Si e përjetojnë gjimnazistët seksin

Hellena

Primus registratum
Re: Si e përjetojnë gjimnazistët seksin

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Si s'doli nje gjimnaziste me shkru tek kjo teme. T'gjithe ketu: ne kohe teme....bla bla bla. /pf/images/graemlins/goofy.gif

[/ QUOTE ]GJJIMNAZISTET JANE TUJ BERE QEF PRA ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kta rrijen e u mbajne pishen /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

regele

Forumium maestatis

Scorpion dhe une kete them: interesi per seks ekziston, pavarsisht moshes dhe kohes, vetem se kendveshtrimi per te ndryshon me kohen dhe me moshen /pf/images/graemlins/smile.gif

Une them qe eshte me mire krevati sesa banja, eshte me mire me nje te njohur sesa me nje te panjohur (hera e pare flasim) dhe eshte me mire kur i jep nje te puthur ne fund sesa nje te share apo ofendim... Ky eshte ndryshimi i kohes, moshes dhe pjekurise..

Anana

Primus registratum

Sh dakort me Regelen. Te mesohen njerezit me keto gjera se ka qe u bejne teka. Sa bezdi...

bebi

Primus registratum

Ti tregon per me shume ne fakt... /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele "interesi per seks" ekziston kudo dhe jo vetem nga adoloshentet. Ndryshojne kohet, ndryshojne situatat, ndryshon mentaliteti, etj etj faktore, nuk eshte aq e thjeshte...

Thuaji SEKSIT PO... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

you could be my father, by looks /pf/images/graemlins/wink.gif

regele

Forumium maestatis

Jo ti jo! Kto te tjeret paskan kene ne gjimnaz ne kohen e xhaxhit.
Ma zi s'po gjekam as burre ne forum ( ishte shpresa jeme e fundit) /pf/images/graemlins/laugh.gif Ktu over 40 te gjithe. /pf/images/graemlins/shrug.gif

Si s'doli nje gjimnaziste me shkru tek kjo teme. T'gjithe ketu: ne kohe teme....bla bla bla. /pf/images/graemlins/goofy.gif

[/ QUOTE ]

Besoj se nuk do te te tregoj se cfare kam bere ne kohen tende /pf/images/graemlins/smile.gif

Po flasim per heren e pare dhe qellon qe hera e pare per disa nga ne ka qene ne ate kohe..per disa te tjere eshte tani...

Diddy19

Su@mi

Postimi im te paska lene mbrese per romantizmin e permendur? /pf/images/graemlins/smile.gifSeicili ben sic mendon dhe nuk ka te beje as me moshen dhe as me kohen...ferrat, ferra kane qene ferra mbesin, vetem se kujtimi i pare i jep drejtim jetes seksuale per shume veta...anyway, do thuash qe seksi seks mbetet /pf/images/graemlins/smile.gif! Dakord me ty, praktikoni ku te keni qejf e si te keni qejf , por te pakten perdorni prezervativin ...

[/ QUOTE ]

Une lexova vetem fundit se mendova se aty ishte thelbi. /pf/images/graemlins/laugh.gif Pertova me e lexu t'gjithin.
Me bani pershtypje fjala "problem" e shoqerume me togfjaleshin "romanticiteti i heres se pare". Tashi s'po kuptoj nese ti thu se duhet te jete romantike hera e pare apo jo.! /pf/images/graemlins/confused.gif Une them PO.
Gjithsesi ti thuje mendimin tand : fundja ne "pyesim 7 vete e bajme si dime vete" /pf/images/graemlins/shrug.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

bebi

Primus registratum

Jo ti jo! Kto te tjeret paskan kene ne gjimnaz ne kohen e xhaxhit.
Ma zi s'po gjekam as burre ne forum ( ishte shpresa jeme e fundit) /pf/images/graemlins/laugh.gif Ktu over 40 te gjithe. /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

i ka dal moda me gjet burr ne forum. para do vjetsh ishte ne mode, po ti ishe ne gjimnaz. kush u martu u martu ! /pf/images/graemlins/lol.gif

regele

Forumium maestatis

Vintage dhe une them po romancitetit, prandaj duhet te kishe lexuar me mire, por fundja nuk ka problem /pf/images/graemlins/smile.gif Pyet 77 vete e bej 11 here vete, keshtu thuhej ne kohen tone /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eshte normale te kete diference te mendime, pasi dhe kohet dhe mosha bejne te sajen...40 vjec hesapi, e the veten /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

I wish ti Blue, por realiteti tregon ndryshe... /pf/images/graemlins/laugh.gif

o regele po ashtu e mendon ai/ajo mer, s'ke ci thua, une ti X e Y kemi pas qejfe e fantazi te tjera seksuale, perversiteti su shpik tani apo sot. Informimi dhe edukimi seksual merret shkalle-shkalle nga instancat arsimore dhe ato te familjes.

Une si gjimnazist i 2002 nuk kam shume ndryshim nga keta...

Diddy19

Su@mi

Ti lajme shakate. Une kuptoj nostalgjine qe mund te kene disa por s'kuptoj c'hyn ketu ajo " Ne kohen time behej kshu kshu kshu..." Kohet kane ndryshu, doni apo s'doni ju. Ne po diskutojne se si perjetohet seksi sot: si e perjetojne gjimnazistet dmth, jo ne te tjeret. Sinqerisht po pres postimin e ndonje gjimnazisti.

elviskelmendi

Primus registratum

Shume studjues dhe kerkues deshmojne nje
rritje spektakolare te interesit te eksplorimit
seksual tek adoleshentet.

Kjo vjen si rrjedhoje e zhvillimit te nje
sere proceseve fizike e mentale ne adoleshentet.

Me arritjen e pjekurise seksuale, apo pubertit
adoleshenti fokusohet ne experimentimin apo tentativa
per te experimentuar veprime te reja qe lidhen me seksin.

Si fillim adoleshenti behet i ndergjegjshem
rreth seksit dhe gjinise se veht. Kjo
e shtyne ate te demonstroje hapur karakterisitkat
e seksit dhe gjinise se tij.
Mashkulli behet agresiv, materialist etj, Femra
bote ndjenjash etj.

Por shum shpejt ata i drejtohen njeritjetrit
per te exploruar seksualitetin e veht dhe te partnerit.
perjetimi i aktiti seksual varion ne individe por
eshte demonstruar qe sido qe te perjetohet
rezultati i aktit seksual te pare ndikon
shume ne jeten seksuale te adoleshentit.

bebi

Primus registratum

I wish ti Blue, por realiteti tregon ndryshe... /pf/images/graemlins/laugh.gif

o regele po ashtu e mendon ai/ajo mer, s'ke ci thua, une ti X e Y kemi pas qejfe e fantazi te tjera seksuale, perversiteti su shpik tani apo sot. Informimi dhe edukimi seksual merret shkalle-shkalle nga instancat arsimore dhe ato te familjes.

Une si gjimnazist i 2002 nuk kam shume ndryshim nga keta...

[/ QUOTE ]

dyshoj se e ke pas at' fat, me m'pa mu /pf/images/graemlins/wink.gif

Sirena

Primus registratum

Scorpion ti lal ndonjehere e merr me yrysh te madh.Asnje nuk po paragjykon.Madje une thashe qe ne fillim "Mos flisni kaq me egersi sepse smund te pretendohen shume gjera nga adoleshentet dhe te ngreje doren ai qe kur ka qene adoleshent nuk ka qene te pakten 1 here jo fort i pergjegjshem".
Gjithsesi jam dakort me Vintage kur thote qe nuk pame nje adoleshent te shkruaje se ne po grijme sallate kot me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

elviskelmendi

Primus registratum

scorpoja ...play boy koperativist i tipit te larte. haha
si mi gujun femnat mar zot ahaha .

S

Scorpion

Guest

Jo mi Sirena, mos u keqkupto dhe ti. Une pashe qe e kishte marre dikush tjeter me yrysh te madh, dhe ia keputa dhe une... /pf/images/graemlins/laugh.gif Njesoj jemi komentu e "paragjyku" dhe ne kur kemi qene adoloshente. S'besoj se ky brezi tani, keto gjimnaziste tani jane me te shthururit, me te perveluarit per seks dhe me te predispozuarit per te eksperimentuar seksualisht. Diku e pane imazhin, diku u bazuan dhe ata qe preken qiellin... Ndoqen shembullin e dikujt besoj dhe e permiresuan. /pf/images/graemlins/laugh.gif

O Gango poezi paska ba mar... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mbeshtes dhe une regelen, Perdorni prezervativ dhe kontranceptive /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Dotesa

Primus registratum

Seriozisht ju pretendoni se adoleshentet sdine si ta harxhojne kohen sa te vijne e te rrijne ne forum? po atyre u vlon gjaku nga enderrat e pasionet dhe cdo gje jetohet vec per momentin... dhe ska pse tema te jete kot... sepse qofte se edhe nje individ i vetem ndergjegjesohet qe raporti i pare seksual eshte i rendesishem tema ka pasur shume vlera.

Hellena

Primus registratum

Sa me habit fakti qe te rinjte e sotcem i japin seksit nje renci kaq "te madhe " ..nderkohe qe ne me te rriturit e dime shume mire qe nuk eshte asgje dhe aq me teper nuk eshte gjeja kryesore ne jete
Nuk kane gjera te tjera per tu marre keta ?
Mendoj se eshte shoqeria qe jua lan trurin , eshte Tv, Kompjuter, etccc kudo qe te hedhesh syte flitet per SEKS SEKS SEKSSSS ..
sepse seksi shet ...

S

Scorpion

Guest

Ne kohet e sotme moj Rio , seksi nuk eshte vetem nje veprimtari me qellimin e vetem riprodhimin, por dhe veprimtari me qellim kenaqesine shpirterore, fizike dhe mireqenien e pergjithshme te individit, pa pyetur shume per gjinine, sekse te ndryshem, apo dhe te njejte, moshen e c'fare te duash ti...

Dotesa

Primus registratum

Ne kohet e sotme moj Rio , seksi nuk eshte vetem nje veprimtari me qellimin e vetem riprodhimin, por dhe veprimtari me qellim kenaqesine shpirterore, fizike dhe mireqenien e pergjithshme te individit, pa pyetur shume per gjinine, sekse te ndryshem, apo dhe te njejte, moshen e c'fare te duash ti...

[/ QUOTE ]

mire qe linde ti scorpion qe tu mesoje njerzise qe seksi te jep kenaqesi...muhahahamuahhahaha

elviskelmendi

Primus registratum

ahah scorpio ahaha

rio metaman me duket s e u ke ik doktorve prej dursh ti...ahaha