Si mund te zgjidhet?

ENISS

Primus registratum
Si mund te zgjidhet?

Une kam qe nga data 1 shtator qe nuk arrij te lidhem ne chat. Nuk e di me cfare mund te connectohesh ne albnetwork sepse provoj te tre serverat dhe ja notices qe me dalin per cdonjeren prej tyre.
*** Connecting to bunker.albnetwork.net (6666)

*** You are not welcome on this server: Ju- lutem lidhuni me /server arusha.albnetwork.net ose /server barcaleta.albnetwork.net ndersa me internet explorer ose me netscape nepermjet faqeve http://www.shqiperia.com , http://www.albforumi.com. Email une@une.com for more information.
-
Closing Link: ENISS[209.186.142.47] (You are banned from using this server)
*** Disconnected
*** Connect retry #3 bunker.albnetwork.net (6666)

Provoj nga serveri tjeter:

*** Connecting to barcaleta.albnetwork.net (6666)
End of /MOTD command.
-
-irc.worldchat.nl- on 1 ca 2(2) ft 10(10) tr
-
*** ENISS sets mode: +ix

Me lidh me nje server hollandez, ku gjenden ne keto momente vec keta usera:
#shqiperia ENISS Guest2449711 Busy @OperServ Wesley ArBi

Provoj nga arusha:
*** Connect retry #1 arusha.albnetwork.net (6667)
-
*** Cancelled connect
-
*** Connecting to arusha.albnetwork.net (6666)
-
*** Unable to connect (Connection refused)
-
*** Connect retry #1 arusha.albnetwork.net (6666)
-
*** Unable to connect (Connection refused)
-
*** Connect retry #1 arusha.albnetwork.net (7000)

Pra e provova me te tera portat. Nuk arrij te futem nga asnje server ne chat. Pse eshte clinkuar bunkeri, serveri nga i cili connectohesha une perhere? S'merret vesh se cfare kombinojne adminet aty. A thua se i kane te tera punet e tyre ne rregull e enden duke u marre me temat dhe ankesat per pergjegjesit e dhomave. Po ju pergjegjes te serverit cdo na beni nai gjo? /pf/images/graemlins/smile.gif
Brigiii: se kam pa qe sle ven pa bo kopetenten ene atehere kur ste takon. Ketu eshte rradha jote, na ndrit me nai gjo /pf/images/graemlins/smile.gif

A

Adami

Guest
Re: Si mund te zgjidhet?

Hohohohoh cpo na poston njera per kunj me duket.
ok po te pergjigjem une:probleme teknike .Albnetwork ka shume mundesi te hyrjes ne chat.
Bunkeri eshte clinkuar per probleme teknike.
Barcaleta e ka pasur ate problem vetem sot dhe jo qe me daten 1, ndersa arusha ka qene komplet ne rregull.

Citim Eniss:S'merret vesh se cfare kombinojne adminet aty. A thua se i kane te tera punet e tyre ne rregull e enden duke u marre me temat dhe ankesat per pergjegjesit e dhomave. Po ju pergjegjes te serverit cdo na beni nai gjo?

Pergjigje:adminet tek temat qe shikon ti, postojne thjesht si anetar te forumit, pastaj ty cte duhet se cpune bejne adminet?Ti mundohu te futesh ne chat sa me shpejt .Po lidhen usert e thjeshte pa problem fare sesa nje aop qe te pakten duhet ti dije mundesite e futjes ne Albnetwork.

Citim Eniss:Brigiii: se kam pa qe sle ven pa bo kopetenten ene atehere kur ste takon. Ketu eshte rradha jote, na ndrit me nai gjo .

Pergjigje:Sa per informacion te staffit te Albnetworkut, briiigi nuk eshte root admin ose net admin.Disa pune jane te ndara ndermjet staffit drejtues, dhe nuk mund ti drejtohesh nje personi te vecante.

Perfundim: e shikova dy here ip-ne tende dhe sme del as nje gline e as ne akill.E vetmja ip e perngjashme me tenden ishte kjo:
-OperServ- *@209.186.142.113 deleted from the AKILL list.

qe une i bera del atij akill edhe pse dikush tjeter e kishte vene per arsye floodi.

Ema:ta komentova ne chat qe asaj teme i vune dy pika ne fund dhe me gramatike ( qe une jam zero) del qe eshte gabim.

.................................................
Me respekt Adami

ENISS

Primus registratum

Si perfundim... se fjalet e teperta jane fukarallek (ka thene dikush ketu), meqe bunkeri eshte clinkuar per probleme teknike, dhe i bie qe keto tekniket perderisa jane te tilla, te zgjidhen prej jush, ka nai fare shprese te linkohet perseri?
Une si nje aop Adam, te kam nxjerre noticet qe me jep ne status duke provuar me tere serverat dhe tere portat e mundshme, :shrug: ben vaki te kem ndonje problem ketu me linjen time te adanet qe sme mundeson connectimin me arushen dhe barcaleten (probleme me arushen ska pas nai here ndoshta, po dje nga arusha nuk lidheshin 4 vete jo vec une, BISHA, Arbi, une, dhe nje user tjeter), barcaleta ishte e linkuar me nje server tjeter hollandez) po ama bunkeri me ka lidhur gjithmone... Ca do behet per ta linkuar ate e per ti zgjidh ato problemet teknike?
Me respekt Eniss /pf/images/graemlins/laugh.gif

A

Adami

Guest

Do mundohemi qe ta rregullojme ate problem teknik. /pf/images/graemlins/smile.gif
Ne te njejten kohe arusha dhe barcaleta jane ok. /pf/images/graemlins/smile.gif

Djalli_Vogel

Primus registratum

nje duatrokitje per Adami i sakte si pher her ne pergjigjet /pf/images/graemlins/smile.gif .
Eniss nga je se ke humbur na ke thare syt /pf/images/graemlins/smile.gif ?

B

briiigi

Guest

pergjigje per te interesuarit /pf/images/graemlins/smile.gif :
1. Bunkeri eshte linkuar...mund ta perdorni lirshem...
2. une veproje deri ku arrijne kompetencat e mia
/pf/images/graemlins/smile.gif
jeni te mirepritur
STAFI
(nje nga kompetencat e mia eshte te flas ne emer te stafit here pas here)

Ps : per ata qe ndihen te bezdisur ...nje informacion i thjeshte : te chatosh ne AlbNetwork eshte e PRIVILEGJ dhe jo e drejte!!!!

holtienka

Forumium praecox

Ouch briiigi that gotta be hurt. u bite.

ENISS :
one thing for ya. Stop messing with the wrong girl.
Just an advice:)

ENISS

Primus registratum

Per ca jeni duku u munduar? Une kam hyre me kohe qe kur vuri dore Adam. So ...pjesa tjeter e stafit jeni ca me vonese.
Brigiii: Ti vazhdo lepiu boll na tregove privilegjet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

Me tipa si ty sja vle me u marr!! /pf/images/graemlins/tongue.gif
/ignore

ENISS

Primus registratum

Normale, tipi im nga i joti jane shume larg...dhe ste jepet nai here shansi me u marre.
Dhe boll me bere moskokecarsen me ato injorimet se e di shume mire se ca efekti te japin mesazhet e mia ketu.
qao qao lepirese /pf/images/graemlins/laugh.gif

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Kur te te vijne PMS do kesh mundesi te lidhesh dhe ti me serverin sepse per momentin te bejne korent vrimat me njera-tjetren......kurse me ato gojen do e myllesh ene njones do i vesh tampon kshu qe ene serveri te lidh me kollaj.....
31oh22a o113h

Se desh harrova te ardhshin PMS 4 here ne muj qe te kesh mundsi me u lidh me shpesh

holtienka

Forumium praecox

O Enisso do us a favor. go and get a life cuz u need one and ur sooooooo frigging desperate.
apo sic e ka thon xhaxhi vani beqareske e stazhionuar. don't mess again with my sister iam warning u this time.

^_^

Primus registratum

Nje sqrim per te gjithe edhe qe te mbyllet kjo teme sepse nuk ka me vlera!

1. Bunkeri ka pas probleme me veten e vet kshu qe per kete arsye ka qene shume kohe i c'linkuar.

2.Tek bunkeri hyrjen e userave e kam bllokuar une dhe staffi e di ket pune ( jo ip te vecanta , por te gjithe userat dhe vetem stafi e dintese si te futeshe ne bunkerin e c'linkuar), arsyeja: sepse ngeleshin userat kot ne kanal tek #shqiperia ne bunker.

3. Arusha nuk ka pas probleme por meqe shumica e ISP-ve shqiptare marrin internet nga telekom albania , dhe prezenca e shume viruseve ne telekom si dhe ne rrjetet e ISP-ve bente qe te mos lidhesh dot me arushen pasi i gjithe networku ne shqiperi ka qene i ngarkuar teper.

4.Barcaleta kishte nje problem te vogel teknik jo per faj te stafit admin, n-admin etj etj por per faj te ISP-se ku eshte hostuar barcaleta problem i tyre jo i joni.

Besoj se jeni te sqaruar qe te gjithe.

Mendoj te myllet si teme sepse e shof qe ka marre icik per ters, po vetem icik aman!

enton

Primus registratum

Kot fare, ika te shikoj filmin. U bete si ato grate e liga spo leni thashethem dhe sharje pa bere.
Qe nga ciklet e grave deri tek jarget e buzeve e me radhe. Te them te drejten me vjen turp te lexoj keto nga ata qe perfaqesojne albnetworkun.

B

briiigi

Guest

/me shikon filmin nderkohe /pf/images/graemlins/tongue.gif (sleepers)
Shoqe si te kam? u be kohe pa folur...
take care
O

enton

Primus registratum

Gjithashtu dhe une ty shoku suksese ne shkolle.
/pf/images/graemlins/smile.gif