Si jane çunat&gocat shqipetare ne krahasim me çunat&gocat e huaja.

BISOU

Primus registratum
Re: Si jane çunat&gocat shqipetare ne krahasim me çunat&gocat e huaja.

Per mendimin tim gjithsecili ka lezetin e vet....
cdo komb ka nje lloj sensualiteti te vecante nga kombet e tjere dhe cdo njeri nga njeri-tjetri keshtu qe.....
kur te pelqen shpirti nje njeri nuk do tia dish se nga vjen e nga shkon..... si tek femrat dhe tek meshkujt eshte e njejta gje.....

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb] planetare na gjej nji vize per ne shqiperi se ti merresh me keto pune je mafioze. [/qb]
thashe e un po ky tropikali shum po vertitet,mos do te me kerkoje gje e sma thote dot,po tani qe e mora vesh se per se qe puna,po dhe per kete gje hezitoje ti...pa merak..
viza eshte 5000E per ty meqe te njohim 6000E...
te vet keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: :wave:

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb] Per mendimin tim gjithsecili ka lezetin e vet....
cdo komb ka nje lloj sensualiteti te vecante nga kombet e tjere dhe cdo njeri nga njeri-tjetri keshtu qe.....
kur te pelqen shpirti nje njeri nuk do tia dish se nga vjen e nga shkon..... si tek femrat dhe tek meshkujt eshte e njejta gje..... [/qb][/QUOT
mbeshtet keto qe ke thene,po do te qe me mire ti shprehje me ne pergjithesi...
se e ke mare vetem nga ana e sensualitetit..ok :wave: pershendetje nga un...

tropikali a

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PLANETARIA:
[qb]
[qb] planetare na gjej nji vize per ne shqiperi se ti merresh me keto pune je mafioze. [/qb]
thashe e un po ky tropikali shum po vertitet,mos do te me kerkoje gje e sma thote dot,po tani qe e mora vesh se per se qe puna,po dhe per kete gje hezitoje ti...pa merak..
te vet keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: :wave: [/qb]
normal este kot sthone me mire te ta fute tendi se i huaji,jo per gje po gjalpi perseri ne byrek ngelet /pf/images/graemlins/wink.gif

korcari12

Primus registratum

Me falni qe po ju ndery, po desha ti shpegoja pak keti tropikalit, tropikal eshte e vertete qe gjalpi ne byrek mbetet po e rendesishme eshte kush do ta haje byrekun, sic e ke zene ti as behet fjale qe te hash dot byrek.... :idea:

assassino26

Primus registratum

Une s'kam qene naihere jashte shtetit,maksimumi der ne Durres edhe atje shume rralle,me e numru me gishtat e njones dore,por nga sa kam pare,duke perfshire edhe durresin ketu,femrat jashte jane shume te shplame.Sme pelqejne hic.Shqiptaret(tironcet) jane shume te bukura mer jahuu.Kane te gjitha lezet.

tropikali a

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Braveheart:
[qb] Me falni qe po ju ndery, po desha ti shpegoja pak keti tropikalit, tropikal eshte e vertete qe gjalpi ne byrek mbetet po e rendesishme eshte kush do ta haje byrekun, sic e ke zene ti as behet fjale qe te hash dot byrek.... :idea: [/qb]
korçari as te njoh as me njeh,vetem nji gje duhet te dish kur dua ose deshiroj diçka,e REALIZOJ.ti nderhy se ketu este te shprehesh mendimin tend lirshem ,por me sa shoh une ska shum lidhje me temen qe kam hapur dhe este nji pergjigje qe i kam drejtuar dikujt.Persa i perket BYREKUT korça e ruan traditen e lakrorit,gjithmone do e ha /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif jane tradita keto qe s'humbin.me dil pak me hapur ne skene te njihemi me mire meqe te kemi nga korça flasim me hapur se e shoh qe i bie pak larg e larg kete behar po shkon ne korçe.

tropikali a

Primus registratum

kur te pelqen shpirti nje njeri nuk do tia dish se nga vjen e nga shkon..... si tek femrat dhe tek meshkujt eshte e njejta gje..... [/qb]
je ke vene vulen bisou ja dhe nji bisou nga une :kiss:pergjigje me kuptim /pf/images/graemlins/smile.gif

tropikali a

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samantha:
[qb] Ca bohet kteja :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
tigreshe ku je futur /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

kur te pelqen shpirti nje njeri nuk do tia dish se nga vjen e nga shkon..... si tek femrat dhe tek meshkujt eshte e njejta gje..... [/qb]
SE NGA VJEN ESHTE E VERTET QE SDO T'IA DISH(RELATIVE)Por se ku shkon,do t'ja dish qe cke me te

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

[qb]
[qb]
te vet keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: :wave: [/qb]
normal este kot sthone me mire te ta fute tendi se i huaji,jo per gje po gjalpi perseri ne byrek ngelet /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
cili gjalpe mo i uruar...
gjalpi i shkrire apo i pashkrire... /pf/images/graemlins/laugh.gif

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

ore sa here duhet tju them ju te dyve qe na turperuat korçen...do pushoni apo :smash: :smash:
po de se sju ka lezet...
pa lere njeri behet gangezter e i thote tjetrit do shkosh ne korçe...po ti sikur po kerkon vize re...apo do te mburesh me vizen qe po ble nga un....
degjomeni mua tani...
ty tropik ate punene e gjalpit o do e shpjegosh o ska... :smash: :tipsy:

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

[qb]
[qb] Me falni qe po ju ndery, po desha ti shpegoja pak keti tropikalit, tropikal eshte e vertete qe gjalpi ne byrek mbetet po e rendesishme eshte kush do ta haje byrekun, sic e ke zene ti as behet fjale qe te hash dot byrek.... :idea: [/qb]
korçari as te njoh as me njeh,vetem nji gje duhet te dish kur dua ose deshiroj diçka,e REALIZOJ.ti nderhy se ketu este te shprehesh mendimin tend lirshem ,por me sa shoh une ska shum lidhje me temen qe kam hapur dhe este nji pergjigje qe i kam drejtuar dikujt.Persa i perket BYREKUT korça e ruan traditen e lakrorit,gjithmone do e ha /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif jane tradita keto qe s'humbin.me dil pak me hapur ne skene te njihemi me mire meqe te kemi nga korça flasim me hapur se e shoh qe i bie pak larg e larg kete behar po shkon ne korçe. [/qb]
edhe diçka ti tropik....çjane keto gjera qe do ti e i realizon /pf/images/graemlins/wink.gif
qe do maresh vize apo qe do hash bureku,?
dhe per cfeste hahet ky byreku...me nje fjale me çrast... /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

pjeshkat shqiptare jan te embla shum
vetem se kur vin ne it kan cik si shum pordh :mad:

true confidental

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] pjeshkat shqiptare jan te embla shum
vetem se kur vin ne it kan cik si shum pordh :mad: [/qb]
Plehrat kimike e bekan efektin me vonese /pf/images/graemlins/laugh.gif

korcari12

Primus registratum

Ore grupi, se kam vendosur akoma te vete ne shqiperi kete behar opo jo, me qe ti po me fton do mundohem te vi, po nje gje nuk ke shpeguar, kur te takohemi do me presesh si shok, apo do me kercenosh? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
PLANETARE ti vazhdon shkollen per drejtesi, shpegoi ca gjera keti Patriotit tone se qenka nxehur.
:wink:

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

[qb] Ore grupi, se kam vendosur akoma te vete ne shqiperi kete behar opo jo, me qe ti po me fton do mundohem te vi, po nje gje nuk ke shpeguar, kur te takohemi do me presesh si shok, apo do me kercenosh? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
PLANETARE ti vazhdon shkollen per drejtesi, shpegoi ca gjera keti Patriotit tone se qenka nxehur.
:wink: [/qb]
po une tju kisha mundesi tju raja qe et dyve sdo pertoja vertet eeee....
ose do i permbaheni temes...
po na turperuat mo te uruar...çjane keto kercenime e se çna thoni...ecni mo aty,behuni shoke...dhe mos e zgjasni shume...

tropikali a

Primus registratum

[qb] Ore grupi, se kam vendosur akoma te vete ne shqiperi kete behar opo jo, me qe ti po me fton do mundohem te vi, po nje gje nuk ke shpeguar, kur te takohemi do me presesh si shok, apo do me kercenosh? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
ore legen po me ke me ngateron me ndonji malok /pf/images/graemlins/laugh.gif un te ftoj te pime nji kafe,meqe jemi patriot,pse me budalliqe te tilla te albforumit zihesh ti,ashtu skish ngel njeri ne albforum pastaj ti grup e kupton kjo tema ime duhet zgjeruar pak me shume prandaj dhe une ngacmoj /pf/images/graemlins/wink.gif

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

[qb]
ore legen po me ke me ngateron me ndonji malok /pf/images/graemlins/laugh.gif un te ftoj te pime nji kafe,meqe jemi patriot,pse me budalliqe te tilla te albforumit zihesh ti,ashtu skish ngel njeri ne albforum pastaj ti grup e kupton kjo tema ime duhet zgjeruar pak me shume prandaj dhe une ngacmoj /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
keshtu ju ka lezet..
jo te zireni...
hajde jepini doren njeri tjetrit...
edhe pse jnei pak larg..

tropikali a

Primus registratum

[qb]
[qb]
korçari as te njoh as me njeh,vetem nji gje duhet te dish kur dua ose deshiroj diçka,e REALIZOJ.ti nderhy se ketu este te shprehesh mendimin tend lirshem ,por me sa shoh une ska shum lidhje me temen qe kam hapur dhe este nji pergjigje qe i kam drejtuar dikujt.Persa i perket BYREKUT korça e ruan traditen e lakrorit,gjithmone do e s'humbin.me dil pak me hapur ne skene te njihemi me mire meqe te kemi nga korça flasim me hapur se e shoh qe i bie pak larg e larg kete behar po shkon ne korçe. [/qb]
edhe diçka ti tropik....çjane keto gjera qe do ti e i realizon /pf/images/graemlins/wink.gif
qe do maresh vize apo qe do hash bureku,?
dhe per cfeste hahet ky byreku...me nje fjale me çrast... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
planetare ja ke fut kot nji vize te thame sna bere gje,tani mos dridh mos na dergo ne byreku,na ben gje pêr vizen,jo per gje po une me forcat tona siç ka thene xhaxhi E.....realizojme planin 200% /pf/images/graemlins/laugh.gif gjejme vet vizen,vazhdo shkollen per drejtsi ti :tipsy: nderro dege shko per korupsion shkolle e re me te ardhme /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif