si i imagjinoni nje antar te forumit

dr love

Locus omnem
Ketu. Ja ke fut kot eshte dredharake skile spin ekspres vetem turke meskine kunjaxhie grricese aspak e embel. Ti je paksa e papjekur, meskine , flet ka ihere krejt pa lidhje

Ke harruar te shtosh
E bukur..sexy..terheqese...hahahaa..me pelqen ideja qe ke krijuar per mua...do me pelqente te isha ashtu..

Hektor12

Locus omnem
Ke harruar te shtosh
E bukur..sexy..terheqese...hahahaa..me pelqen ideja qe ke krijuar per mua...do me pelqente te isha ashtu..
Jane te tjwra gjera cmenndon ti dhe cmendon tjetri. Une di si je se te kam taku mos m hap barkun tani

Hektor12

Locus omnem
Eee keshtu mendon ti eeee ai qe te rreh te do thot populli meritat ti thone te gjithe te metat miku I mire

Trea

Valoris scriptorum
Eee keshtu mendon ti eeee ai qe te rreh te do thot populli meritat ti thone te gjithe te metat miku I mire

Hahahaha :)

Ndersa Ti je FANTASTIK,
Te thashe me vjen shume mire se je tamam ashtu siç te kisha imagjinuar siç je dhe ketu! Madje teper i mire... Vleresime per ty! :)

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
ta lame historin me nje ane une vet jam prof.historie dhe me kete e mbaj familjen me qat page qe e marr por gjithmon krenona para nxensave te mi per historin e popullit tim shqiptar kudo qofshin dhe per trimerit e tyre aq sakan pas me tregu.kshtu tue shiku historin kena mete kerkun historin nuk duhet dhe nuk guxojm ta harrojm kurr por duhet me mendu edhe per te ardhmen se te gjith kane hec perpara e ne kemi met aty ku jemi kane.

Hektor12

Locus omnem
Shume mire ben qe krenon veten dhe nxenesit pwr histori.e popullit shwiptar. Vleresoj pasionin dhe deshiren per te mesuar brezin e ri cka qene populli shqiptar ceshte dhe ku po shkojme. Vazhdo keshtu paga ska vlere krahasuar me pasionin

Trea

Valoris scriptorum
Nuk po pyet me njeri per te shkuaren pasi tani rendesi ka e tashmja dhe e ardhmja,
Po me kete brez te ri qe po rritet duhet marre seriozisht situata.
Qe te ecim perpara , kemi nevoje me perpara qe shoqeria jone te edukohet arsimohet. Kjo me duket kryesorja njehere!

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
ne shqiptaret nuk jemi nje popull i prapambetur nuk du me ofendu asni popull tjeter por ne nuk krahasomi me ndonje popull afrikan por jemi nje race e shendosh dhe e afte per gjithqka por neve na mbyt gjelozia qe e kemi.

Hektor12

Locus omnem
Pse shkon ne afrike nder me te lashtet ne europe. Autentike origjinale dhe vlera qe bota si ka si harmonia fetare. Te tjerat jane budalliqe mes vedi

Hektor12

Locus omnem
Une mendoj qe duhet te jemi xheloze per cduam me shume, ne rradhe te pare per vendin tone . Kjo do ish perfwkte per ne si komb. Jo te shtyhemi si gjela me njeri tjetrin por te respektojme duam me xhelozi dhe mbrojme cdo shqiptar kudo qe eshte

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
harmonia fetare.po per kete duhet te krenoehmi ne shqiotaret.une i perkas fes islame jam musliman por nuk jame kunder asnje religjioni tjeter.secili e ka te lire besimin e vet kryesorja eshte qe te gjithe besojm ne nje zot.