire,pastaj keto kohet e fundit kam pasur probleme sentimentale.Pastaj me vjen per te vjelle(falmeni per vulgaritetin eshprehjes,por me vjen me te vertete per te vjelle).Pastaj ndjehem e keputur fare dhe si e derrmuar.C'te bej!

rosela

Primus registratum

Zhozefin me vjen me te vertete shume keq!!!! /pf/images/graemlins/frown.gif : /pf/images/graemlins/frown.gif

per ty:

BUZEQESH GJITHMONE EDHE KUR JE E TRISHTUAR SE ME I TRISHTUAR SE NJE BUZEQESHJE E TRISHTUAR ESHTE TRISHTIMI QE NUK BUZEQESH KURRE.
_Jim Morrison_

shpresoj te kaloje shume shpejt merzitja

e tani /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

:kiss: :kiss:

renata

Forumium praecox

si e dale prej nje endrre te keqe me deshiren per t'ia mbathur ne nje vend ku te mos me njohe njeri,ne te vertete mezi pres te mbaroj provimet e te vije vera,qe te kthehem ne Shqiperi te prinderit e mi,me mungon dashuria e tyre.