Si ka qene dhe si jeni ndjere ne puthjen tuaj te pare?

RAUL

Primus registratum
Re: Si ka qene dhe si jeni ndjere ne puthjen tuaj te pare?

vallaj paski probleme juve se pa puthje nuk bohet ai shkret sexy.. ka lezet kur puth dhe sidomos kur puth mire,kur ta mbeshtjell dhapen.. :lol: :lol:

tulipani

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] vallaj paski probleme juve se pa puthje nuk bohet ai shkret sexy.. ka lezet kur puth dhe sidomos kur puth mire,kur ta mbeshtjell dhapen.. :lol: :lol: [/qb]
O Raul-o, po ti nuk dije c'ishte puthja o vllajo, nga e gjete tere kete teori tani?

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tulipani:
[qb]
[qb] vallaj paski probleme juve se pa puthje nuk bohet ai shkret sexy.. ka lezet kur puth dhe sidomos kur puth mire,kur ta mbeshtjell dhapen.. :lol: :lol: [/qb]
O Raul-o, po ti nuk dije c'ishte puthja o vllajo, nga e gjete tere kete teori tani? [/qb]
mi mesoj njona. /pf/images/graemlins/wink.gif

SweetAngel

Primus registratum

Po kur e mesove kaq me vrap?? apo je i vemendshem ne kete lloj mesimi?? :tipsy:

Pastaj, kush e nxori teorine "pa puthje s'ka seks"?? :tipsy:

RAUL

Primus registratum

ah une jom shume i vemendshem per keshtu gjonash. /pf/images/graemlins/laugh.gif

une nuk them qe nuk ka sex,por fantastik sex nuk mund ta quaj.. /pf/images/graemlins/tongue.gif une boj fjal per sex qe te shkrij kockat. :lol: :lol:

SweetAngel

Primus registratum

Raul, :mad: u silly boy :smash: . What do u know about this things. My bouns DO melt, dhe cfare shkrirje se. :tipsy: /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhoni

Primus registratum

Te them te drejten heren e pare smu duk gje se putha nje te shpifme,kurse me vone pasi provova nje tjeter qe ishte yll bote mu duk vetja i rritur :goofy:

Adoleshencaaaaaaaaaa!!!!
A A
/pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Raul, :mad: u silly boy :smash: . What do u know about this things. My bouns DO melt, dhe cfare shkrirje se. :tipsy: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol:

Princesha

Primus registratum

[qb] te lutem fiona se kom takim me rozalinen neser ne mengjes dhe nuk di nga tja filloj.. :lol: :lol: [/qb]
Se tashi po e shoh un kyt, po leni rozalinen rahat se nuk ka puth per vedi ala (seriozisht e kam /pf/images/graemlins/laugh.gif )

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
[qb] te lutem fiona se kom takim me rozalinen neser ne mengjes dhe nuk di nga tja filloj.. :lol: :lol: [/qb]
Se tashi po e shoh un kyt, po leni rozalinen rahat se nuk ka puth per vedi ala (seriozisht e kam /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
:smash: :smash: :kiss:

gatula

Primus registratum

,,,,,,,tre vjet para ishte nje nate e bukur vere,,,kishim ndaluar me makine diku afer shtepise time,,ishte hera e 3 qe dilnim bashke per kafe,,,,ne momentin qe vajta te dilja nga makina me mbajti nga dora dhe filloi te me afrohej,,,une isha mpire e tera nga emocionet,nuk dija si te reagoja,,,me pelqente shum ai cun,,,ai afroi buzet e tij tek te miat dhe i mbajti ashtu per disa sekonda,,ndiejta buzet e tij qe dridheshin pak tek buzet e mia,,kishte edhe ai trak,,eh ishim te vegjel atehere,,,anyway,,,filloi te me pelqente dhe u puthem prape e prape e prape,,,kur pash oren qe me kishte vajtur vone ika pasi u puthem dhe njehere dhe kur arrita ne shtepi mbaj mend qe babi me futi nje bace sepse isha vonuar,,,por une as qe e ndiejta bacen pasi ajo qe kisha ndier ca minutash me pare ishte shum me e fort,,,

TEO

Primus registratum

seriozisht s'e mbaj me mend /pf/images/graemlins/frown.gif so sad

albchica

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
seriozisht s'e mbaj me mend /pf/images/graemlins/frown.gif so sad

[/ QUOTE ]
Po ai e mban mend?

pinkparadise

Forumium maestatis

hihihihihihi...
ka qene me nje çun pak me te madh se un,
i kishte syt shm te bukura, ngjyre bojqelli,
kur me puthi per here te pare ne fillim thash shum strange ..por pastaj me shum me puthte me shum me pelqente..dhe me shum me pelqente edhe me shum e puthja un... /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
hihihihihih...me vjen me qesh kur me kujtohet...edhe sot noj here kur e takoj rastesisht...i them vetes...si ka mundesi qe un e kam puth kete /pf/images/graemlins/crazy.gif, sepse veshtrimi im mbi te ka ndryshuar /pf/images/graemlins/smirk.gif..

pinkparadise

Forumium maestatis

thuje mos ki turp, sja themi as mamit e as babit... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

UNe e THem ... KOm qene Tape Fare ...

N Mos MEmoria m ka LOn ka qen ORa rreth 4 5 ne isha Tape Fare dhe u ndjeva Tape Fare por masnej njela Pa GJume ...

shkodranlover

Primus registratum

Puthja e pare? Te them te drejten e bukur por me mbyti fare ,sinqerisht, me mungonte oksigjeni /pf/images/graemlins/lol.gif se ajo e kishte marre me turr. Kjo ishte e vecanta e puthjes se pare.
Megjithate e para bukur, jo keq.

Thug_Babe

Primus registratum

Ka qene nje nder momentet me te bukura...qe jam ndjer teper mire,e lumtur,e turperuar,e emocinuar,e dashuruar...e mahnitur...pra me ka pelqyer..mendoj se ka pas nje shije qe s'mund te gjej fjale ta shpreh ketu...por mua me ka pelqyer /pf/images/graemlins/smile.gif