PO Meksikane, Spanjolle deri diku Italiane,kam mendimin se kane nje lekure te bute dhe ngjyre cokollate, dhe jane simpatike. Shqiperi nuk besoj se jane te lodhur nga jeta pjesa me e madhe e femrave nuk kan kushtet te perkushtohen vetes.Rusi Turqi Arabi Indi Meksike dhe Shqiperi -- kete te fundit se them se duhet ta them, por eshte e verteta![]()
BULLGARIAPO Meksikane, Spanjolle deri diku Italiane,kam mendimin se kane nje lekure te bute dhe ngjyre cokollate, dhe jane simpatike. Shqiperi nuk besoj se jane te lodhur nga jeta pjesa me e madhe e femrave nuk kan kushtet te perkushtohen vetes.
pffffffffffffffff Ne fjalen BUllgare e perdorim ne shqiperi per nje femer qe eshte e leshte prshBULLGARIA![]()
LLOOOOL femer e leshte???pffffffffffffffff Ne fjalen BUllgare e perdorim ne shqiperi per nje femer qe eshte e leshte prsh
qenka si bullgare![]()
Dmth e trashe nga trupi,LLOOOOL femer e leshte???
PO Meksikane, Spanjolle deri diku Italiane,kam mendimin se kane nje lekure te bute dhe ngjyre cokollate, dhe jane simpatike. Shqiperi nuk besoj se jane te lodhur nga jeta pjesa me e madhe e femrave nuk kan kushtet te perkushtohen vetes.
Looooool....Pervecse fillojne te dyja me B asnje te perbashket tjeter skane. Nejse, e dime qe femra te bukura ka kudo, dhe kinezet/ palestinezet/ marokenet thelle-thelle jane te bukura por meqe pyetja ishte shume e qarte po pergjigjemi & ne me shembujt konkret qe perferojme, jo me pergjithsime sic ben ne cdo rast ti
Ahh se mos harroj, Paqe ne Bote !!
He mo tashi ms ja fut kot, e thone shume kte gjene qe thua ti,por dhe ata qe e thone nuk e besojne as vete qe eshte ashtu !! ...po ata qe e kan hunden si shkab jan t bukura ee..nese e ke per bukrin n shpirte,prap gabim e ke,ka plot te liga..Te gjitha jane te bukura, mjafton ti shikosh me syrin e duhur![]()
Shiko rendesi ka te dukemi bukur kur flasim se c'themi pastaj ska rendesiHe mo tashi ms ja fut kot, e thone shume kte gjene qe thua ti,por dhe ata qe e thone nuk e besojne as vete qe eshte ashtu !! ...po ata qe e kan hunden si shkab jan t bukura ee..nese e ke per bukrin n shpirte,prap gabim e ke,ka plot te liga..
Une mendoj Lushnjashtet...?, nuk e di, por qyteti qe ka femrat me te bukura eshte Fieri !!
Andej je? Po edhe Lushnja i ka te bukura, por fieri i ka... o nene o neneShiko rendesi ka te dukemi bukur kur flasim se c'themi pastaj ska rendesi
Une mendoj Lushnja![]()