*si e quajne komshiun perballe*

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: *si e quajne komshiun perballe*

Po imagjinoj nje pallat gjigand /pf/images/graemlins/laugh.gif me nje hyrje qendrore ku eshte shkrujt me drita te kuqe AF /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kush eshte roja??? /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gifOse me mire kush jane rojet?
Se une jam banore me qira nuk e kom ble akoma apartamentin tim,e di qe ndaj shpine me Pink qe shko me çdo kat dhe me sjell plot lajme te reja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif siper e more vesh, kam Sceptic kujtoja se e kishte nga pagjumesia por meqe ka dal jashte mode hahahahaha me siguri duhet ta kete nga Tonçja,zhurmen qe ben,se ai e merzit ndonjehere me duket,po nuk e di ne ça kati banon Tonçja /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gifPoshte kam Harapin,qe i bi tavanit me okllai dhe me thote "boll me ato taka se na vdiqe" /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gifdhe, dhe, dhe, Zogu (nuk e di pse)me kujton filmin me Sharon Stone hahahaha ai roja i pallatit i obseduar qe ka vene kamera gjithandej per pergjim (shaka)

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ISSI eshte çun????? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif
Komshi i ri!!! hahahaha Kush do ma prezantoje???

marina s.

Forumium maestatis

Tonçja banon siper issit,dy kate siper meje dhe tre kate mbi Dahlian /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif po mire mi ti komshije...kush te tha ty qe Tonçja me merzit mua?? pallat dallaverexhinjsh /pf/images/graemlins/lol.gif

marina s.

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ISSI eshte çun????? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif
Komshi i ri!!! hahahaha Kush do ma prezantoje???

[/ QUOTE ]

dil prite te shkallet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ene gerrmoje içik....ça bon gjithe naten gerr verr neper çimento ai??? se ma hodhi tavanin n'toke /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Me siguri eshte manjak dhe i lan shpesh me shkop e me lecke /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Nuk po me thu ti Tonçe ça kati e ke shpine,u bo kohe qe nuk jena taku te dera ashensorit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

o lali...kjo komshia thote qe ti me merzit,Legjoni te pallati tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif thote nuk duhet ta puth kur e takoj /pf/images/graemlins/laugh.gif se do me gje belaja me tonçen(e thuvi te tema jne puthje per ty)... /pf/images/graemlins/shrug.gif ... misteri i javes te lagja neve /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nuk po me thu ti Tonçe ça kati e ke shpine,u bo kohe qe nuk jena taku te dera ashensorit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

lexo te faqja tjeter se atje t'i kam dhane infot... /pf/images/graemlins/lol.gif

romeo

Forumium maestatis

une e le deren e shtepise hapur. Kur te duash te vish per ndonje kafe bujrum /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

hmmmm...ky qe e le deren hapur e ka nji gjo... /pf/images/graemlins/devil.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ehe faleminderit per ftesen ka lezet kur ke komshinj simpatike qe te ftojne per kafe
O Issi po kur te ngelem pa krype a mund te vi me i filxhon ke dera jote e??

Meqe mu kujtu (komshiu i fundit i vertete,nuk kishte furre dhe pata fatin e keq ti thoja hajde s'ka problem mund ta pjekesh piza-n ne furren time dhe djali ne fjale e beri rruge... ore e pa ore...ufffff shyqyr qe nuk e kam me komshi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif)

marina s.

Forumium maestatis

une po shkoj t'ia fus gjumit...nuk do te bej zhurme sot,fli rehat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

TEDI

Valoris scriptorum

UN s NJof Qeraxhinjt qe kom Siper n Shpi Teme ju PYsni per KOmshinjt ...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ej Sceptic... une se kam Pinkun sonte dhe s'jam mesu me fjet vetem. A mund te vij me ty???(kam frike ne erresire... shyyyt se di njeri) /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

marina s.

Forumium maestatis

ec me vrap me vrap...edhe mua me pelqen shoqeria /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Mire pra po vetem gjume per sonte se mbarova une /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

romeo

Forumium maestatis

pa problem lol. Komshijte ne raste te tilla duken /pf/images/graemlins/laugh.gif

une ne sallon kam nje divan po nuk ke vend me fjet sot. /pf/images/graemlins/angel.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Amon e Per PJacere se Ju Vashat po u Puqet Bashk Deri me Mjes do rrini tu bo Thashetheme ne tu pi Caffe ...