Si mos e besh lidhjen monotone

klejla

Primus registratum
Re: Si mos e besh lidhjen monotone

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
PO s'te kerkoj njeri lek ty mer lal, qe nje nje batute a deshe mendim , ke 10 pika dhe leku qenka tamam ajo qe ju duhet juve dmth paskam pasur te drejte.
Bo ca te dush
Bo si te dush

[/ QUOTE ]
Çuno, ti mos u nxeh kaq shume se nuk kisha gje me ty un, /pf/images/graemlins/wink.gif po qe ankohesh njeçiçke ankohesh dhe mos e moho /pf/images/graemlins/tongue.gif

tola77

Primus registratum

e clidhje ana ekonomike ne monotonine e nje cifti, ske lek,dil bej nje xhiro,dhe nuk prish lek, ne vere nuk vete dot me pushime ne nje hotel lluksoz po te pelqejne udhetimet, mer batanije me vete,nje cader dhe sot ketu neser aty, mjafton deshira dhe dashuria per te mos kaluar ne monotoni, te gjitha te tjerat jane cingerima per tu kapur.

[/ QUOTE ]

Po varet nga pretendimet mi goce, jo te gjithe kenaqen me gjera te thjeshta. Ka qe nuk jetojn dot pa salltanete.

Problemi eshte qe kujt i behet jeta monotone per ceshtje parash ne monotoni do i kaloj e tere jeta sepse thelbi nuk eshte tek paraja por tek vetja. Njeriu i pangopur i pangopur do mbetet tere jeten pamvarsisht sesa i japin te haje.

[/ QUOTE ]

o LR kur njeriu do ate qe ka ne krah,nuk ka monotoni se dhe gjerat me kote te bejne te lumtur, sado i pangopur qe te jete, dhe salltanetet e medhaja te behen monotone, duhet dashuri dhe deshire qe te jesh i lumtur.

KoDoShi

Primus registratum

kur njeriu do ate qe ka ne krah,nuk ka monotoni se dhe gjerat me kote te bejne te lumtur, sado i pangopur qe te jete, dhe salltanetet e medhaja te behen monotone, duhet dashuri dhe deshire qe te jesh i lumtur.

[/ QUOTE ]

ketu lind ajo frika, qe ne i druhemi, frika qe neser mund te zgjohemi te vetem...nga frika se gjith kjo lumturi qe po na parakalon para syve esht thjesht ceshtje kohe apo iluzion i krijuar nga mendja jone...e pastaj fillojm dhe e torturojm veten me lloj-lloj pyetjesh...

kur nuk ndihesh vet rehat, s'e si t'duket, sikur dhe tjetri esht ne siklet dhe nuk ndihesh mire si te thuash me ket situat qe krijohet...prandaj qe the dhe ti me lart, pak a shum, i anashkalojm...sepse e duam ate qe kemi perkrah, por dhe nga1her qe me t'verete behet shume monotone, sado qe ti t'perpiqesh apo t'sforcohesh qe kjo mos t'ndodhi...

inxhinier

Primus registratum

Pse ligjerata juaj fillon me "me sa kam degjuar"?
çdo lidhje ne fakt eshte monotone ose do te behet shume shpejt monotone,pavaresisht ndjenjve,financave apo formomit.
I forte nuk eshte ai i qe ireziston tundimit. I forte eshte kush perballon monotonine.

klejla

Primus registratum

Per sa kohe qe nuk eshte dicka qe e kam perjetuar un personalisht ate shprehje do perdor... apo e kam gabim??

spartan00

Forumium praecox

Nga sa shoh kur permendet edhe ne forum edhe nga menyra si merret problemi i monotonise nga disa e qe e lidhin me parane hahaha kjo eshte fare fodulle,le te jete secili si te doje mua s'me behet vone por te pakten mendoj se me shume vlen menyra ieale si duhet sjelle se sa veset e njerit e te tjetrit qe na i jepni si keshilla.
Monotonia jam dakort siç e thane keta çunat eshte diçka e thelle qe prek shpirtin e njerezve me nje bote te pasur te brendshme,kurse ata qe s'mushin fare as e kuptojne se cfare eshte monotonia edhe duke e jetuar sepse jeten e kane fund e krye te merzitshme edhe kjo eshte qesharake.
Por une e shoh thyerjen e monotonise ne nje pune te madhe me veten,ndaj vetes apo ne lidhje me profesionin,punen shkollen,ne menyre qe te mund te ndash arritjet ose arsyetimet qe mund te kesh arritur e kesaj nuk i shoh asgje monotone por vetem freski.

/pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

HUMER

Primus registratum

Mesa kam degjuar per mos thene shumica, nje pjese e madhe e lidhjeve perfundojne si pasoje e jetes monotone qe krijohet mes çiftit. Cilat jane disa nga variacionet qe do ta largonin lidhjen nga kjo monotoni? Duke marre parasysh qe jo te gjithe e kane mundesine financiare sepse thuhet (qejfi kushton).

[/ QUOTE ]MUSLIMANET E KANE TE ZGJIDHME 7 GRA DHE AS NJE DITE NUK BEHET MONOTONE /pf/images/graemlins/lol.gif

pippo

Primus registratum

Dashuria --&gt; Pa te ardhura = Monotoni boooooooooooooooo
Gje me te shemtuar nuk kam degjuar ndonjehere......... sa eshte mosha mesatare ketu ... 90 vjeçare ?
çju duhen leket mer bab, apo edhe per te bere seks paguani te dashuren TURP PER JU

Kush ka shume leke mund te kete shume dashnore po ndoshta asnje qe nuk e do me te vertet........

VoGeLuShI

Primus registratum

ketu flitet per dashuri apo per sex??? /pf/images/graemlins/idea.gif

pippo

Primus registratum

Zakonisht une leket nuk i lidh me dashurine, ndersa ketu me duket se po... ndoshta ngaterojne seksin me dashurine ,,,

true confidental

Forumium maestatis

Kjo puna e lekeve mund te jete katalizator i mire por edhe i keq .....nje e njohura ime u nda .......sepse ai cuni punonte shume , lol, per te pas me shume para ......
rrjedhimisht asaj ju bene monotone pritjet e zgjatura nderkohe qe prioriteti i saj ndryshe nga i tij ishte qejfi ...e rrjedhimisht filloi te argetohej vetem /pf/images/graemlins/smile.gif

ados

Primus registratum

huh. shoqja jote mund te ishte treguar pak me e zgjuar. Edhe mikun qe punon shume per pare ta mbante, edhe nje secret lover per "punet" e shtepise te kishte ...pak dipllomaci kerkohet ne keto pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Duke mos ndenjur gjithe kohen ne Forum e bla bla, po te merresh dhe te levizesh, dilni me partnerin/partneren disa ore ne dite, jo 24/24 ore te dites... /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe futi dhe ndonje te grindur here pas here, thyhet dhe icik rutina e perditshme... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ramses

Forumium praecox

Pyetje prej 1milion dollaresh:p:p:p Nejse eshte shume e veshtire te besh nje lidhje jo monotone por fatkeqesisht nuk i shpeton dot dhe prape bie ne monotoni...Paraja ka vendin e saj...Nuk hahet e njejta gjelle dit per dite(thote populli) mundohuni te ndryshoni ingriediente atehere...;);)

ALTIN

Primus registratum

lidh4qm.jpg

<font color="red"> 1- Mos u mundoni ta ndryshoni! </font>

Nëse i zgjedhuri juaj nuk është një tip romantik, nuk ka për t’u bërë kurrë.
Maksimumi, ai do të përgatisë një darkë të ëmbël me të gjitha udhëzimet që ti i ke dhënë,
por këtë nuk do ta bëjë kurrë me zemër.

Fjala çelës për një situatë të tillë është <font color="blue"> “pranimi”, </font>
duhet të dashurosh atë që ke zgjedhur për atë që është
dhe jo të përpiqesh ta ndryshosh.
Nuk mund të presësh nga ai gjëra, që ai nuk i di dhe kurrë nuk i ka bërë.
Përndryshe ka për t’u bërë një lëmsh i vërtet.

<font color="red"> 2- Mos kini frikë nga debatet! </font>

Vetëm me anë të debateve dhe zënkave mos u çudisni. Një lidhje mund
të maturohet dhe mund të krijojë një intimitet më të madh.
Shumë harmoni në një çift do të thotë që marrëdhënia po shkon drejt fundit,
sepse nuk ka më variacione, nuk keni asnjë lloj shpëtimi nga monotonia
dhe kjo do të thotë se njëri nga ju të dy është jashtë loje.

Nëse doni të njihni më mirë një njeri,
duhet të studioni me shumë vëmendje reagimet e tij gjatë një debati.

<font color="red"> 3 - Gjeni kohë për të dëgjuar njëri-tjetrin! </font>

Mjafton një çerek ore për t’i thënë njëri-tjetrit ato që ndieni, që dëshironi.
Duhet të keni parasysh se ky kontakt i përditshëm,
është shumë më i dobishëm se sa një fundjavë e kaluar vetëm në shoqërinë e njëri-tjetrit.

Një bisedë e ngrohtë dhe një vesh i dëgjueshëm vlen më shumë se një masazh para gjumit.
Praktikojeni sa më shumë këtë dhe bëhuni sa më të dëgjueshëm,
punët dhe gjërat e tjera le të presin.

<font color="red"> 4 - Duhet të komunikoni, më pas të komunikoni dhe në fund të komunikoni! </font>

Komunikimi është një ndër elementët e domosdoshëm të një lidhjeje të shëndetshme.
Nëse nuk ju pëlqen diçka është shumë më mirë ta thoni,
nuk duhet të mbani turinjtë varur, të refuzoni ftesat e tij apo më keq fare t’i shpallni “luftë”.
Duke refuzuar ato, çfarë ai të ofron,
mund ta largoni nga vetja dhe të thyeni çdo iniciativë tjetër për të bërë diçka.

Tregohuni më diplomatë në këtë drejtim.
Thojini gjërat dhe mos i mbani.
Diskutoni bashkë dhe për gjërat më të vogla.
Nëse i lini ato kanë për t’u bërë një hendek i madh në të ardhmen.

<font color="red"> 5 - Duhet të pranoni se keni karakter dhe interesa të ndryshme! </font>

Ju doni detin, ai malin;
ju doni teatrin, ai dëshiron të rrijë i qetë në shtëpi para televizionit;
ju doni të kërceni, ai do të shkojë në kinema;
ju doni zhurmën, ai qetësinë .
Ky nuk është fundi i botës, dy njerëz që
duhen duhet të mësojnë të respektojnë njëri- tjetrin.

Por nëse e doni vërtet të dy duhet të respektoni dhe dëshirat tuaja.

Ramses

Forumium praecox

Fjala çelës për një situatë të tillë është <font color="blue"> “pranimi”, </font>
duhet të dashurosh atë që ke zgjedhur për atë që është
dhe jo të përpiqesh ta ndryshosh.
Nuk mund të presësh nga ai gjëra, që ai nuk i di dhe kurrë nuk i ka bërë.
Përndryshe ka për t’u bërë një lëmsh i vërtet.

[/ QUOTE ]
Shume dakord me kete thenien...