Tani ke te drejtNe bot te duhet dija,ne shqiperia paraja
Informacioni eshte dije dhe dija eshte pushtet.Të kesh është mirë, po nuk dite prapë mirë je, nuk din, mjaftohesh me sa ke. D.m.th më mirë është të mos dish se edhe po të mos kesh ti nuk e din dhe po të kesh ti prapë nuk e din. Dhe thon që injoranca është burim kontradiktash.
Informacioni eshte dije dhe dija eshte pushtet.
Ate thenien qe thashe pak me lart,e ka thene Xhon Kenedi dhe ti nuk je me i zgjuar se Xhon Kenedi.Po nuk dite nuk don t'ia dish për pushtetin. Dija nuk është pushtet. Dija është përmirësim i vetvetes. Kush e sheh dijen si pushtet ka probleme ke brek}et, aty ku ka dhe kokën
Ate thenien qe thashe pak me lart,e ka thene Xhon Kenedi dhe ti nuk je me i zgjuar se Xhon Kenedi.
Ca po thua?Pse kshu, ma ke mat ti mu? Zgjuarsin e kam llafin. Pastaj, ku e ka kokën Xhani? Mes brekve e ka dhe ai
Ca po thua?
Kush eshte Xhani?
Xhon Kenedi ishte amerikan dhe jo shqiptar.Ti si nacionalist duhet ta dish që Kenedi është shqiptar dhe emrin e ka pas Xhani që është versioni shqip i Xhoni
Xhon Kenedi ishte amerikan dhe jo shqiptar.
Ti dueht te shkosh per ne Gjermani qe te behesh shkenctar.
Une di qe ti je inxhinier ndertimi dhe jo shkenctar.Shkenctar jom un edhe pse s'jom n'Gjermani![]()
Rendesi ka qe eshte inxhinier....Fusha ska rendesiUne di qe ti je inxhinier ndertimi dhe jo shkenctar.![]()
Po pra nga ata qe bejne llac.Rendesi ka qe eshte inxhinier....Fusha ska rendesi
E crendesi ka kjo?Po pra nga ata qe bejne llac.
me te vertet esht inxhinier ndertimiUne di qe ti je inxhinier ndertimi dhe jo shkenctar.![]()
Ok m po ti nga e dime te vertet esht inxhinier ndertimi
po qenka me lart e shenuarOk m po ti nga e di![]()
Pse i kekron llogari asaj ti?Ok m po ti nga e di![]()