haahhaahhahahahaahahahahahahahahah..Me asgje varia aq heret sa cohem sdo doja te shqetesoja njeri
e me sia vlen pse qesh ... gjynaf ... pi ilacet dhe ik futja vrapithaahhaahhahahahaahahahahahahahahah..
po tan leziti asht me vujt me ty mo....e me sia vlen pse qesh ... gjynaf ... pi ilacet dhe ik futja vrapit![]()
Po mire po e pyes dhe po te kthej pergjigjepo tan leziti asht me vujt me ty mo....![]()
ahahahahaahahahahah mire po pres unPo mire po e pyes dhe po te kthej pergjigjeper vete skam ndonje deshire ... speciale eee
![]()
Pse sot e don pergjigjen ti ... skam nga e pyes , aaaaa po e telefonoje dhe te themahahahahaahahahahah mire po pres un
hahaha okiPse sot e don pergjigjen ti ... skam nga e pyes , aaaaa po e telefonoje dhe te them... duro eee
![]()
Aaaa e pyeta , me dha leje te them me puthje e perkedhelje, ppo pate kohe edhe nje ashtu e kupton vete tihahaha oki![]()
haahahahaahahahahahahaahaha...shum mireeAaaa e pyeta , me dha leje te them me puthje e perkedhelje, ppo pate kohe edhe nje ashtu e kupton vete ti![]()
Mire eee edhe una ashtu themhaahahahaahahahahahahaahaha...shum miree
uu e sheh si une ...te njejtin mendimMire eee edhe una ashtu them
Sa na perputhen mendimetuu e sheh si une ...te njejtin mendim![]()
me ate ...Sa na perputhen mendimet![]()
Me ke ate me une skisha ndonje mendim ...me ate ...![]()