Re: *si e quajne komshiun perballe*
Po imagjinoj nje pallat gjigand /pf/images/graemlins/laugh.gif me nje hyrje qendrore ku eshte shkrujt me drita te kuqe AF /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kush eshte roja??? /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gifOse me mire kush jane rojet?
Se une jam banore me qira nuk e kom ble akoma apartamentin tim,e di qe ndaj shpine me Pink qe shko me çdo kat dhe me sjell plot lajme te reja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif siper e more vesh, kam Sceptic kujtoja se e kishte nga pagjumesia por meqe ka dal jashte mode hahahahaha me siguri duhet ta kete nga Tonçja,zhurmen qe ben,se ai e merzit ndonjehere me duket,po nuk e di ne ça kati banon Tonçja /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gifPoshte kam Harapin,qe i bi tavanit me okllai dhe me thote "boll me ato taka se na vdiqe" /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gifdhe, dhe, dhe, Zogu (nuk e di pse)me kujton filmin me Sharon Stone hahahaha ai roja i pallatit i obseduar qe ka vene kamera gjithandej per pergjim (shaka)