Gjithsesi te them te drejten fillo e me rref zemra nga emocionet.(normale,no?)
Flas gjithmone per nje lidhje dashurie te forte qe mund te kem pasur,jo per ndonje llare ,ha pi rri q... dhe secili per hesap te vet.
Ndjenjat e dashurise jave venitur fare , kshu qe nga zemra jam ne regull . Po ndjenjat fizike jane akoma aty , si i thone po le shkrepse dhe vaj guri afer gjithmone mund te shperthejne .
Ah mjaft mire... ndonjeres me behet ti kercej ne gabzerr dhe ndonje tjetres me duhet ti ruhem mos te me kerceje ne gabzerr
Sa bote e mire qe eshte "Merr dhe Jep"
Jam ndjere mire!Madje kam pire dhe kafe dhe kam vallzuar...
Paksa keq jam ndier kur jam takuar me nje ex kur kam qene me nje tjeter...nuk e di pse, por mbase duke vene dy femra perballe me ka krijuar paksa siklet!
ka shume kohe qe s'ke kam takuar...por kur flas me te ne tel (ndonjehere), me behet xemra mal, edhe pre dashuria per te eshte -0. Por ne kete aspekt me shume ndikon kohet qe kena kalu bashke, dhe ne nje fare menyre respekti.
Edhe une kam fol nja ca here me ishin tim ne telefon edhe pse kam kohe pa e taku Mos je ti ish e dashura ime moj sexy_girl se na koencidokan shume gjonat /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sot sapo more nje telefonate prej ex-it tim....Jam mire sepse u vertetua se jo per shkakun tim gjerat kishin rrjedhur ashtu sic rrodhen..dhe per me shume...pashe te gjitha dritherrimat qe prisja ne zerin e tij.
I miss you baby....a lot. :wave: :thumbsup:
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.