Re: Si e përjetojnë gjimnazistët seksin
Sirena ,une flas me emocionalitet sepse perdite i shohim dhe i perjetojme te tilla gjera.
A e di cfare tragjedie ndodhi sot? Nje vajze vetem 17 vjece ,i fshihte te shtepise qe kishte celular,dhe pas grindjeve me te emen u hodh nga kati i 11-te ,dhe pas saj direkte dhe e ema.Dy vdekje ,e per cfare? Pikerisht sepse prinderit ushtrojne kontrollin e tyre dhe perseri femijet ne kete moshe "rreshkasin". Mua sme pelqen aspak te degjoj as per perdhunime e as per gje.Por te siguroj mire qe une ne ate moshe,s'eshte se jam shume e madhe sot,ndaj dhe e di mire si ecen e perjetohet adoleshenca ne Tirane, me shoqerine time,dilja,shkonim kercenim ne ndonje disko kur kishim ditelindje,e vetem dilnim neper organizime qe benim vete,sic kam permendur sportet psh.Puna eshte qe adoleshentet tane,jane aq femije sa nuk e justifikojne as vete femijet.Nuk kane as edhe nje grime respekti per veten jo e jo,po per asnje.I udheheq turma.Pa mendoji pak keta adoleshente ,te mesuar qe vetem ndjekin turmen,neser pasneser pa asnje pergjegjesie thjesht do mbeten te humbur ne ngjarjet qe pasojne jeten.Ashtu sic ka adoleshente qe duke ndjekur turmen perfundohen te perdhunohen.Por une as ketyre fjaleve si besoj qe shprehen gjimnazistet.Edhe ne kemi qene adoleshente,pse sna kane perdhunuar ne? A mos ndoshta ka qene prej faktit qe nuk shoqeroheshim neper vende aq te ndyra sic eshte thene nje lokal me siper.Mua me vjen keq per perdhuninet qe vine nga manjaklliku e per perdhunime te mirfillta,por jo per keto lloj marredheniesh seksuale,qe kjo goca "spaska dashur".Kete se besoj.Derisa hipen me aq mirebesim ne makinen e shoqes,e shokut e ku di une,atehere merr persiper cdo gje vajze e dashur.Ti sja ke idene ca ste degjojne veshet nga te tilla veprime.Keto deshmite me siper per mua jane thjesht justifikime per veprimet e pandergjegjshme,une sinqerisht si besoj asnje fjale.