si eshte me mire te dish apo te kesh?

Andon Kazaqi

Forumium praecox
ne shtetin shqiptar duhet te dish te menaxhosh dicka edhe te kesh leke ku ti investosh po dite te besh dicka normal qe edhe do kesh?
Jam dakort me ti por kjo qe the eshte jeta idale,jo e cdo shqipetari por e cdo njeriu ne kte planet...por tema jote thot:si eshte me mir"te dish apo te kesh"????
Veje veten sikur te te dilnin keto dy gjera perpara dhe ti te kishe mundesi te zgjidhje vetem njeren.Cila do ishte zgjedhja jote???

Sweety el

Locus omnem
Jam dakort me ti por kjo qe the eshte jeta idale,jo e cdo shqipetari por e cdo njeriu ne kte planet...por tema jote thot:si eshte me mir"te dish apo te kesh"????
Veje veten sikur te te dilnin keto dy gjera perpara dhe ti te kishe mundesi te zgjidhje vetem njeren.Cila do ishte zgjedhja jote???
me mjaffton te di sepse te kem e bej diku tjeter

Sonia007

Papirus rex
Tani parimisht eshte me mire te kesh,por ne kohen e sotme eshte shume me mire te KESH se keshtu sic e kemi cuar shoqerine shqiptare zor se me ato qe dime cajme ne jete....:vrapusi:

Andon Kazaqi

Forumium praecox
Tani parimisht eshte me mire te kesh,por ne kohen e sotme eshte shume me mire te KESH se keshtu sic e kemi cuar shoqerine shqiptare zor se me ato qe dime cajme ne jete....:vrapusi:
ti sweety pse e pelqen kete,ti the qe eshte me mir te dish.....:eek:

mirdita

Papirus rex
Theksoj prap se jetojm ne Shqiperi,punojm ne Shqiperi,investojm ne Shqiperi,ndertojm te ardhmen ton ne Shqiperi,keshtu qe duhet te flasim per Shqiperin...

Nese spate lek dhe pate mend do thuash gjera te bukura por qe nuk do behen kur vepra,as femijet nuk do kesh mundesi te cosh ne shkoll,pra mendja nuk ta jep mundesin te arish qellimet e tua"mos aritja e qellimeve fakton deshtin"
Ndersa po pate lek,le mos te kesh mend,do ti kesh te gjitha portat hapur dhe do arish te gjitha qellimet e tua, "aritja e qellimeve fakton sukses"
Celesi i suksesit eshte gjeja me e mir per cdo njeri,ku ne shqiperin ton celesi i suksesit eshte "leku"
Pra un si Shqipetar them se eshte me mir te kesh sesa te dish
Po po di se atje ne Shqiperi ka me shum nevoj per para sesa te dish,por une nuk kam theksuar vetem per shqiperin une kam then dhe per shtetet e tjera, sepse ne Shqiperi nuk di se si jan njerzit a me shum i nevojiten parat a dija kjo pra ishte !!!

hareid

Papirus rex
Ate qe di e ben te lumtur edhe pakica, kurse ate qe nuk di nuk e ben te lumtur as shumica.

allentwright

Primus registratum
Te dyja jane shume te rendesishme ne jeten e nje individi qe do ta ndertoje jeten mbi bazen e ketyre dy elementeve jetike,,te dish apo te kesh???nese di ke ,,,nese ''ke'' me plot kuptimin e fjales edhe di dmth keto dy fjale per mua peshojne ne te njejtin nivel....
.te dish do te thote se ke shume,dicka te pakrahasueshme me gjera materiale apo cdo gje tjeter,perfitimi nga dija eshte i disafishte.....por nuk gjithashtu nuk mund te themi se te kesh nuk eshte e nevojshme ne ditet e sotme......

Megg

Carpe Diem
.te dish do te thote se ke shume,dicka te pakrahasueshme me gjera materiale apo cdo gje tjeter,perfitimi nga dija eshte i disafishte.....por nuk gjithashtu nuk mund te themi se te kesh nuk eshte e nevojshme ne ditet e sotme......
Exactly ! :D