Si ndiheni sot??????

Shqiptarja

Primus registratum
Re: Si ndiheni sot??????

ja nje SMS ty xhoni, besoj te hyn ne pune edhe kjo!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

sot kam luajtur futboll dhe po me dhembin gjithe kockat Kush do me beje nji masazh ju lutem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Paske shume pretendime ..Ik e futi nje vaske me mire.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Paske shume pretendime ..Ik e futi nje vaske me mire.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Te lutem shume zonjushe shiko mire formulimin e lutjes time..te behej fjale per vaske,do kisha pyetur per nje vaske.Une du nji masazh.Ama ben dot.nqs po rrofsh,nqs jo prape rrofsh.te lutem shume..

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

HUAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUA sa serioz ky me te thon mendja e ka me ter mend hahahah :lol: :lol: :lol: :lol:

une mire jam si gjithmone /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Paske shume pretendime ..Ik e futi nje vaske me mire.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Te lutem shume zonjushe shiko mire formulimin e lutjes <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=time&v=56">time</a>..te behej fjale per vaske,do kisha pyetur per nje vaske.Une du nji masazh.Ama ben dot.nqs po rrofsh,nqs jo prape rrofsh.te lutem shume.. [/qb]
Putre te te beja nje masazh un ty do te te sillja vertet ne Forme..po ja qe sta bej dot..
Keshtu qe prape te uroj nje Vaske.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Mu kjo nuk me len shteg /pf/images/graemlins/laugh.gif do vdes, do maroj se egzistuari,mos me kerkoni se une nuk jame
As ne gjendje civile nuk rezultoj me.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

edliranoja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] PUTRE qenke ber i keq ti mo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
TI QAJI HALLIN VETES. APO JE ME MIRE...? ( se e more nje te puthur me korespondence)

S6T6N6

Forumium maestatis

ndihem si yll bote... me falni per modestine por nuk e fsheh dot gezimin /pf/images/graemlins/laugh.gif