Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Me duket pak e cuditshme qe te gjithe qe jane jashte shtetit thone pse ky ose ajo s'ben dicka,por asnjeri s'thote cfare mund te bej pikerisht UNE? [/qb]
Sa shume e keni leshuar vedin o njerez,po ne çoftese ja filloni ju qe i keni te gjithe te mirat po çfare duhet te bejne ato rreziqet atje.Fillimisht postuar nga Garuzhda:
[qb] E vertete djale . Kur po vjen ajo dite qe te kthehemi te gjithe te ndertojme vendin tone , ne vend qe te humbim gjithe vitet me te bukura ne emigracion, jemi shperndare ne gjithe boten ku nuk ka shqiptare e per ç'fare ? sepse kjo eshte dukur menyra me e lehte zhgjedhja me opurtune, nuk po e kuptojme qe dale ngadale po humbim identitetin tone ajajajajaja sa keq. [/qb]
Ty te lumte goja ishalla se si puna jote pak veta flasin ktu jo se nuk i ka marr malli por jane stabilizu mire .....e ka marr vedin Torovica nje fare fejet :lol: .Fillimisht postuar nga Shkodra10:
[qb] Un me 2 janar ika prej shkodret dhe fill me morri malli.
Pa ku ka ma bukur se kur degjon ne gjuhen tende kaq fantastike shprehje si: ta hangsha synin, zemren, te marrsha te ligat, batall, bylmez etj etj. Ku ka ma bukur se nji fund vit plot dill sic ishte ky i sivjetshmi. Ku ka ma bukur se kur degjon aromen e liqenit ne dark?? Ku ka ma bukur se me ndejt me shokt e tuj ne nji nder klubet modern qe jan ba ne shkoder dhe me marr ne goj njerzit (per mir eee )
Un kam nder mend sa te maraj shkollen te kthehem ne Shkoder. Per mu Shkodra asht Amerik e kalu ameriks.
Shendet e pare tanve
Sh10 [/qb]
Fillimisht postuar nga Shkodra10:
[qb] Un me 2 janar ika prej shkodret dhe fill me morri malli.
Pa ku ka ma bukur se kur degjon ne gjuhen tende kaq fantastike shprehje si: ta hangsha synin, zemren, te marrsha te ligat, batall, bylmez etj etj. Ku ka ma bukur se nji fund vit plot dill sic ishte ky i sivjetshmi. Ku ka ma bukur se kur degjon aromen e liqenit ne dark?? Ku ka ma bukur se me ndejt me shokt e tuj ne nji nder klubet modern qe jan ba ne shkoder dhe me marr ne goj njerzit (per mir eee )
Un kam nder mend sa te maraj shkollen te kthehem ne Shkoder. Per mu Shkodra asht Amerik e kalu ameriks.
Shendet e pare tanve
Sh10 [/qb]
Shum shum emocionuese keto vargje /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Garuzhda:
[qb] Migjeni shkruante: Kafshate qe te ngele ne fyt eshte mor vlla mjerimi, por une do thoja me teper eshte emigrimi........... [/qb]