Si i kaluat momentet e fundit te 2002 dhe minutat e para te 2003?

Cassandra

Primus registratum
Si i kaluat momentet e fundit te 2002 dhe minutat e para te 2003?

Hope u had fun ppl... Tell about it...

Une kam kaluar mbremjen me te shemtuar te jetes time te deritanishme... Nejse, se ngushelloj veten me shprehjen e sajuar: Kush e kalon keq naten e pare te vitit... do bej qejf ne 364 ditet qe ngelen /pf/images/graemlins/smile.gif

Ju uroj sa me shume fat dhe pare kete vit... Kurse vetes time i uroj qe te me plotesohet nje deshire e rendesishme...(NotSet[in-love])

bebi

Primus registratum
Re: Si i kaluat momentet e fundit te 2002 dhe minutat e para te 2003?

shume happy dhe e bere "spate" /pf/images/graemlins/laugh.gif
hec maaa, prandaj asht viti i ri, me pi pak /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

m'pike t'hallit i kom kalu çastet e funit vallaj, s'po mu hapte teli tapes se shampanjes. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Neptune's Daughter

Primus registratum

Nderrimi i viteve ishte i gezuar per mua ishim mbledhur te gjithe shoqeria dhe familjet se bashku po kercenim e kendonim gjithe qejf. Po kur po kthehesha ne shtepi nga ora 5 e mengjesit hengra nje penallti per high speed dhe mendova gjithe 2002 i kam shpetuar gjobave e ndoshta 2003 sdo jete dhe aq i mbare per sa i perket kesaj.

Cassandra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb] m'pike t'hallit i kom kalu çastet e funit vallaj, s'po mu hapte teli tapes se shampanjes. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hihihihi edhe une pata probleme me hapjen e tapes se shampanjes... :smash: ne fund me bene edhe dush me nje spumante dolce :mad: /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

fallen angel

Primus registratum

ja kalova mire,po jo atje ku doja,dhe jo me ate qe doja! /pf/images/graemlins/frown.gif

kaprollja

Primus registratum

Jo atje ku doje, jo me ate qe doje dhe ja ke kaluar mire, athere dhe un shum mire ja paskam kaluar /pf/images/graemlins/smile.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Fallen Angel:
[qb] ja kalova mire,po jo atje ku doja,dhe jo me ate qe doja! /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
njesoj.... por nje ndryshim fjaleve te para ... pfff !!!! /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

me familjen e kalova nuk ishte dhe aq keq :tipsy:

shine*

Primus registratum

Po tresja ushqimin qe kisha ngrene, si gjithnje pas ushqimi te vjen pak si gjume, dhe mua po me vinte pak si gjum nga ora 12 pa 10, por kaloi shpejt........

hunny_bunny

Primus registratum

Une ja kalove cka. E bona me familjen dhe pastaj dola me shoqnin...por prape nuk ishte ashtu sic do ja kisha kaluar ne shqiperi /pf/images/graemlins/frown.gif dhe e fundit as une nuk e bona me personin/at qe doja po ca me bo

Cassandra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Duke u puth! [/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gif Te kam shume zili... /pf/images/graemlins/frown.gif
help.gif

Cassandra

Primus registratum

Une qe nga dita e pare e ketij viti jam betuar qe nuk bej me plane ne grup, sepse nga 5 veta qe mund te kete grupi hidhen 15 mendime te ndryshme dhe si perfundim ngelesh ne vend... dhe mbi te gjitha nuk pranoj me femra ne ndonje grup te ndryshem... ne shumicen e rasteve femrat bejne naze dhe i menderosin te gjitha... :mad: /pf/images/graemlins/blush.gif

P.S. mos ma vini re se jam akoma me nervat e nates se vitit te ri... /pf/images/graemlins/frown.gif

Goca^Babit

Primus registratum

Une cassandra, (se kam qef ti shpreh gjerat sic i ndjej) me duken momente te zakonshme, ngaqe jetoj ne Amerik, dhe asnje humor, asnje fjale te bukur, asnje program, mu duk vetja me e vetmuar se kurre.
(Madje edhe qava cik, kam frik se mos me vej gjithe viti duke qare, se keshtu thone, si te ze dita e vitit te ri, te ze i gjithe viti ardhshem )

edda

Primus registratum

deri para 12 ne merzitje pastaj shkova ne nje nga kto pub e tiranes dhe ia kalova mire mund te them..mgjth ka per te me ec ters kte vit se qe nga 31 nuk e leviz fare doren e djathte kam nje infiammazione nervash.. :mad:

Cassandra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Goca^Babit:
[qb] Une cassandra, (se kam qef ti shpreh gjerat sic i ndjej) me duken momente te zakonshme, ngaqe jetoj ne Amerik, dhe asnje humor, asnje fjale te bukur, asnje program, mu duk vetja me e vetmuar se kurre.
(Madje edhe qava cik, kam frik se mos me vej gjithe viti duke qare, se keshtu thone, si te ze dita e vitit te ri, te ze i gjithe viti ardhshem ) [/qb]
Behh... ca pika loti me rane edhe mua... /pf/images/graemlins/frown.gif

goca lales

Primus registratum

Ta dini sa bukur qe ja kam kaluar.duke i servirur shampanjen klienteve te restoranti.Nje gje te mire e ka vecse kjo pune se te nesermen i harxhova te gjithe leket ne disko e kam bere qejf sa sdi si tju tregoj. /pf/images/graemlins/wink.gif

Cassandra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga goca lales:
[qb] Ta dini sa bukur qe ja kam kaluar.duke i servirur shampanjen klienteve te restoranti.Nje gje te mire e ka vecse kjo pune se te nesermen i harxhova te gjithe leket ne disko e kam bere qejf sa sdi si tju tregoj. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Sa zili te kam... Ti te pakten fitove ca pare. Une ashtu si gjithe pjesen tjeter te vitit, e kalova duke qene parazite /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Une e kalova duke gju muzik me fyshekzjare ne TR. /pf/images/graemlins/smile.gif

Po me bukur ka kalu mjesi i pare i 2003... /pf/images/graemlins/smile.gif