tropikali a
Primus registratum
Re: Si jane çunat&gocat shqipetare ne krahasim me çunat&gocat e huaja.
samanta :wave:
samanta :wave:
dhe kush thot djemt shqiptarFillimisht postuar nga tropikali a:
[qb] Normal qe duhet te shkojne djemte ne keto caqe qe ti mesojne /pf/images/graemlins/wink.gif me pas djemte jane shume me inteligjente i dine te gjitha :thumbsup: [/qb]
:thumbsup:Fillimisht postuar nga samanta:
[qb]Po po merrem me prostitucionin e djemve i mashtroj ne Shqiperi dhe kur i sjell ketu i nxjerr ke semafori :lol: [/qb]Fillimisht postuar nga ***Inessss***:
[qb]me kontrabande :lol: [/qb]Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb] SAMANTA me se merresh ne belgjike. [/qb]
kaq posht ke rene o grupi?Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb] ec aty SAMANTA ja ke luajt fene po te bej grup une ty me nxirr dhe mua se bej leke jam beau gosse /pf/images/graemlins/tongue.gif po vij me deshire /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
pse ste pelqejn mitingjet e saliut?Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb] bo bo sa shume njerez paskam ketu ne kjo tema ime u vrane avashni mor çuna e goca me rradhe se te gjitheve do jua jap fjalen /pf/images/graemlins/laugh.gif sa te padurushem jeni mor kush e kush te flas me pare late nam /pf/images/graemlins/tongue.gif jeni mbledhur me keq se tek sheshi skenderbej ne mitingun e SALIUT /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
****INESS*** Nga te mblidhem une jam lidhur me SAMANTA po bej namin ketej este prish semafori fare nga une gjithmone jeshil po qendron /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga ***Inessss***:
[qb]pse ste pelqejn mitingjet e saliut?Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb] bo bo sa shume njerez paskam ketu ne kjo tema ime u vrane avashni mor çuna e goca me rradhe se te gjitheve do jua jap fjalen /pf/images/graemlins/laugh.gif sa te padurushem jeni mor kush e kush te flas me pare late nam /pf/images/graemlins/tongue.gif jeni mbledhur me keq se tek sheshi skenderbej ne mitingun e SALIUT /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ore po smblidhesh gjekund ti :smash: [/qb]
E shoh une se shpejti SAMANTA po therret kaskat blu siç e ke nisur /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga samanta:
[qb] Inesss eja e me jep nje dore se me jane bere shume djem e s'i kontrolloj dot /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa e rrept qenke moj samanta /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga samanta:
[qb] E di tropikalo se jam nje cike shpirtmire une,po ti neser si denim nga tutorja do kesh gjithe diten pune ke semafori dhe i mjeri ti po s'i solle 500 euro ne darke :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif >>>>> /pf/images/graemlins/laugh.gif >>> /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ha ha ha haFillimisht postuar nga samanta:
[qb] Inesss eja e me jep nje dore se me jane bere shume djem e s'i kontrolloj dot /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
JEMI ZEMER DHE UNE KETE MENDIM KAM POR KA RASTE QE DHE NE NGANJIHERE SKUPTOHEMI KEMI SECILI KOKE TE FORTE KOKE SHQIPTARI MOFillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Une as qe e vej ne dyshim se jemi me te mire se cunat dhe gocat e huaja ,problemi eshte mes cunave dhe gocave shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif ,sepse jemi shume ,shume ,shume here me te mira /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
po te sjell 5000 sot ne darke,ke nga une samanta spo le femer me kembe SAMANTA.INESS keshtu e kane keto pune po vjen po me ndihmon ti INESS /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ***Inessss***:
[qb]sa e rrept qenke moj samanta /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] E di tropikalo se jam nje cike shpirtmire une,po ti neser si denim nga tutorja do kesh gjithe diten pune ke semafori dhe i mjeri ti po s'i solle 500 euro ne darke :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]