Re: vdekja e te afermvem si e perballoni?
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Un per veten time kam humb te dy prinderit dhe nji moter /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif,
dhe pse kan kalu shum vite dhimbja nuk ka kaluar,ne momentin kur kam provu kete dhimbje,me then te drejten nuk dojsha me jetu ma asnji minut dhe un,se nuk e imagjinojsha dot se ca kuptimi ka jeta pa keto njerz te shpirtit /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/cry.gif
por njeriu qenka i fort,as vete nuk e kuptoj se ku e kam gjet forcen me hec perpara,me vazhdu me jetu, ka qene periudha me e veshtire e jetes time,por me ndihmen e motrave dhe shoqeve te mia jam mundu me e lehtesu dhimjen,por me then te drejten kam shum mall...sa do dojsha qe per nji moment te ndjejsha at perqafimin e nanes time...
kur vijsha nga shkolla baba me ulte ne preherin e vet dhe me perkedhelte...kur isha ne universitet shoqet e mia i numrojshin me gishta se sa dit kishin pa pa prinderit e vet.po un me qa ti numrojsha mallin qe kisha per prinderit e mi...di vec te them se zoti te jep forze me e kalu dhimjen... /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif
[/ QUOTE ]
Te uroj cdo te mire ne jete Luanesha,e pushofshin ne paqe te nderuarit e zemres tende.