Si ja kerkoni te dashures tuaj... ?

Al-Punk

Still here
Metodat me efikase ne terren...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ahahaha :)
Nese e ke te dashur nuk ka ndonje gje te madhe per ta kerkuar! Ose zakonisht ta kerkon vete :p

Nese je ne fillimet e lidhjes, atehere ndryshon puna. Duhet te arrihet pak intimitet qe vjen sipas rastit. Me pasion shpejt e shpejt, ose avash avash ne shoqeri te transformuar! Per cdo rast, me besim ne vetvete dhe pa hezitim se jeni te dy ne kerkim te te njejtes gje :)

Dhe mos harro kryesoren! Seksi nuk eshte qellimi, ARGETIMI eshte! Shijoje per argetimin qe po fiton dhe jo per hir te fjales seks! :)

sermion_al

Forumium praecox
Ahahaha :)
Nese e ke te dashur nuk ka ndonje gje te madhe per ta kerkuar! Ose zakonisht ta kerkon vete :p

Nese je ne fillimet e lidhjes, atehere ndryshon puna. Duhet te arrihet pak intimitet qe vjen sipas rastit. Me pasion shpejt e shpejt, ose avash avash ne shoqeri te transformuar! Per cdo rast, me besim ne vetvete dhe pa hezitim se jeni te dy ne kerkim te te njejtes gje :)

Dhe mos harro kryesoren! Seksi nuk eshte qellimi, ARGETIMI eshte! Shijoje per argetimin qe po fiton dhe jo per hir te fjales seks! :)

Shume e sakte. Vertet konkluzione sa per 1000 doktoratura ne fushen e mardhenieve ne cift.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eléonoré

Valoris scriptorum
Po kush nga ne;
Kush nga ne;
Do te merrte guximin i pari;
Une per vete kam frike;
Me ndihmo edhe ti;
Me ndihmo edhe ti.

Me shkrite se qeshuri ju djelmoshat! Are you kidding me! Desh me shpetoi kjo perla. Wow!

Eshte ndjenje e pathene. Nuk ke nevoje t'ja kerkosh. Nuk mund te flasesh dot. Frymemarrja shpejtohet ose ngadalesohet deri ne ate pike sa harron te marresh fryme. Kur eshte reciproke, fjalet nuk kane nevoje te shkembehen. Kur e pa se duart e tij ishin nervoze, atehere ajo mori guximin dhe me duart e saj te vogla bashkoi dy duart e tij. Pas perfundimit te darkes ai kembenguli te paguante faturen, por ajo e pavarur nga natyra preferoi te paguante pjesen e saj. Eshte menyra e saj per te mos u vene ne pozite borxhi. Ajo nuk pranon asnje gje te cilen nuk mund te ta ktheje. Pastaj e pyeti nese ai deshironte qe ajo te shkonte ne dhomen e tij per nje Martini. Ai ishte shume gentle-man. Dhe i turpshem. Te ulur te dy ne divanin qe ishte ne fund te shtratit, me gojen disi te zgjidhur nga perdorimi i pijes, veshtrimet u ben zjarr, frymemarrja u shpejtua dhe turpi vdiq. Simfoni. Ime bije lindi nente muaj me pas.

Argetim eshte te shohesh nje film, te lexosh nje liber e dhjetra e dhjetra aktivitete te kesaj natyre. Argetimi planifikohet. Kurse kjo, vjen natyrshem.

Pervoja ime modeste,
Éléonore