Si jane djemte me terheqes?

assassino26

Primus registratum
Re: Si jane djemte me terheqes?

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Nejse po them preferenzen time, se ketu u ngecen njerezit ke e rrujtmja.

I gjate 1.83.
Peshe : 93.
Sy Zi. Floke zi. Shpatull gjere. Fytyren e rrujtme se perndryshe e qes jashte shpije /pf/images/graemlins/laugh.gif

Un bel sedere ..accidenti /pf/images/graemlins/blush.gif Duart e medha ..i kom fiksim...gjera e pare qe shoh jane duart...

Buzet e omla etj etj...

Boll tani, se po e mor m'sysh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Plasen knej pytjet...
Po per mu a ka derman qe jam 1,87 edhe syte i kam jeshil??Kushtet e tjera i plotsoj

Kordelja

Valoris scriptorum

Ju ia mysni kot me kot.

Permbajuni temave njerez apo s'mund te leni gje pa bere rremuje.

Admir

Forumium maestatis

Poshte bubazhelet! /pf/images/graemlins/laugh.gif

I parruari dhe i palari as per gjakmarrje nuk vritet! /pf/images/graemlins/tongue.gif

butterfly

Primus registratum

Une e dua me mjeker edhe pike . (po jo me mjeker prifti, me mjeker si italianet!)

klevis2000

Primus registratum

O SHADOW TI QEKE MISTER DJERSA RRUHU O CUN JO MJEKRREN PASTAJ JE REHAT NUK DJERSITESH NUK TE VJEN ERE E KEQE ?????????????//KUJT I THUA !!!!!!!!!!!!

klevis2000

Primus registratum

O SHADOW TI QEKE MISTER DJERSA RRUHU O CUN JO LART SE JE REHAT NUK DJERSITESH NUK TE VJEN ERE E KEQE ?????????????//KUJT I THUA !!!!!!!!!!!!

D-J

Forumium maestatis

Femra po ja fusni kot fare! Ai qe eshte i rruar te shpon me teper se ai qe e ka pak qimen te gjate. Faqa e saporruar eshte si leter zmeril po ta ferkosh ne drejtim te kundert te asaj te rruajtjes. Ne rast se e doni taze fare atehere ju nuk doni meshkuj po femra!

TwEeTy

Primus registratum

Una like it both ways. :thumbsup:
Por, ka rendesi edhe ti shkoj she she du shumtaraq :goofy:

p.s. :kiss:

BRONX

Primus registratum

Meqe rra fjala e mjekres ketu, dua ta di po poshte si i doni meshkujt me mjeker apo pa mjeker????

Odea

Primus registratum

Hahahaha...mire ti sailor eh?
Persmari...hudhu ihere knej ta bojme vete gjykimin... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Mu per vete me pelqejne si te jene, rendesi ka qe te jene pak te pashem dhe te kene karakter fantastik perndryshe edhe mo i bukuri ta cpif.. :eek:

Odea :tipsy: :wave:

sonida

Primus registratum

me qe flitet per mjeker mua me pelqen mashkulli me pak mjeker sic e quajne (pecet) keshtu ka lezet :kiss: :kiss: un i urrej ata qe e rruajne fytyren si pede

:smash:

H

harap

Guest

o zot o lara ishalla ske mbaru juridik s epritna zot te behesh ti gjykatese. :smash:

Erind

Forumium maestatis

Arapo, ti e ke keq fare me ate avatarin, qe ke ven. /pf/images/graemlins/smile.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Vallaj me icik mjeker ka si lezet...duket si me shume mashkull /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga ErSI:
[qb] Arapo, ti e ke keq fare me ate avatarin, qe ke ven. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
I pashprese fare eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
Fillimisht postuar nga ErSI:
[qb] Arapo, ti e ke keq fare me ate avatarin, qe ke ven. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
I pashprese fare eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o Kordele aman vetem ti mos fol /pf/images/graemlins/smile.gif

po mendo sikur te vija edhe nje foto te bukur siç jam vete aty ke pashai si do levizja pastaj ??? /pf/images/graemlins/smile.gif
kshu e spo me lene rehat.

alternativi

Primus registratum

O diavolessa:
I gjate 1.83
Pesha 94,me pak fare bark,pak fare.Ezmer dhe shpatulla e gjera dhe dora e madhe.Vetem se jam me syze.Me sa me kane thene kam dhe nje bel culo.Por ce do jam i zene.

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Harap hapi syte. Te duket se eshte bere ndonje diskutim shoqeror ketu e dy faqe????

Apo u ndieve i lenduar per mjekren e pashait [/qb]
povete tema eshte teper provokuese ca faji kam une.
normal qe sdo kete muhabet shoqeror, pfff

mos u nevrikos se te kam xhan /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga alternativi:
[qb] O diavolessa:
I gjate 1.83
Pesha 94,me pak fare bark,pak fare.Ezmer dhe shpatulla e gjera dhe dora e madhe.Vetem se jam me syze.Me sa me kane thene kam dhe nje bel culo.Por ce do jam i zene. [/qb]
Bash ty isha tuj pershkru kur e thashe /pf/images/graemlins/blush.gif