Si ndiheni sot??????

BISOU

Primus registratum
Re: Si ndiheni sot??????

WAHHH SI NDIHEM SOT :kiss:

PO SI JAM NDJERE MBREME........ THASHE DO SHPERTHJA NGA EXZALTIMI........ :wub:
ALCOHOLI MA TERBOI TRURIN FARE........ :devil:

Florus

Forumium maestatis

:rolleyes: eheeee alkooli... :idea: :devil: ehhh si te bie nganjehere :eek: po e pive vete apo te detyruan Bisou /pf/images/graemlins/tongue.gif

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

po me dhembin pake gruket...
skam lene ilaç per to pa gjetur,po çe do sme bejen gje... /pf/images/graemlins/frown.gif

xhoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LeoEni...:
[qb]
Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Me ka zene gripi mor qe ja q...nanen.Obobo sa bezdi e kam kur me kullojne hundet.
Edhe albavina ketu lart ma prish humorin me ate ndyresiren qe po e shkaterron cdo dite e me shume.
Sjam hic mire nga salutja :shrug: Leo si te kam ty mi. [/qb]
Sa mire te paska zen gripi :lol: me qeshje mua ti po ja qe ta leshova ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
. [/qb]
Sikur e dija qe do me thoje keshtu. /pf/images/graemlins/laugh.gif Megjithate nuk jam si puna jote qe rri ne shpi .Une e mbys gripin.Ja tani do iki ti fus ca birra ,ne darke i cik leper ne furre me vere te kuqe,dhe hop,iku gripi. :rockband:

BISOU

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] :rolleyes: eheeee alkooli... :idea: :devil: ehhh si te bie nganjehere :eek: po e pive vete apo te detyruan Bisou /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
flobo :smash: , PO SI THUA TI A TE DUKEM UNE TY NATYRE QE DETYROHEM......... DHE SIDOMOS PER ALCOHOL.... :smash: :devil:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] [/qb]
Sa mire te paska zen gripi :lol: me qeshje mua ti po ja qe ta leshova ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
. [/qb][/QUOTE]Sikur e dija qe do me thoje keshtu. /pf/images/graemlins/laugh.gif Megjithate nuk jam si puna jote qe rri ne shpi .Une e mbys gripin.Ja tani do iki ti fus ca birra ,ne darke i cik leper ne furre me vere te kuqe,dhe hop,iku gripi. :rockband: [/QB][/QUOTE]
Ate do te thoja pse c'far prisje ti :confused: te merja hakun, o no?? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pastaj qa ti besh nuk jane tegjith njerzit njesoj se mua me do me shum gripi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb]
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] [/qb]
flobo :smash: , PO SI THUA TI A TE DUKEM UNE TY NATYRE QE DETYROHEM......... DHE SIDOMOS PER ALCOHOL.... :smash: :devil: [/qb]
detyrohesh posi, vetem se duhet 1cik stil me ty :tipsy: :book:

sot eshte dite me diell dhe kjo me ben te ndihem miiiire :cool:

BISOU

Primus registratum

:lol: :lol: :lol:
ma ke gjet stilin tamam fare.... vdes per pak diell me gjalleron shpirtin :kiss:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb] :lol:
ma ke gjet stilin tamam fare.... vdes per pak diell me gjalleron shpirtin :kiss: [/qb]
ca paralelizmi qe ke me natyren moj /pf/images/graemlins/smile.gif do te quaja "te paralizuar" /pf/images/graemlins/laugh.gif

albavina

Primus registratum

:thumbsup: LeoEni...
se ka thene keq ai qe tha kete /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga LeoEni...:
[qb]
Fillimisht postuar nga se_di:
[qb] me mire se dje [/qb]
dhe me keq se neser :kiss: si thote njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ndjehem :goofy: [/qb]
edhe un se ku e kam degjuar kte shprehje filozifike :rolleyes: kush e ka thene valle :idea: i squt ka qen /pf/images/graemlins/tongue.gif

leonora

Primus registratum

Se kisha per ty une morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] I cik ma mire se dje, shume me keq se pasneser! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mos kopjo ti se e ka then vetem njeri kte /pf/images/graemlins/laugh.gif