Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Me duket pak e cuditshme qe te gjithe qe jane jashte shtetit thone pse ky ose ajo s'ben dicka,por asnjeri s'thote cfare mund te bej pikerisht UNE?[/qb]
Sa shume e keni leshuar vedin o njerez,po ne çoftese ja filloni ju qe i keni te gjithe te mirat po çfare duhet te bejne ato rreziqet atje.Fillimisht postuar nga Garuzhda:
[qb] E vertete djale . Kur po vjen ajo dite qe te kthehemi te gjithe te ndertojme vendin tone , ne vend qe te humbim gjithe vitet me te bukura ne emigracion, jemi shperndare ne gjithe boten ku nuk ka shqiptare e per ç'fare ? sepse kjo eshte dukur menyra me e lehte zhgjedhja me opurtune, nuk po e kuptojme qe dale ngadale po humbim identitetin tone ajajajajaja sa keq. [/qb]
Ty te lumte goja ishalla se si puna jote pak veta flasin ktu jo se nuk i ka marr malli por jane stabilizu mire .....e ka marr vedin Torovica nje fare fejet :lol: .Fillimisht postuar nga Shkodra10:
[qb] Un me 2 janar ika prej shkodret dhe fill me morri malli.
Pa ku ka ma bukur se kur degjon ne gjuhen tende kaq fantastike shprehje si: ta hangsha synin, zemren, te marrsha te ligat, batall, bylmez etj etj. Ku ka ma bukur se nji fund vit plot dill sic ishte ky i sivjetshmi. Ku ka ma bukur se kur degjon aromen e liqenit ne dark?? Ku ka ma bukur se me ndejt me shokt e tuj ne nji nder klubet modern qe jan ba ne shkoder dhe me marr ne goj njerzit (per mir eee)
Un kam nder mend sa te maraj shkollen te kthehem ne Shkoder. Per mu Shkodra asht Amerik e kalu ameriks.
Shendet e pare tanve
Sh10 [/qb]
Fillimisht postuar nga Shkodra10:
[qb] Un me 2 janar ika prej shkodret dhe fill me morri malli.
Pa ku ka ma bukur se kur degjon ne gjuhen tende kaq fantastike shprehje si: ta hangsha synin, zemren, te marrsha te ligat, batall, bylmez etj etj. Ku ka ma bukur se nji fund vit plot dill sic ishte ky i sivjetshmi. Ku ka ma bukur se kur degjon aromen e liqenit ne dark?? Ku ka ma bukur se me ndejt me shokt e tuj ne nji nder klubet modern qe jan ba ne shkoder dhe me marr ne goj njerzit (per mir eee)
Un kam nder mend sa te maraj shkollen te kthehem ne Shkoder. Per mu Shkodra asht Amerik e kalu ameriks.
Shendet e pare tanve
Sh10 [/qb]
Shum shum emocionuese keto vargje /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Garuzhda:
[qb] Migjeni shkruante: Kafshate qe te ngele ne fyt eshte mor vlla mjerimi, por une do thoja me teper eshte emigrimi........... [/qb]