SI E FILLONI DITEN?!

TEDI

Valoris scriptorum
Re: SI E FILLONI DITEN?!

Zgjohem nez Tv me Pa Oren po ishte Heret ja fus Gjumit po ishte koha e duhur t m dale Gjumi ,cohem laj syte hap frigoriferin ha nai gjo pi i Cinare dhe shtrihem prape gjithmone tu pa Televizor dhe here pas here kontrolloj Oren per te dale me pi caffen ene masnej t nisem per Pune .Gjithmone nese nuk ka ndonje Telefonate qe me ben te cohem nga krevati me vrap por qe gjithnone Kafen e Pare e pi poshte shtepise ...

Guest

/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif Mua per vete mi hap syte vetem muzika,po nuk degjova dicka te embel zgjohem e tharte :tipsy: hahahaha pastaj dihet qe larja e fytyres dhe e dhembeve eshte turo me ti permendesh,se ska kuptim me jo po te them qe bej dhe cicin ahahahahah :tipsy:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga murgesha:
[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif Mua per vete mi hap syte vetem muzika,po nuk degjova dicka te embel zgjohem e tharte :tipsy: hahahaha pastaj dihet qe larja e fytyres dhe e dhembeve eshte turo me ti permendesh,se ska kuptim me jo po te them qe bej dhe cicin ahahahahah :tipsy: [/qb]
ruaju se po e bo cicin ne tapet.. /pf/images/graemlins/wink.gif se ju goca se mbani hiq,sidomos te martuarat.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

/pf/images/graemlins/frown.gif boh, e kam tmerr zgjimin .E rrotulloj jastekun disa here ,e me pas e flutoroj pas kanates se dallapit.. /pf/images/graemlins/tongue.gif I fus nje kac atij qe fle afer meje /pf/images/graemlins/laugh.gif Ve vasken te mbushet ,ve diskun e preferuar ne maksimum ,qe te mund te degjohet edhe ne banje.Nxjerr qumeshtin nga frigoriferi te ngrofet pak dhe biskotat apo kek ne tavoline .Lahem avash ,se nuk dua te shkoj shpejt ne pune .Pas 1 ore jam gati per te dale .I lej nje tufe me porosi pastrueses.Ne pune e nis prap me kafe,pastaj puna fillon.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/frown.gif boh, e kam tmerr zgjimin .E rrotulloj jastekun disa here ,e me pas e flutoroj pas kanates se dallapit.. /pf/images/graemlins/tongue.gif I fus nje kac atij qe fle afer meje /pf/images/graemlins/laugh.gif Ve vasken te mbushet ,ve diskun e preferuar ne maksimum ,qe te mund te degjohet edhe ne banje.Nxjerr qumeshtin nga frigoriferi te ngrofet pak dhe biskotat apo kek ne tavoline .Lahem avash ,se nuk dua te shkoj shpejt ne pune .Pas 1 ore jam gati per te dale .I lej nje tufe me porosi pastrueses.Ne pune e nis prap me kafe,pastaj puna fillon.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ke harruar dhe diqka. :smash: kolopuqet me i cuar tek kopshti. /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

Joy

Primus registratum

Cohem ne oren 8.00 am nje mengjes te shpejte nje dush (nuk diskutohet larja e dhembeve)ne 9.00 pune.
Jete makaber pa pike intimiteti! :lol:

albavina

Primus registratum

une hap syte i mbyll prap
vetem kur degjoj nje ze qe me thote: coohuuuuuuu se vajti vone
dua sdua cohem...i fus nje dushi,pastaj me vrap kafen, vishem dhe 5 min para se te vazhdoj mesimi nisem per ne shkolle...dhe gjithmone jam me vonese /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Nje zgjim i mundimshem ne 6 am, muzike per te hapur syte, nje dush i shpejte, 30 min per te vendosur cfare te vesh, nje ecje e shpejte per te metroja, dhe nje kafe tek puna.

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga durrsake:
[qb] 5 min para se te vazhdoj mesimi nisem per ne shkolle...dhe gjithmone jam me vonese /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
...dhe gjithmone zysha: signorina di nuovo in ritardo e?! non e' la prima volta che succede! aspetto spiegazioni da lei /pf/images/graemlins/laugh.gif

albavina

Primus registratum

:lol: me sheh i cik shtrembet po hec me i them qe kishte trafik rruges /pf/images/graemlins/laugh.gif

Joy

Primus registratum

Sot bera pak gjimnastike, mu shkrydhen kockat,uau!

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] Duke menduar per ty shqiptarja /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une e filloj pa enderime!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

rosela

Primus registratum

mah....pa dyshim duke u ngritur nga shtrati /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .....

Cleopatra

Forumium praecox

Mezi zgjohem ne mjes sjam tip mjesi....
E filloj me Ty,pa hapur syt akoma mire...dhe e mbylli me Ty,dihet sme ze gjumi ndrysh.

Has

Primus registratum

duke bere dush dhe pa hap syt mir (pasi e di rrugen me sy mbyllur) shkoj ne bar te pi kafen e cigaren e pare aty e kuptoj qe jam akoma ne toke.