SI E FILLONI DITEN?!

Shqiptarja

Primus registratum
SI E FILLONI DITEN?!

Te nderuar miq te mi te AF-se!
Do ishte me interes te dihet se si e filloni ju nje dite!

Me respekt per te gjithe ju,
Shqiptarja /pf/images/graemlins/tongue.gif

Godfather74

Primus registratum
Re: SI E FILLONI DITEN?!

çohem duke u shkapet mureve e 90% te rasteve e shkarkoj mamurllekun me nje shqelm bytheve te maces!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Beau Gosse:
[qb] çohem duke u shkapet mureve e 90% te rasteve e shkarkoj mamurllekun me nje shqelm bytheve te maces!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Oh mjer maca per pronaren qe ka.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Godfather74

Primus registratum

Hajt macja se mace eshte por ndodhe qe sa zgjohem me del e dashura perpara... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

eehhh paska dhe si puna ime nuk qenkam vetem, por puna eshte se une nuk kam as mace

Shqiptarja

Primus registratum

Ehhh, s'i dihet, bo vaki qe asaj i del gjumi para e i dalish ti para, pastaj...?!?!?! :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Ne 7-te ngrihem, gjysem ore per tu ngreh nga krevati, laj fetyren, gjysem ore per te gjet rrobat qe do vesh dhe nje caffelate nga pas dhe pune ne 8:30. /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Ne 7:30 fiks cohem.Ne 8 e 15 ke bari per te pire kapucion me briosh dhe per ti hedh nje sy te shpejte gazetes sportive. Ne 8:30 filloj pune. /pf/images/graemlins/smile.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb] gjysem ore per te gjet rrobat qe do vesh [/qb]
Eh naqe, domethane nuk qenka problem vetem i imi ky!!! :goofy: :kiss:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb] gjysem ore per te gjet rrobat qe do vesh [/qb]
Eh naqe, domethane nuk qenka problem vetem i imi ky!!! :goofy: :kiss: [/qb]
ahhhhhhhh pse dhe ti kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif mir se thash mos jam me fiksacjone une :lol:
me duket se nuk e kemi vetem ne te dyja kte gje po he /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: :kiss:

RAUL

Primus registratum

zgjohem ne mengjez nga ora 10:30,laj syte,dal ne park per nja 30min(nje vrap),vij boj nje dush mire e mire,nje telefonat babit+mamit(ju them mirmengjes),lexoj gazeten sun,pastaj shkoj ne pune,hajt mo pun i ka ngel..ja keshtu e filloj mengjesin. /pf/images/graemlins/wink.gif

soni2

Primus registratum

nji te zgjume sipas punve ne pergjithsi me zor
çohem nji dush te mire per me u qu pre gjumit nje petit dej nji te hekurosme kur si ka hekurose ... edhe pa hyp ne makine e me u nise si tham kujt si ke nje
me me thane kush si ke nje mduket se me shan

bi vone pranej

221178

Primus registratum

Zgjohem ne 06:40, gati i traumatizuar nga zilja e zgjimit, (e urrej ate dreq, por e pamundur te zgjohem vete).
Mundohem te hap syte, qe me gervishin ngaqe kam fjet pak, e kjo me ha rreth 7-8 min. Me ne fund arrij te cohem nga krevati, dhe dhembjeve te kokes dhe te trupit, u shtohen edhe dhembjet e kembeve qe i perplas ne cdo cep te mundshem deri sa arrij ne banjo. Aty me ne fund, kontakti me ujin me sjell disi ne kete bote (c`fare tmerri kur nuk ka uje...). Por zgjimin perfundimtar ma jep perplasja e dhunshme me leximin e titujve te pare te gazetave te dites ne televizion, qe prinderit e mi preferojne t`i degjojne me volum te shtuar. Por prape nuk do duhej te ankohesha, per sa kohe qe televizori nuk eshte tek Teuta Tv, ku i perditshmi dhe i perjetshmi Bashkim debaton me nje mase njerezish qe une nuk e kuptoj se ku e gjejne ate energji qe te jene aktivisht te stresuar qe ne pike te mengjesit.
Nisja e punes ne 08-00(dhe njekohesisht nisja e countdown-it deri ne fund te orarit te punes...).

kris[t]i

Primus registratum

Si e filloj diten....
Diten e filloj para compjuterit dhe e mbaroj para compjuterit..... LooooL

susana

Primus registratum

baaah fillimi i dites time varet nga ora kur kam leksionet ne mengjes.zakonisht ne 6:00am zgjohem. shkoj te bej nje dush qe te me hapen syte. zbres poshte ne kuzhine dhe i fus nje mengjes te shpejt. andej nga ora 7:30am nisem per ne shkolle, ne 8:00am leksion.

Florus

Forumium maestatis

Sa ngrihem haj dreken qe e kam gati /pf/images/graemlins/laugh.gif , pastaj zbres te bari poshte shtepise me shoket per nje makiato :thumbsup:

TeanD

Primus registratum

ah zgjimi ne mengjes ...
une asnjehere nuk mbaj mend te jem zgjuar me qejf ne mengjes (dhe ne ato pak raste qe me eshte dashur te cohem heret)
dhe e dini cfare zgjidhje kam gjetur ..punoj mbasdite dhe keshtu qe ne mengjes flej per shtate pale qejfe.... :sleep: :sleep: I love sleeping