Si mendoni, ja vlen te sakrifikosh te ardhmen per nje person qe e dashuron?

joetisti_

Locus omnem
Ia vlen. Gjithmone ia vlen. Eshte ne natyren njerezore te sakrifikojne per cka dashurojne, pelqejne fort, deshirojne shume, adhurojne mjaf, admirojne teper.

-Zana-

e...Thjeshte
Jo..... dhe nje person qe te me te vertete te dashuron -ta don te miren .. Nuk do te vinte ne 1 pozite te tille... Ashtu sikurse edhe une s'do e vija ne 1 pozite te tille. S'do ja kerkoja dicka te tille.

Narkomane

Valoris scriptorum
kurren e kurres per mu lumturia me e madhe esht familja
sdo shkatrroja gjithshka per 1 person nfund tfundit do vij dita qe ai person tlargohet nga un ose mos ta vlersoj ate cka kam ber un per te

Thamina

Papirus rex
Varet vendi,momenti,dhe situate.
Por meqe jam shume e drejtperdrejte gjerat ne nje lidhje duhet te jen pak a shume reciproke.
Sdo levizja gishtin jo me te ardhmen time per dike kushdo te ishte,pa me dhen te njejten gje pala tjeter.

joetisti_

Locus omnem
Karrieren(si shumicen e gjerave ne fakt) e motivon dhe e ve ne levizje pikerisht dashuria, ajo qe perjetohet apo edhe ajo qe imagjinohet, pra personi ze vend kryesor sepse ai/ajo e shkakton. Per mendimin tim ne rast se humbet ne jete dhe kjo ka ndodhur per faj ose te njeres ose te tjetres, eshte me mire te kete ndodhur nga dashuria(humbja pra). Me fjale te tjera, per personin mund dhe duhet te sakrifikohej e ardhmja. Personalisht do e beja me gjithe qejf. Ne fund te fundit e ardhmja eshte nje ENDERR, kurse personi, ne kete rast dashuria e jetes, qofte edhe per pak, REALITETI.