Sikur e dija qe do me thoje keshtu. /pf/images/graemlins/laugh.gif Megjithate nuk jam si puna jote qe rri ne shpi .Une e mbys gripin.Ja tani do iki ti fus ca birra ,ne darke i cik leper ne furre me vere te kuqe,dhe hop,iku gripi. :rockband:Fillimisht postuar nga LeoEni...:
[qb]Sa mire te paska zen gripi :lol: me qeshje mua ti po ja qe ta leshova ty /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Me ka zene gripi mor qe ja q...nanen.Obobo sa bezdi e kam kur me kullojne hundet.
Edhe albavina ketu lart ma prish humorin me ate ndyresiren qe po e shkaterron cdo dite e me shume.
Sjam hic mire nga salutja :shrug: Leo si te kam ty mi. [/qb]
. [/qb]
flobo :smash: , PO SI THUA TI A TE DUKEM UNE TY NATYRE QE DETYROHEM......... DHE SIDOMOS PER ALCOHOL.... :smash: :devil:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] eheeee alkooli... :idea: :devil: ehhh si te bie nganjehere po e pive vete apo te detyruan Bisou /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Sa mire te paska zen gripi :lol: me qeshje mua ti po ja qe ta leshova ty /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga xhoni:
[qb] [/qb]
detyrohesh posi, vetem se duhet 1cik stil me ty :tipsy: :book:Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb]flobo :smash: , PO SI THUA TI A TE DUKEM UNE TY NATYRE QE DETYROHEM......... DHE SIDOMOS PER ALCOHOL.... :smash: :devil: [/qb]Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] [/qb]
ca paralelizmi qe ke me natyren moj /pf/images/graemlins/smile.gif do te quaja "te paralizuar" /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga BISOU:
[qb] :lol:
ma ke gjet stilin tamam fare.... vdes per pak diell me gjalleron shpirtin :kiss: [/qb]
dhe me keq se neser :kiss: si thote njeri /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga se_di:
[qb] me mire se dje [/qb]
edhe un se ku e kam degjuar kte shprehje filozifike kush e ka thene valle :idea: i squt ka qen /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga LeoEni...:
[qb]dhe me keq se neser :kiss: si thote njeri /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga se_di:
[qb] me mire se dje [/qb]
Ndjehem :goofy: [/qb]
Mos kopjo ti se e ka then vetem njeri kte /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga LR:
[qb] I cik ma mire se dje, shume me keq se pasneser! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]