Dole komplet nga tema.PO i nderthur diturine me pasurine gje qe seshte ne teme me sa pashe une.I papasuri eshte i papasur dhe po themi qe eshte i ditur,pasi mos e leme pa asnjeren nga te dyja...O te kesh o te dish ishte tema.
Ti thua te dish,shume mire ti di mi shoqe edhe di shume gjera po sta var njeri se ske gje,Cdo gje eshte materiale ne kete bote te sotme.Provo nja 1 muaj te hiqesh si e varfer ,sikur ske edhe shihe si do te te largohen shoqeria,do i vije keq per ty edhe pse e dine se ti di shume do thone,gjynaf e shkreta ajo eshte edhe e zgjuar,do mundohen te te ndihmojne sikur te te gjejne ndojne pune a ku di une e po vazhdove ashtu mbas nje viti do te te shoheni rruges edhe do bejne sikur ste njohen,ose do nderrojne rrugen, e ty ste ngelet gje tjeter vec diturine tende tua demostrosh atyre qe nuk u intereson dituria,por nai cap buke me i cu kalamajve ne darke ne shpi se i presin me goje hap si dallandyshet e vogla qe presin prindrit ne fole,pastaj nqs me te vertete ske e sje duke bere gjasme do e harrosh diturine e mundohesh edhe ti te sajosh nai gjo qe te kesh pasi do kuptosh qe dituria po spate ste vlen asgje
RASTI TJETER
Je i pasur,ke,po je i cik si i mangut...s'ka problem,paguan profesoret,te mesojne ke ekonomiste te ditur qe kane por punojne per ty,edhe ti qe mqs sdi je si i manget tall menderen me ta edhe ata punojne per ty se do i cojne dallendysheve ushqimin ne shpi...
Ja kjo eshte edhe me e thjeshte ska shume nevoje per shpjegime...
GJITHESESI
Une te uroj te dish mqs e paske merak e do te te isha shume mirenjohes te me uroje te kem