Vetem kjo as ilac as ska zgjidhje, dhe ne burg te jesh je i dashuruar me dorjanen, e jo me ne jeten e perdicshmeSi i behet te shpetosh nga "varesia e dashuris" ??
Duhet me ron ndashuri qe ta besojmeVarësia në thelb nuk është dashuri , por një mashtrim.
Njerëzit të varur shqetësohen kaq shumë për ate c'ka të tjerët duhet të bëjnë, sa harrojnë se cfarë janë në gjendje të bëjne vetë ata, E pengon individin në vënd qe ta clirojë!
(Po të hulumtosh te lexosh opinionet e psikologëve , psikoanalistëve rreth dashurisë , do të ndryshosh mendim sepse nuk po shkruaj më gjatë këtu)
Por sic thotë Nicja pak a shumë , një dashuri e vjetër shërohet me një dashuri të re.
Duhet me ron ndashuri qe ta besojme
Ja te morim shembull nga ty me qen qe qenke bo gjith qulle.Ti qe e ke për herë të parë, bëj kujdes. Merr shembull , mos të biesh si miza në qull!
Zoteri,mos dil tek qulli taniJa te morim shembull nga ty me qen qe qenke bo gjith qulle.
Po flisja per dashurin psikologjike,jo fizikeVetem kjo as ilac as ska zgjidhje, dhe ne burg te jesh je i dashuruar me dorjanen, e jo me ne jeten e perdicshme
Ha ha ha! Sa për të qeshur.
Mësoje vete ti , nuk kam mend të tepërta për të tjerët.
Je e vogel rritu dhe pak
Ka qene naj cik burre me mend nicja?Varësia në thelb nuk është dashuri , por një mashtrim.
Njerëzit të varur shqetësohen kaq shumë për ate c'ka të tjerët duhet të bëjnë, sa harrojnë se cfarë janë në gjendje të bëjne vetë ata, E pengon individin në vënd qe ta clirojë!
(Po të hulumtosh te lexosh opinionet e psikologëve , psikoanalistëve rreth dashurisë , do të ndryshosh mendim sepse nuk po shkruaj më gjatë këtu)
Por sic thotë Nicja pak a shumë , një dashuri e vjetër shërohet me një dashuri të re.
And mePO, mua më intrigon.
And me
yeah,reallyReally. Good choise!
partizanet, ose edhe gjermanet, godisnin me plumb plumbin qe u kishte hyre ne trup dhe ishte metode e mire. Thone se funksionon edhe ne dashuri...Si i behet te shpetosh nga "varesia e dashuris" ??