SI MUND TE SHKOHET NE USA?

MIR SALIU

Primus registratum
Re: SI MUND TE SHKOHET NE USA?

Fillimisht postuar nga Cruel_IntentionS:
[qb] atij qe tha se edhe pa dokumenta jetohet ne amerike.
Esth e vertete, jetohet...
por a e kuptoni o njerez....qe spo i lini asgje femijve tuaj, skeni asnje mundesi per tu kuruar ne asnje spital, asnje mundesi pensioni.
asgje asgje...
pfff...un si kuptoj ata qe lene nje jete per te ardhur ektu per te jetuar ilegalisht..
esht totalisht idjote, per mendimin tim
megjithate cdo njeri ka idete dhe deshirat e tij.
-B [/qb]
Me fal cilen jete po leme ne ketu se nuk po e kuptoj?...a po leme pagen prej 30 euro.... me e larta ne bote/???!!!! dhe qe ta dish mundesia per te mare pension ne greqi eshte e barabarte me '"0" po ne shqiptaret e kemi zakon nuk ja bejme njeriu mbare....

bebivogel

Forumium maestatis

Bona ... por po flet per nje kohe para 7-8 vjetesh ... aq me ka vajtur edhe mua tarifa per azilin ... po thuaj sa eshte tarifa tani ? Mos harro se ke interviste me 'Policat'. Nese e merr aty je me fat ( shumicen e rasteve e humbet hilet dihen)pastaj vine gjygjet ( sorrollatesh aty nja 3 vjet ) ... Po sa e veshtire eshte ta marresh .. sidomos me cfare ka ndodhur me terroristat ... ( s'po flas per njerez qe flasin budalliqe please) :shrug:
Nejse Flm though /pf/images/graemlins/smile.gif

bona

Primus registratum

para 7-8 vjetesh thashe e kam njohur kete avokat nuk thashe per cmimin. cmimi athere ishte 800 dollare tani eshte 1500 dollare. nga te gjithe avockatet zgjodha kete sepse pata fatin te punoja me te dhe e pashe se sa me seriozitet i merrte ai ceshtjet. pashe se si nje avokat te priste me buzeqeshje dhe sa ikje ti te hidhte dosjen ne dysheme dhe pashe kete qe kurre nuk buzeqeshte po ti thoshte te gjitha te hidhurat ne fillim qe ti te pergatiteshe dhe te mos thoje budalliqe.

bona

Primus registratum

beba

Fillimisht postuar nga bona:
[qb] para 7-8 vjetesh thashe e kam njohur kete avokat nuk thashe per cmimin. cmimi athere ishte 800 dollare tani eshte 1500 dollare. nga te gjithe avockatet zgjodha kete sepse pata fatin te punoja me te dhe e pashe se sa me seriozitet i merrte ai ceshtjet. pashe se si nje avokat te priste me buzeqeshje dhe sa ikje ti te hidhte dosjen ne dysheme dhe pashe kete qe kurre nuk buzeqeshte po ti thoshte te gjitha te hidhurat ne fillim qe ti te pergatiteshe dhe te mos thoje budalliqe. [/qb]

bona

Primus registratum

beba

desha vetem me shtu emrin tat dhe pa dashje e bona me citim .

MIR SALIU

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Henri Anderson:
[qb] A ke 12500 Euro?
Po i pate me ler emailin ketu edhe flasim. per 3 jave je ne NY. [/qb]
Henri te lutem me dergo nje mesazh privat ketu ose tek adresa qe kam lene me siper dhe me shpjego me hollsisht....pershendetje ATOS.

MIR SALIU

Primus registratum

Henri Anderson po pres pergjigje nese e ke marre e-mail qe te dergova.

korcari12

Primus registratum

O vlla e shikoj qe e ke shume me qef ameriken dhe uroj qe tja arish qellimit, nuk e di c'fare profesioni ke se po te kesh profwsion te mire dhe te jesh dikush, ketu ne amerike do jesh nje IC'dhe te paguash 12500 euro per te ardhur ketu dhe te jesh nje IC' nuk me duket normale
dhe n,q,o se je IC' IC' do te mbetesh ...
pyet shtat ose tete dhe bej si di vete ....

:confused:

bona

Primus registratum

alb-thug

me fal se harrova me u kthy tek kjo conversation dhe sa e pashe (nov 25,03) qe deshe me fol. ok what do you need:
email
cell
?

bona

Primus registratum

tashti kam ra une ne hall.
du me sjell nje goce ketu.
bribing no problem.
ju lutem me ndihmoni si te sjell njeren ketu. variantin qe di une me shkolle harroje. tjetra ka vetem shkollen e mesme.

please help.

bona.

bona

Primus registratum

henry anderson

12000 euro per ty dhe plus 2000 euro tip per ty.
can you help me?

bona

Primus registratum

sa shpejt u pergjigje ok prit tani ne sec.

ta dergova.
si ka mundesi je ne line dhe nuk te dergoj dot instant message.

N

nerti

Guest

Me sa kam degjuar une Atos,nga Greqia,mund te ikesh ne Kanada.Eshte pa vize,vetem duhet te kesh pashaporte greke.Nqs e di greqishten mire,mund te rrezikosh.Pastaj atje me 1000 dollare, te kalojne per ne Amerike.Te pakten keshtu ka ikur 1 kushurira ime me te shoqin nga Greqia.Nuk eshte kaq tragjike sa e bejne keta,por atyre qe jane atje u duket sikur amerika eshte vetem e tyrja dhe sduan njeri tjeter qe tu shkoje atje.I shoqi i kesaj kushurires time punon ne 2 pune.Pa dokumenta.Ne njeren shperndan gazeta,pastaj punon mekanik.Merr 1 thes leke lal.Kurbet per kurbet me mire ne Amerike.
Pac fat,ishalla iken

H

hamit

Guest
une deshiroj te shkoj ne usa per te punua me nje kompani amerikan online.edhe te kthehem ne ks mas 3vjete ose mas 2 nes eshte kismet.

X

xhenifer sweet

Guest

Me sa kam degjuar une Atos,nga Greqia,mund te ikesh ne Kanada.Eshte pa vize,vetem duhet te kesh pashaporte greke.Nqs e di greqishten mire,mund te rrezikosh.Pastaj atje me 1000 dollare, te kalojne per ne Amerike.Te pakten keshtu ka ikur 1 kushurira ime me te shoqin nga Greqia.Nuk eshte kaq tragjike sa e bejne keta,por atyre qe jane atje u duket sikur amerika eshte vetem e tyrja dhe sduan njeri tjeter qe tu shkoje atje.I shoqi i kesaj kushurires time punon ne 2 pune.Pa dokumenta.Ne njeren shperndan gazeta,pastaj punon mekanik.Merr 1 thes leke lal.Kurbet per kurbet me mire ne Amerike.
Pac fat,ishalla iken