Si duket Shqiperia ime

vlera

Primus registratum
Si duket Shqiperia ime

albania.gif
shqiperia-e-madhe.gif
Deshira ime
shqiperia.jpg
kuqezinje drejt fitoreve, Ne jemi me te miret
rugova_3.jpg
bukuri
kosova.jpg
akoma dhembje e plage,
Prot_9Mars.jpg
NE jemi NJE
dasma.jpg
dasma shqiptare
flija.jpg

Fli Kosove
Për 4-5 persona nevojiten:
Per brumin duhet: 1 kg miell3-4 gota ujë, kripë,
Per masën duhet: 200 gr gjalpë,
2 filxhana caji ajkë, 3 lugë vaj.

Ti Shqipëri, më ep nderë, më ep emrin shqipëtar,
Zëmrën ti ma gatove plot me dëshirë dhe me zjarr.
Shqipëri, o mëma ime, ndonëse jam i mërguar,
Dashurinë tënde kurrë zemëra s'e ka harruar.

Naim Frasheri

vlera

Primus registratum
Re: Si duket Shqiperia ime

Te nderuar miq e mikesha

Si duket Shqiperia juaj:

Me ane te nje pikture, fotoje aktuale apo te koheve te vjetra, personaliteti, teksti, poeme, muzike, shkrimtari, vende, shujtave (ushqim tradicional), tregoni se si e shifni JU Shqiperine dhe mundesisht te tregoni se cfare ndikimi kane tek ju gjerat qe do i paraqisni ketu tek kjo teme

vlera

Primus registratum

Pershendetje Zog

Zog nese mundesh te tregosh pse e zgjodhe mu kete foto dhe cfare deshiron te tregosh te karakterizosh apo vecosh me me ane te kesaj fotoje /pf/images/graemlins/smile.gif

zog

Primus registratum

keto foto (qe une i kam gjetur ne internet) jane realizuar nga dy franceze jean-michel guillaud dhe sylvain guichard pergjate nje turneu ne shqiperi.

nuk e di qellimin dhe as se çfare kane dash me shpreh. por mendoj se realitetin atje, ne kete rast shembjen e nje idhulli siç ishte enver hoxha.

foto me pelqen, ngaqe personi i dale qesh, qendrimi i tij perpara bustit e kameres eshte paksa i ndrrojtur e shfaq pak dyshim tek gjesti tij megjithese kuptimplote. kjo (me) duket sikur thote qe megjithese busti "famekeq" ndodhet ne bodrum figura qe perfaqeson nuk do u shqitet aq kollaj shqiptareve nga ndergjegja.

ja nje tjeter;
albanie7.jpg

vlera

Primus registratum

Zogu, din cilit vit i perkasin keto foto?

Nuk duken se jane aktuale, dhe vecanerisht e para me ka bere pershtypje, athua cfare ka dashte personi ne foto te tregoj me grushtin?, se i eshte mbush kupa( me regjimin, komunizmin) apo ndoshta ka dasht te pershendes Enver Hoxhen.

Mendoj se fotot jane bere pas vdekjes ne Enver Hoxhes, apo viteve kur Shqiperia filloi te hapet me boten, bazohem ne veshje ( tek jeans-et e vajzes dhe tek kemisha jeans e burrit ne foton e pare), apo fotoja e dyte mund te jete e mehershme dhe ndoshta vajza eshte duke luajtur rolin e Calamity Jean apo dic tjeter qe ka te beje me USA dhe cowboys.

vlera

Primus registratum

Hmmm
Nje foto mund ta vendosesh ketu ne Af keshtu:
Klik ne foto me testierin e djthate te miut, dhe hapet nje menu , klik tek rreshti i fundit te kesaj menuje pastaj te hapet nje dritare ku mund ta shohesh adresen e fotos dmth URL e kopjon ate mundt ta selektosh dhe me Ctrl+c e kopjon, pastaj kete edergon permes PAMJE qe gjendet ketu tek postimet

shresoj te te ndihmoj kjo, nese eshte ajo qe kerkove

OROSHI

Primus registratum

Pse e hoqen foton e Zogut??
Ktu ka tradhti/enverista burra!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif